הספקתי לראות לפני העבודה!
הו גאד האיכות של הקובץ
. אבל נסבול את העניין.
הכותרות שהם נתנו להם היו נחמדות. אהבתי גם את התפאורה עם השלט הענק והאדום. קצת צעקני אבל מתאים לשלב הזה של התחרות.
יכול להיות שזה האיכות של הוידאו, אבל מה ג'יילו לובשת?
סיבוב ראשון – רוק
Jena Irene – Barracuda
טוב זה שיר ממש טוב. בחירה טובה. אהבתי מאד שהם שמרו על העיבוד המקורי כי הוא כל כך טוב. ביצוע מצוין כמו תמיד, היא לא הולכת לשום מקום. הלהקה הייתה מצוינת והזמרת ליווי גם, חבל שזאת לא הייתה אליסון, כי זה ממש שיר שמתאים לה, אבל יכול להיות שהיא הייתה מאפילה על ג'ינה
. השופטים בחרו פייבוריטית, וזאת ג'ינה. והם כבר לא מסתירים את זה. אהבתי גם את התמונות עם המספר שלה בסוף
.
Sam Woolf – It's Time
ואוו. ממש נהנתי, ברמה שלא ציפיתי בכלל. ההופעה הכי טובה שלו BY A MILE. היה חיבור לשיר, ללהקה, לקהל. יש מצב שאפילו אוריד את הסטודיו של זה. לא חשבתי שאראה אותו בפיינל 4, אבל אם אלכס או ג'ס יפשלו הערב יש מצב שסם יגנוב לאחד מהם את המקום. סורי קרן
.
CJ Harris – American Woman
טוב לני קרביץ הוא לא. הוא היה באנרגיות טובות אבל זה פשוט לא היה זה. הכי פחות טוב עד כה ואני מאמין שגם בכל הסיבוב הזה.
Alex Preston – Animal
פלוס ענק לאלכס על זה שג'ף סאקלי הוא השפעה מוזיקלית עליו. האמת שזה לא מפתיע. עוד פלוס על זה שיש לו מכנסיים שלמים השבוע. השיר לעומת זאת לא היה מוצלח במיוחד. הוא התעייף בC-Part וחבל. הסיום היה נחמד אבל סך הכל לא מהביצועים הטובים שלו. חבל שלא לקח שיר של ג'ף. בעצם לא, שלא יגע בג'ף.
Caleb Johnson – Sting Me
אם הבמאי בחר להתמקד יותר במתופף מאשר בקיילב, זה אומר משהו.זה עדיין היה טוב, אבל זה היה כמו כל דבר שהוא עשה. הצרחה בסוף הייתה טובה אבל לא היה לו את זה בעיניים. ג'יי לו, שבי, את נראית זוועה. איזה מומנט? על מה הם מדברים? סתמו.
Jessica Meuse – Somebody to Love
אוקי על הנייר זה היה אמור להיות לא משהו, אבל בסך הכל היא הייתה לא רעה. היא הייתה לבושה מעולה, אני חושב שלראשונה העונה. מסכים בטירוף עם קית'.
לסיכום, ג'ינה הייתה מדהימה, סיג'יי היה נורא, קיילב איכזב, סם הפתיע, ג'ס הייתה אחלה ואלכס היה סתם שם. אם לסדר אותם הייתי אומר ג'ינה-סם-ג'ס-קיילב-אלכס-סיג'יי. יאללה נמשיך.
סיבוב שני – קאנטרי
Sam Woolf – You're Still the One
על הנייר, הבחירה הכי גרועה הערב. במציאות? ביצוע מעולה. בחירה מאד מאד אמיצה שבעיני ממש השתלמה. לדעתי אחרי הערב הזה הוא קנה לעצמו כרטיס לפיינל 4, אם לא לגמר. כל הכבוד גם להפקה שזנחה את המנורות והשטיקים ונתנה לו להיות עצמו. גם הלוק שלו השתפר.
Caleb Johnson – Undo It
זה היה מוזר בהתחלה אבל הפזמון היה ממש טוב. אחרי זה זה המשיך באותו קו. הוא אמר you fucking blew it או שדמיינתי? אני חושב שקיילב יישאר השבוע אבל זה לא היה שבוע טוב בשבילו.
Alex Preston – Always on My Mind
הפלצט הזה היה צפוי מקילומטר, אבל הסילסול הזה הפתיע אותי, ולרעה
. ההתחלה האקוסטית הייתה ממש טובה, אם כי טיפה מרדימה, כשהלהקה נכנסה היה רגע ממש מוזר שנשמע רע מאד במוזיקה אבל השירה שלו הייתה טובה, שזה אומר עליו משהו. סך הכל צפוי, אבל טוב. וכמה רע מצב עור הפנים שלו ששמים עליו כזאת כמות של מייק-אפ? זה ממש דוחה
Jena Irene – So Small
טוב זה היה לי מוזר. היו רגעים טובים אבל היו כמה נקודות שהיא פישלה ווקאלית. העיבוד גם היה מוזר והבאלאנס היה זוועה, אבל יש מצב שזה האיכות של הקובץ. ואהבתי את זה שהיא סיימה לשיר ובשניה אחרי הודתה שהיא פישלה, זה מראה על המון בגרות.
CJ Harris – Whatever It is
טוב מה נסגר. למה הוא פה? אפשר לשים עליו תלתלים, שמלה מכוערת, לתת לו קול טוב ולקרוא לו מג'סטי? כי היא לגמרי הייתה צריכה להיות פה בשלב הזה ולא סיג'יי.
Jessica Meuse – Jolene
אוקי כאן הפלצט ממש הפתיע אותי בסוף, ולטובה. הביצוע הזה היה הכי טוב הסיבוב הזה ללא ספק, אבל לא בגלל שהוא היה איזה ואוו פשוט כי השאר היו פרווה ממש. אני ממש לא מסכים עם קית', ממש נהנתי מהעיבוד הזה.
לסיכום, הסבב השני היה חלש יותר, כנראה כי אני לא משוגע על קאנטרי. אם לסדר אותם מהטוב לגרוע הייתי אומר ג'ס-סם-ג'ינה-קיילב-אלכס-סיג'יי.
לסיכום ערב לא רע, לכל אחד הייתה לפחות הופעה אחת טובה (חוץ מסיג'יי
) ולסם היו בעצם שתיים, שזה הכי מפתיע. גראמפי קאט היה תוספת משעשעת, השופטים היו מצחיקים אבל לא מגוחכים, ריאן היה אדיר כרגיל ואפילו רנדי לא היה מזיק. סיג'יי חייב לעוף, אם הוא לא עף משהו מקולקל באמריקה וצריך לתקן אותם. אני חשוב שאלכס יטעם מהבוטום השבוע, אחרי שסם שיחק אותה. אולי ג'ינה אפילו בגלל הביצוע הלא מדהים לקרי.
חפרתי, אני יודע, אבל לא אכפת לי.