הגמר הגדול - התוצאות

היה גמר חביב, לא משהו מדהים.

- לא הכרתי את ג'ניפר נטלס (שמעתי את השם) אבל היא וג'סיקה היו מגניבות ביחד.
Wrecking Ball התאים לג'סיקה.
- השיר החדש של ג'ניפר דווקא נורמלי!
- Kiss האלה לא בני 70 כבר? קצת מוזר.
- אוי, מגניב ש-Bad Lip Reading הגיעו לאיידול! זה לא היה הכי מוצלח, אבל כנראה ביקשו מהם בהתרעה קצרה.
- דמי לובאטו
שמעו, השירים שלה קשים... כמעט אף אחד לא מצליח לשיר אותם ולצאת טוב (כולל במקרה הזה- רובן נשמעו נורא). והיא תמיד שרה לייב! חייבים להעריך.
- פארמור: חבל שהן לא שרו Decode ביחד... וטוב שלא הגזימו עם הבלונים!
- מאליה קצת התקשתה בשיר של ג'ון לג'נד, היא שרה ממש גבוה :S
- ריאן שר
מה נסגר. היי, ריצא'רד מרקס! אני מכיר אותו מאיפשהו.
- הקטעים של השופטים היה מוצלח, היה פאנל כיפי השנה.
- ההופעה של השופטים הייתה כזאת עלובה!
עכשיו שג'ניפר לא רקדה והתרוצצה, מה התירוץ שלה ללשיר בפלייבק? הבחורה הזאת יודעת לשיר בכלל? אני לא מבין את זה. זה היה כזה גרוע מצידם.
החלק השני לא נשמע ליפסינק אבל סתם היה לא משהו.

וכיילב זוכה... שיהיה.
קצת קשה לי לראות כמה הוא יצליח בהמשך, זה בטח לא הסגנון שלי...
אבל במסגרת התוכנית אפשר לומר שהוא היה מוצלח.

SHTRUDIDI

New member

ממש מסכימה לגביי המחרוזת של השופטים.
לא מבינה למה ומדוע דווקא ג'ניפר שרה, כנראה כי אין לה כלי לנגן עליו, אבל זה היה נשמע ממש נורא. ממש.
הריקודים שלה מעולים.

qaz3212

New member
זה מצחיק שכולם מופתעים

שג'ניפר לא יודעת לשיר. זה חדש למישהו?
הבחורה רקדנית מחוננת וזהו.

המחרוזת של השופטים היתה עקיצה לדה וויס ששם השופטים כל הזמן שרים. נראה לי שאיידול רצו להראות שגם הם יודעים אז לא היתה ברירה והיה צריך לשתף גם את ג'ניפר, וכמו שאמרת לנגן היא לא יודעת, ולתת לה רק לרקוד זה משפיל, אז נתנו לה לשיר.
ההפסד כולו שלנו

Oukami Kun

New member
למה זה לא היה כזה נורא

ויש לה קול טוב. היא לא איזה זמרת מחוננת אבל היא כן שרה בקצב ובלי לזייף, שזה לא משהו שהוא תמיד קל. והיא זמרת ברמה הכי גבוהה שיש בעשור וחצי האחרונים, עם כמה להיטים מאד מצליחים. שוב, לא רק בגלל השירה שלה, אבל עדיין
.
המחרוזת של השופטים הייתה ממש טובה בעיני, אולי הביצוע הכי טוב הערב, אחרי פראמור וג'ינה. ובפליטווד מק ג'ניפר הייתה ממש טובה והרבה פחות אוטו-טיונד מאשר בסינדי לאופר, שבאמת היה חלש יותר.

jess r

New member
למה בדיוק אתה מתכוון

ב"זמרת ברמה הכי גבוהה שיש"?
ברור שיש לה יכולות ווקאליות וחוש קצב, אבל לא הייתי שמה אותה באותה משבצת עם ביונסה למשל, ולא הייתי אומרת שהקול שלה עשה אותה מצליחה.
גם מבחינת הצלחה, אין לי נתונים בידיים אבל הרושם הכללי שלי הוא שבשלב מסויים היא נעלמה ואז חזרה לפני כמה שנים אחרי שיתופי הפעולה עם פיטבול, ומעולם לא נתפסה בעיני כאחת המצליחות.

Oukami Kun

New member
היא ברמה הכי גבוהה מסחרית

מקום ראשון במצעדים, שיתופי פעולה עם אומנים אחרים, מכירות אלבומים משוגעות, הופעות, היסטריה... וכיוצ"ב. היא אולי לא ברמה של ביונסה, אבל אף אחת לא ברמה של ביונסה מבחינת הצלחה. לדעתי היא בין 10 הנשים הכי מצליחות בתעשיית המוזיקה. לפחות בעשור האחרון. אבל שווה בדיקה מעמיקה יותר.

השאלה היא מתי ראית אותה שרה בלי ליפסינק?
אי אפשר להגיד על זה שיש לה קול טוב, כי זה היה פלייבק, ואפילו לא מוצלח, כי זה נשמע אובר-מעובד.
בשיר השני כבר בקושי שמעו אותה.

jess r

New member
סיכומיישן

- הופעת הפתיחה שלהם היתה מעולה! חבל שהם לא משקיעים בכראוגרפיה גם במהלך העונה, מבחינתי זה עושה את ההבדל.

- פעם ראשונה שאני שומעת את הסינגל של פיליפ. הוא ממש עלוב.

- ג'ניפר מה-שמה. אוקי, לא מתחברת לשיר אבל חביב. וואו ג'סיקה מפגינה נוכחות בימתית מרשימה יותר מבכל העונה. הן נשמעות מעולה ביחד. הסילסולי קאנטרי השכיחו ממני את העובדה שמדובר במיילי.

- ג'יי.לו בשמלה מינימלית. איכס. בשלב מסויים בריקוים היא התכופפה על הבמה כמו חשפנית. למה האשה הזאת עושה את זה?

- קיס היו איומים. פשוט נוראיים. אני די בטוחה ששילמו להם במנות של הרואין, לא נראה לי שהם בשלב שהם עוד מקבלים כסף על דבר כזה. מסכן כיילב, למה לא הביאו לו איזה להקת רוק מודרנית? יחסית לזוכה של הערב הוא ממש קופח בגזרת ההופעת האורח, גם ההפקה לא היתה מלהיבה.

- מישהו והבנים. שיעמום. הרצתי.

- מג'סטי שחקנית נוראית.

- דמי לאבטו. זוכרים את הימים שהביאו אנשים כמו ביונסה לשיר בגמר?

זה לא רע האמת. וואו קירסטין גרועה.

- ג'ינה ופראמור - ה-הופעה של הערב
גם הסולו המעולה שלה, גם השיר שלא הכרתי שהם שרו ביחד ואני חייבת לרוץ להוריד, גם האנרגיות.
בלונים זה לא אקולוגי
וגם הסתיר את ההופעה מהמצלמה.

- ג'ון לג'נד. השיר הזה נשמע בדיוק כמו הקודם. מה קשורה מלאיה? לא אהבתי שהיא פירגנה לו כזה בסוף השיר והוא סוג של לא זכר איך קוראים לה

- אלכס וג'ייסון. אוי זה נורא. ואיום. כזה כדור שינה, ושניהם מכערים לי את המסך. מעבירה.

- משהו קאנטרי. מעבירה.

- אלוהים אדירים, למה ג'ניפר לא מסוגלת לשיר שיר אחד בלי ליפ-סינק? היא לא רקדה ולא כלום, אפילו בישיבה היא לא יכולה לשיר? וגם הליפסינק לא היה מעודן, כזה אאוטו-טיון לא שמעתי כבר מזמן
היא נשמעה כמו ילדה בת 12. וגם התלבשה ככה. הארי וקית' לעומת זאת היו מעולים. הסולו של קית'

- אוף. נו שיהיה.

- לאאא, רנדי חייב היה להדחף ככה בסוף?!?!?!

- בשביל לא לסיים את זה עם תלונה על רנדי, אציין שנהנתי מההופעה האחרונה - השיר היה כייפי ואהבתי שכבר מהתחלה הוא נחנק והלך לחיבוק קבוצתי, התאושש ואז הופיע כמו שצריך. באמת לא הרגיש לי כמו גמר שדורש דמעות.

- נגמר

Oukami Kun

New member
הופעות+תוצאות

קודם כל, איזה כיף שזה רק 40 דקות. כאילו, אם היו 6 שירים לכל מתמודד אז סבבה, אבל כשזה רק 3 ביצועים למתמודד זה אחלה שהם קיצרו ל40 דקות.
מי חשב שהדבר הזה ששמו על קיילב זה הגיוני? מה הוא, ערפד? והמכנסי זהב לג'ינה? והכי עצוב זה שזה לא התלבושות הכי גרועות העונה
. להזכירכם, מג'סטי ושמלות הסבתא שלה.
למה הם לא יכלו ללבוש את מה שהם לבשו בצילומי פרום? זה היה הרבה יותר הגיוני. אבל אוקיי.
ג'ינה, למה בחרת להופיע ראשונה??? איזה טעות
.

Jena Irene – Dog Days Are Over
זה התחיל משונה אבל זה נגמר מדהים! זה לא היה דומה למקור וטוב שכך כי פלורנס היא כל כך ייחודית שלנסות לחקות אותה יהיה טעות. התופים היו סופר מגניבים והמתופפים היו ממש סטלנים
. רציתי לשמוע את ג'ינה שרה פלורנס מאז שמג'סטי עשתה את זה אי אז לפני שהיא הודחה. הבאלאנס היה לא טוב, בעיקר בהתחלה, כמעט ולא שמעו אותה.

Caleb – Dream On
ההתחלה הייתה ממש חלשה, הוא זייף ולא הצליח להחזיק את התווים, אבל הסיום היה ממש טוב. הייתי בטוח שהוא יפשל בצרחות של הסוף אבל הם היו ספוט-און. השיר שלו היה הרבה יותר אייקוני והרבה יותר, וול, טוב, משל ג'ינה והבחירה של סיימון מרגישה לי מאד מגמתית, אבל אוקיי.

בכל זאת אני מעדיף את הביצוע של ג'ינה. ולו רק בגלל הפרינג'ים בז'קט של קיילב
.
ואז הם צוחקים אחד על השני
. הכי מבוים שלכם?

Jena Irene – Can't Help Falling In Love
למה לא את Unbreakable Me??? הו וול. ביצוע מדהים כמו בפעם הקודמת, אבל טיפה קרוב מדי בין ההופעה הזאת לפעם הקודמת.

Caleb Johnson – Maybe I'm Amazed
שוב, אותו דבר כמו עם ג'ינה לגבי הקרבה בין ההופעות, אבל קיילב היה נראה עייף בטירוף, כאילו הוא מת לעוף מהבמה. זה היה עדיין טוב אבל פחות טובה מהפעם הקודמת, ובטח שפחות טובה מג'ינה. השופטים ממש צודקים. ויפה שהם אשכרה בוחרים מי היה יותר טוב.

סבב שני הולך גם לג'ינה, כי היא פשוט מדהימה.

Jena Irene – We Are One
אני עדיין חושב זה שיר בינוני ומטה, אבל הביצוע בלייב היה פי מליון יותר טוב מהסטודיו. האנרגיות שלה מדהימות והקול שלה פשוט... ואוו.

Caleb Johnson – As Long As You Love Me
היישר מהסבנטיז. אין לזה שום מקום בעולם האמיתי, סורי. ויודעים מה? זה אפילו לא היה כזה טוב בשביל שיר סבנטיז.

הו גאד הBreakaway שלהם היה נוראי
. איפה MK?

ויאללה לתוצאות:
קודם כל, ג'ינה פותחת את הדלת בבעיטה. אהבתי את כל הקטע של הקופסא הזאת ויש מצב שהם עשו את זה באודישנים רק כדי שבגמר יוכלו להשתמש בזה
, כי מעבר לזה זה היה די מפגר. אה, וג'ינה בועטת את הדלת. זהו.

קיילב שר את WWRY, וזה די מגניב לו. ג'ינה שרה גוון סטפני. איך הם חושבים שזה הגיוני? המפיקים האלה שמים שירים אייקונים לקיילב ושירי תחת לג'ינה. אז כן היא שרה טוב והרקדניות שאיתה היו מגניבות, אבל זה לא משתווה לקווין. הו וול. הייתי רוצה לראות את קיילב שר את זה ואותה את קווין, אבל זה כבר לא יקרה.
הדואט שלהם היה ממש מוצלח. הם כבר שרו את זה מתישהו ביחד לא?
בזמן שריאן דיבר חתיכת קונפטי נפלה מהתקרה
. זה היה משעשע.
מה זה הז'קט של הארי? מה הוא חשב לעצמו?
ג'ניפר נראית מעולה כרגיל וקית' החליט שוב על חליפה, שזה יפה.
סם נשמע ממש אחלה בHome. זה אני או שפיליפ נהיה יותר גבוה? בכלל הוא נראה טוב. הוא גם נשמע מצוין. מישהו יודע איך הולך לסינגל החדש? הי הנה בלייק לואיס.
לא יודע מי זאת ג'ניפר נטלס, אבל היא לא באה לי בטוב. לא שנאתי את זה, אבל לא הייתי שמח לשמוע את זה שוב. הדואט שלה עם ג'ס היה מוזר
. הקול של ג'ניפר נשמע ממש טוב אבל זה לא עושה את זה בשבילי. גם ג'ס נשמעה טוב. השיר הזה אבל
.
השיר של ג'יי לו חביב. כאילו, מטופש לחלוטין אבל לא הייתי מעביר תחנה אם הוא היה עולה ברדיו. וזה רק אני או שהיא פרקטיקלי ערומה? לא שאכפת לי כן, אבל איידול לא למדו מהגמר האחרון שהיא הייתה בו? הסצינת ריקוד הייתה מעולה, אבל האוברלים עם הנצנצים של הרקדנים שלה היו טו מאצ' בשבי להעיניים שלי
. אהבתי את הסיום עם ג'ני פרום דה בלוק.
הקטע עם הפוקר פייס של הארי

אף פעם לא התחברתי לKISS אז גם עכשיו זה לא היה בשבילי. כאילו, הם מטורללים בקטע משעשע, אבל המוזיקה שלהם? לא איזה ואוו. לראשונה הערב דילגתי על הופעה. אח של קיילב
. אני אשלם כדי לדעת מה הארי אמר לקית' ברגע הזה!
הולי שיט מה זה הBad Lip reading הזה? זה גדול!!!
אני רוצה עוד!
השיר של אלו בלאק מה-זה מעצבן. סיג'יי
התגעגעתי לבן. אלכס וקיילב הכי לא קשורים לשיר הזה
.
סם ומג'סטי בותר הביצ'ז של קיילב וג'ינה היה משעשע. והם קיבלו מוסטנג??? אין מצב!!! משוגע, פשוט משוגע. ואז החברים שלהם גם מקבלים אוטו??? למה זה קורה??????

הייתי בטוח שדמי לובאטו פחות פופית ורדרדה. מג'סטי
קריסטן
ג'ניפר תלמדי את הארי לזוז ><
ג'ינה הייתה מדהימה בסולו שלה. ופארמור היו מגניבים רצח. וזה בדיוק ההבדל בין קיילב וג'ינה – הוא הולך טוב עם להקה מהסבנטיז, היא הולכת טוב עם להקה עדכנית. ולכן אני צופה שהיא תצליח יותר בעולם האמיתי. WTF נסגר על הבלונים. זה היה הזוי.
כאן עשיתי הפסקה של 4 שעות ואני ממשיך רק כדי לסיים עם זה כבר

ג'ון לג'נד היה משעמם. דילגתי עליו. אוי מלאיה
למה התחלת כל כך גבוה? אבל היא נראית פצצה. והיא ממשיכה לשיר גבוה בטירוף, אבל זה לא ממש זוועה. רק קצת זוועה. ההרמוניות שלהם היו ממש מרשימות בסוף.
הקטע של ריאן עם הטוקסידו בכל השלבים של התחרות היה סופר מגניב. מי שחשב על זה מראש הוא גאון יצירתי. כל הכבוד להפקה על זה.
השיר של ג'ייסון מראז הוא המשעמם בהיסטוריה האנושית. הייתי מעדיף 3 דקות של שקט. נתתי לזה צ'אנס עד אחרי הבית של אלכס ואז דילגתי.
ריאן שר XD איזה גבר. זה השיר שהי-ג'ון רצח בעונה 11 ואז העיפו אותו, לא? תאכלס לריאן יש אחלה קול. בכל זאת הוא שדרן רדיו למחייתו. אם הוא היה מתחיל מוקדם בחייו ולוקח שיעורי פיתוח קול הוא בטח היה יכול להיות זמר לא רע בכלל.
הסגמנט של השופטים היה אדיר! מזל שלא הזכירו לנו את הארי והילדה על הכתפיים
. אבל באמת שהם ממש עשו את העונה הזאת.
שירי קאטרי... באמת שניסיתי לא לדלג אבל זה היה חזק ממני.
ג'ינה וקיילב בהרמוניות זה לא נורא אבל זה היה שתי שורות. ליידי אנטבלום היו סבבה. לא שיר שאני אזכור או אחפש אי פעם, אבל נחמד.
ההופעה של השופטים הייתה רעיון מגניב. ג'יי לו הייתה נחמדה בטרו קולורז, אבל אחרי זה הם היו מדהימים בפליטווד מק. קית' במיוחד. גורם לי לרצות להוריד איזה אלבום שלו. הסולו גיטרה השני היה פשוט גאוני.
הי מה קרה לבריטי של התוצאות? הוא נראה שונה השנה.
וקיילב זוכה
. בסך הכל הוא זוכה ראוי והיה מאד עקבי במשך העונה, אבל הוא לא זוכה מרגש. כל הראיות הצביעו על זה שלג'ינה אין סיכוי בגמר הזה, אבל בי עוד הייתה תקווה קטנה. היא כלכך טובה וכלכך מיוחדת שאני בטוח שזה לא יפריע לה, אבל זה יכל גם מאד לעזור לה ולכל המותג האיידולי. אבל אוקי, מזל טוב קיילב, נתראה אף פעם.

Oukami Kun

New member
מונח מוזיקלי

balance, בתרגום מילולי= שיווי משקל. לפני כל הופעה כל המיקרופונים וכל כלי הנגינה עוברים באלאנס כדי לראות ששומעים אותם באופן שייצור את חוויית השמיעה הנכונה עבור המאזין. תחשבי איזה מבאס זה להגיע להופעה ולא לשמוע כל ההופעה את התופים, או לשמוע את הגיטרה רק בחלק מהשירים. לרוב אמנים מנגנים כמה שירים לפני ההופעה כדי לוודא שהכל במקום.
אני חושב אגב שזה מונח שמשתמשים בו רק בארץ, ממה שראיתי בעולם דובר האנגלית קוראים לזה Sound Check.

למעלה