פרק 10
ומתחילים ב"מתח" שהיה עם גבי שהפסיקה באמצע את השיר- הארי היה חמוד שנתן לה לצאת החוצה להרגע,
כשהיא חזרה אחר כך היה לה ביצוע די טוב האמת, הגיע לה להמשיך הלאה.
קלי- שמעו ממש קצת ממנה אבל זה היה דווקא טוב ושוב אד שירן כמובן ששולט באודישנים השנה.
קתרין- ממש טובה בלהעביר את הרגש בשיר, אהבתי את האודישן שלה.
אנדרו- הוא היה ממש מעצבן באודישן הראשון ולא פחות מעצבן גם כאן, יותר מידי משחק את השיר, טוב שהוא לא עלה.
מאדי ווקר- איך היא בת 16, קשה לי להאמין, יש לה קול טוב, ביצוע פחות טוב מהאודישן הראשון שלה.
אלכסיס גומז- היה בסדר, השמיעו יחסית קצת אז לא התרשמתי יותר מידי.
קודי פריי- אני מודה שאני לא מכירה את השיר המקורי אבל ממש אהבתי את הגרסה שלו, הקול שלו כל כך צלול זה מה שאני אוהבת בו.
לורן לוט- איזו בחורה קרועה, אני רוצה להיות האיידול כדי שאני אוכל לעשות הרבה כסף חחח, למה היא אבל בחרה רדיואקטיב לעזאזל??
מינוס על בחירת השיר אבל הגיע לה לעבור הלאה.
שי סקוט- באמת שאני לא מבינה למה מתלהבים ממנה כל כך, היא נשמעת בדיוק חיקוי של כל זמרת שהיא שרה, הפעם דאפי ממש אחד לאחד, לא מתחברת אליה.
רייבון אואן- הוא אחד הפייבוריטים שלי, ממש אהבתי את הגרסה שלו לשיר.
דניאל בן ה15- אוי גאד מה הוא שר, למה אתה מקדיש את השיר לג'ניפר? בעע, שוב הוכיח לי שהוא ממש קטן ולא מוכן לתחרות הזאת, לא מבינה את ההתלהבות ממנו.
קלארק בקהאם- שוב אחד הפייבוריטים שלי, בחירת שיר מושלמת בשבילו וזה היה ביצוע מעולה, זה היה קצר מידי וחבל.
דקוטה- זה היה ממש לא טוב, קאסים מידלטון- לא מבינה את ההתלהבות ממנו, למה לעזאזל ג'אקס חושבת שהוא חתיך?? טוב שזה לא היה כל כך מבוים,
אני אישית לא אוהבת אותו ומקווה שהוא לא ימשיך עוד הרבה בתחרות.
ולקבוצות:
בדרך כלל מראים לנו את החזרות הרבה יותר זמן ואת הדרמות בין האנשים הפעם הרגיש ממש קצת בגלל שהתוכנית קצרה.
הקבוצה הראשונה Double Stuff:
סך הכל שרו ממש יפה ביחד, ההוא מביא עדיין את הדובי איתו לכל מקום חחח, אבל קלארק בקהאם היה הכי טוב, הגיע לכולם לעלות.
הקבוצה השנייה Sheba Squared:
לא יודעת מה הם רצו מאנדרו הוא דווקא היה די טוב, אדם שר גם טוב, את שי וביג רון אני לא אוהבת. זה הרגיש יותר
אבל ביצוע יחידני של כל אחד מאשר של כולם ביחד בתור קבוצה.
הקבוצה השלישית The Dream Team:
כולם ילדים קטנים, ראו שהם ממש לחוצים, הם בכלל לא ידעו את המילים, היה די בלאגן שלם.
הייתי מעבירה רק את מאדי וטיאנה השניים האחרים לא היו טובים לדעתי.
הקבוצה הרביעית Team Dimples:
חח איזה שם לקבוצה, איך ניק היה נבוך.
הקבוצה הכי טובה עד עכשיו, הם שרו ממש יפה ביחד וגם לחוד, העיבוד היה מגניב,
הגיע לכולם לעלות שלב.
סה"כ היה פרק מעולה היו הרבה הופעות טובות וגם קבוצות טובות.
מקווה שימשיך ככה גם בשבוע הבא.