הופעות טופ 6 פרק 30

qaz3212

New member
באמת מרגיש

שכל פרק הם עושים סיכומים כאילו כבר נגמרה העונה.

jess r

New member
הערב הכי מוצלח עד כה

סיבוב ראשון:

ג'ינה - שום דבר מיוחד, אחלה אנרגיות. כנראה לא ארצה לשמוע שוב אבל נהנתי מההופעה עצמה.

סאם - לא נפלתי בכלל. חרא שיר. שיפור מבחינת ההגשה והווקאל.

סי.ג'יי - לא שנאתי את זה ודוווקא כן הרגשתי קצת את האטיטיוד, אבל דמינתי את השיר הזה מבוצע בצורה הרבה יותר פראית. חבל שהוא מתעקש על הגיטרה לצידו, בטח כשהוא בקושי נוגע בה.

אלכס - חשבתי על זה ולא הפריע לי שהוא עמד במקום אפילו בשיר קיצבי כזה, כמו שפשוט הפריע לי שהשיר הזה תפור על מישהו עם ווקאל הרבה יותר מרשים. נניח ג'ינה. או כיילב. או ג'סיקה. או כל אחד אחר שלא נשמע כאילו הריאות שלו יוצאות מהמקום בפיזמון.

כיילב - נהנתי, אבל השיר לא להיט ולכן גם לא אחזור לזה.

ג'סיקה - סיכון לבחור שיר שאין לו HOOK. הופעה סבירה. הבעיה של ג'סיקה, ואולי זה ברור לי כצופה דרך המצלמות ולא ברור לשופטים שרואים את זה בלייב, זה שהיא פשוט מפחדת מהמצלמות. זאת בחורה שמופיעה שנים בפאבים, אז אין לה פחד קהל והיא לא ביישנית, היא פשוט לא יודעת לעבוד עם מצלמות ונראת מבויימת להחריד ברגע שהיא צריכה לזכור מתי זה ה"מומנט" שלה להסתכל במבט עורג למצלמה. רצוי שבאמת תשים פס ופשוט תופיע.

סיבוב שני:

סאם - אומייגד, הזלתי דמעה. איזה קיטש אני. זה היה ממש טוב. איך זה קרה?

כיילב - ביצוע מעולה ואפילו יותר מהסיבוב הראשון. הבעיה היא שזה נשמע בדיוק כמו מה שהוא עשה בסיבוב הראשון, ובגלל זה הוא קיבל כאלו תגובות צוננות מהשופטים. חבל שהוא לא פתח בבלדת רוקנרול וסגר עם ההופעה הזאת, כי היא היתה די קילר. לא אהבתי את ההערה הסרקסטית של קית'. זה שהנושא הוא קאנטרי לא אומר שכיילב צריך להעמיד פנים שהוא משהו שהוא לא. ברור שהוא יעשה לשיר כיילביזציה, מה ציפית?

אלכס - ו... הופעה ראשונה שאני מריצה. התחיל טוב ואז התחרבש ונהיה כדווווררר שייייננההה
חבל שהוא לא המשיך לבד עם הגיטרה כל השיר.

ג'ינה - אוקי קראתי לפני הפרק תגובות מאוד פושרות לגבי השיר ושהיא פישלה וכו' וכל הזמן החזקתי את הכיסא בפחד מהזיוף והוא לא הגיע. אין לי מושג על מה אתם מדברים. זה היה מהמם. מושלם. מקסים. אני רוצה את זה שוב. בסטודיו. באמפי שלי.

סי.ג'יי - לא יודעת, הרצתי, זה משעמם נורא.

ג'סיקה - וואו לא ציפיתי לזה, הייתי בטוחה שהיא תעשה את זה אקוסטי שקט. מעולה.

טופ 3: סאם בסיבוב 2, ג'ינה בסיבוב 2 וג'סיקה בסיבוב 2. כמעט נכנס - כיילב בסיבוב 2.
בוטום 3: אלכס בסיבוב 2, סי.ג'יי בסיבוב 2 (או באופן כללי. לך הביתה, אוקי?) וסאם בסיבוב 1.

SHTRUDIDI

New member

תקשיבי לסוף בהופעת קאנטרי של ג'ינה.
זה היה הזיוף היחיד שממש בלט.
אם היו עוד לא שמתי לב, חוץ מזה באמת היה טוב.

Hadar07

New member
אין גרסת סטודיו לג'ינה

לשיר הזה, היא הקליטה רק את השיר רוק שלה,מבאס
גם אני רציתי לשמוע את הגרסת סטודיו שלה לזה.

qaz3212

New member

הזלת דמעה מההופעה של סאם? עם לב רכרוכי כזה איך עוד לא דקרו אותך בהארלם

Hadar07

New member
טופ 6

תודה לאל השבוע לא היה להם זמן למריחות זמן יותר מידי ואפילו החתולה גראמפי הייתה חמודה( כן מסתבר שזאת חתולה
)
הארי עושה לקית' מסאז'
ואוי למה היה שלט בקהל של בחורה שכתבה שהארי יעשה לה מסאז'

התמונות עם המספרים היו קורעות
רק לא ממש ביקשתי לראות את סאם וסיג'יי בלי חולצה תודה רבה

ונעבור להופעות:

שירי רוק

1) ג'ינה Barracuda
סה"כ הופעה טובה של ג'ינה, לפעמים הרגשתי שהלהקה עולה לה על הקול וקצת פחות שמעו אותה והיא התאמצה ממש,
לא הכי טוב שלה אבל נהניתי. איזה מחמאות מהשופטים היא קיבלה.

2) סאם- It's Time
טוב אין מה להגיד הילד משתפר משבוע לשבוע, באמת אחת ההופעות הטובות שלו, הסוף היה ממש טוב,
בהתחלה היו טיפה זיופים, סה"כ הופעה טובה, השיר התאים לו והוא הראה טיפה אופי, עדיין אני חושבת
שהוא לא צריך לסיים יותר ממקום 5 אבל בינתיים בסדר הוא יכול להשאר.

3) סיגיי'- American Woman
בחירת שיר טובה לסיג'יי, מבחינה קולית הוא נשמע די טוב, טיפונת זיופים אבל סה"כ די אהבתי,
מבחינת הופעה הוא נראה טיפה סובל, לא הרגיש כל כך בנוח. הסכמתי עם השופטים שלא הייתה לו
את הגישה הכועסת הזאת שצריך לשיר כי הוא כזה בחור טוב, אם הייתה לו את הגישה זה היה עובד יותר.

4) אלכס- Animal
טוב, אלכס מקבל נקודות על זה שסוף כל סוף בחר שיר קצבי ושר אותו כמו שהוא.
לצערי זה ממש לא עבד, הוא נשמע מתנשף כל ההופעה, לא נהניתי לצערי, אחת ההופעות החלשות שלו.
מה היה הקטע שחפרו לו על המכנסיים והגרביים?

5) קיילב- Sting Me
לא הכרתי את השיר אבל נהניתי ממנו, כמובן שקיילב יביא את ההופעה הכי טובה ברוק כי זה מה שכולם ציפו,
שוב לא הכי טוב שלו אבל עדיין הוא נשמע מצוין, כל הכבוד על ההתאוששות עם המיקרופון

במיוחד שהראו לנו בתוכנית התוצאות שהוא עף לקילומטרים והוא היה צריך ממש לרוץ כדי לתפוס אותו

6) ג'סיקה- Somebody To Love
קולית נשמעה טוב, ההופעה שוב לא הייתה מספיק אנרגטית, היא הייתה צריכה להפציץ בשיר הזה
וזה לא קרה.

שירי קאנטרי

1) סאם- You're Still The One
פחות טוב מהשיר הראשון אבל עדין בחירה טובה של שיר,
קולית הוא נשמע סבבה היה חסר לי קצת יותר רגש, אבל הוא עדיין צעיר מידי בשביל
להבין את השיר הזה, סה"כ ערב די טוב של סאם.
באמת הקטע עם זה שהוא הלך לבנות בקהל היה כזה מאולץ

2) קיילב- Undo It
אם כבר לקחת שיר של קארי ולהפוך אותו לרוק אז זאת באמת בחירה טובה של שיר,
הייתי מעדיפה האמת שהוא היה עושה שיר אחד שקט ושיר אחד קצבי אבל סה"כ
ביצוע טוב, נהניתי. גם לקיילב היה ערב טוב השבוע.

3)אלכס- Always On My Mind
ההתחלה הייתה טובה מהאמצע הכל השתבש, כמו שאמרו כבר מרגע שהלהקה נכנסה
היה בלאגן ואת הסוף ממש לא אהבתי, אחד הערבים החלשים של אלכס.

4) ג'ינה- So Small
אהבתי שהיא שינתה את העיבוד, לא זיהיתי ככה את השיר, היא הכניסה הרבה רגש,
אני חושבת שעבד לה, היו כמה זיופים קטנים אבל חוץ מזה, הופעה מעולה.

5) סיג'יי- Whatever It Is
אוי מזה היה הג'קט שלו
פשוט מזעזע, הוא היה צריך ממש להפציץ פה ובחר שיר מאוד משעמם
שאני כבר לא זוכרת אפילו איך הוא נשמע, ההופעה הכי גרועה של הערב לצערי.

6) ג'סיקה- Jolene
זאת הייתה יכולה להיות ההופעה של הערב אם היא הייתה מכניסה קצת יותר אנרגיה ומביעה משהו
בפנים שלה ובגוף, היא מעצבנת אותי כי היא טובה אבל לא מצליחה להביא את כל כולה בהופעה.
הופעה קולית מעולה אבל, אהבתי את העיבוד.

סה"כ היה ערב די טוב, נהניתי מדי הרבה הופעות.

qaz3212

New member
היו צריכים לפרוש בשיא

החצי הראשון של הערב הפתיע לטובה וחבל שלאף אחד לא היה שכל להפסיק את התוכנית באותו רגע, במקום המשיכו לשירי קאנטרי וכל הערב התדרדר לרמת זוועה.

חלק א' - שירי רוק (הסדר הוא מהביצוע הגרוע לביצוע הטוב)

6. ג'ינה - אני לא סובלת את השיר הזה אז לפני התו הראשון כבר סבלתי. נוסיף לכך שהעיבוד היה אחד לאחד כמו המקור וג'ינה צרחה את כל השיר, עד שלעיתים זה הרגיש שהיא מתאמצת יותר מדי. לסיכום, סבלתי. הופעה גרועה מבחינתי.

5. סי ג'יי - היה ברור שהוא לא יוכל לשיר את זה עם האנרגיות של קרביץ אז לא ציפיתי ליותר מדי. אבל סה"כ הוא הפתיע לטובה כשנתן הופעת קריוקי סבירה, והכי חשוב הצליח לבצע שיר שלם בלי לזייף.

4. אלכס - קודם כל הייתי בשוק חיובי שהוא לא שינה את העיבוד של השיר לגלולת שינה. (קרן, קבלי
על שהעברת לו את הביקורת שלי, ידעתי שאפשר לסמוך עלייך). התעלמתי מכל המראה הכללי שלו ומצאתי את עצמי נהנית מההופעה. מה שבטוח, בזכות הגיטרות והתופים שמעו פחות את הקול שלו וזה טרם בגדול להנאה.

3. סאם - השיר עצמו לא משהו בעיני אבל בלי ספק זו ההופעה הכי טובה שלו בתוכנית. ווקלית וגם מבחינת ההופעה עצמה, הוא נראה נינוח (יחסית לעצמו) והמבט המפוחד שתמיד מלווה אותו נעלם.

2. קיילב - בגיזרה שלו אין חדש. עוד הופעה טובה מאוד שלו. המתמודד הכי עיקבי השנה, כל שבוע הוא מצויין ווקלית וההופעות שלו טובות עד מעולות.

1. ג'סיקה - שמתי אותה לפני קיילב בגלל שהיא הפתיעה אותי יותר. הייתי בטוחה שהיא הולכת לפשל בגדול עם השיר הזה אבל היא ממש התעלתה על עצמה. נראתה נינוחה, כמו כוכבת ונתנה אחלה הופעה.

חלק ב' - שירי קאנטרי

היו גרועים שבא להרביץ להם:
אלכס - קרן אני רוצה את הפרח שלי בחזרה!
אני אוהבת את השיר הזה רק בגריסה של אלביס, הקול הקטיפתי שלו הופך את השיר הזה לסרנדה מדהימה, ככה שמהתחלה לא אהבתי את הבחירה בשיר. אבל שום דבר לא יכל להכין אותי לזוועה כזאת. אין טעם להרחיב, הכל היה רע

ג'סיקה - שיר כל כך יפה וביצוע כל כך נורא. מסכימה עם קית', שנאתי את העיבוד הזה, היתה צריכה לשיר אותו אקפלה או רק עם גיטרה אקוסטית וזה יכל להיות מדהים. אחרי ההופעה הזאת באופן סופי הרמתי ידיים לגביה.

סי ג'יי - לא מכירה את השיר אבל נמאס לשמוע אותו מזייף. 20 שניות הספיקו לי בשביל להריץ קדימה את הזוועה הזאת.

ג'ינה - שיר משעמם, הופעה צווחנית וכאילו זה לא מספיק היא גם התחילה לזייף.

היה פרווה:
סאם - הסיבה שהוא לא בגרועים היא כי הוא לא זייף ולא הרס את השיר. סה"כ הופעת קריוקי סתמית.

היוצא דופן:
קיילב - לקח את השיר לכיוון רוקי תוך כדי שמירה על המלודיה ועשה את זה מצויין. השיר עצמו לא משהו אז ההופעה לא כל כך המריאה אבל אין ספק שבחלק הזה הוא היה נקודת האור היחידה.

הערה:
תודה למגיב אוקמי קאן (כתבתי נכון?), שטרח לפרט בתגובה שלו את כל השירים שהמתמודדים ביצעו אחרת לא הייתי זוכרת מה כל אחד ביצע. זה שוב מראה כמה העונה על הפנים, אם גם בערב שהרגיש בחציו טוב, אני לא זוכרת כלום בלי עזרה.

Guncrazy

New member
קצת באיחור, אבל דעתי על הפרק

רוק

ג'ינה - לא מהביצועים החזקים שלה אבל בהחלט ביצוע טוב.
סאם - הפתיע ממש. ביצוע ממש טוב שלו. אהבתי מאוד.
סי ג'יי - לא הרגשתי שהוא מביא לשיר משהו שונה וזה היה ביצוע די סתמי.
אלכס - הפתיע אותי לטובה. לרוב אני לא מתלהבת ממנו ומהבחירות שלו אבל הוא הביא משהו קצת שונה. אני בטח אשכח מהביצוע הזה עוד דקה אבל כששמעתי זה היה לי נחמד.
כיילב - לא הכרתי את השיר אבל זה נשמע פחות או יותר כמו כל הבחירות שלו שלא הכרתי. מאוד הוא אבל לא היה איזה מומנט מיוחד וחבל כי זה הקטע שלו.
ג'סיקה - זה היה ביצוע נחמד. לא משהו שאזכור לדורות אבל זה בהחלט היה לי נחמד באותו הרגע.

קאנטרי

ג'ינה - חשבתי שאני יודעת למה לצפות אבל היא הפתיעה אותי. ההתחלה אומנם הרגישה קצת תלושה אבל סכ"ה זה היה ביצוע חזק שלה.
סאם - קצת קשה לי עם מישהו שהוא לא שאניה ושר את זה אבל הוא נתן את המיטב שלו וזה לא היה רע. שזה גם משהו.
סי ג'יי - חשבתי שזה יהיה משעמם כי אני ממש לא אוהבת את השיר הזה אבל ממש אהבתי את זה. ראיתי שכולכם שנאתם את זה אז הייתי בטוחה שזה יהיה ממש גרוע אבל ממש נהניתי מהביצוע הזה.
אלכס - עוד ביצוע טוב שלו. 2/2 מהערב.
כיילב - בתאכלס. לא עשה שום דבר עם השיר. העיבוד נשאר זהה למקור והוא פשוט שר את זה. ואם הוא סתם שר את זה, אז סורי אבל אני מעדיפה את קרי.
ג'סיקה - כשחושבים על זה, גם היא לא עשתה שום דבר עם המלודיה של השיר שנשארה בדיוק אותו הדבר רק הוסיפו גיטרה חשמלית. אני מעדיפה את המקור.

נר2

New member
העונה הזו מתחילה לשעמם אותי..

וזה לא שחסרים מתמודדים כשרונים אלא משהו בהפקה, עיבודים, אין אף אחד שמנחה את המתמודדים.. או שאולי פשוט כבר לא עושה לי את זה. המפיקים ממשיכים לחזור על אותם טעויות מהעונות הקודמות ומנסים ללכת לפי תסריט קבוע מראש כדי לקבל את הגמר שהם רוצים ולא אכפת להם מה קורה בדרך. הם מנסים לתמרן את הקהל שיצביע בדפוס מסוים. הכל צפוי וידוע מראש. הם כנראה לא למדו מניסיון של האסון של העונה הקודמת. מי בכלל זכה שנה שעברה!? כבק הספקתי לשכוח..

למעלה