הטופ 8 מופיעים, שוב - פרק 26

qaz3212

New member
רשימה חלקית

קריסטין, מלאיה, MK, סי ג'יי, סאם, אמילי, מג'סטי.

danlevin1

New member
לא

חוץ מMK אף אחד מהם , בטח לא סיג'יי ומג'סטי נתנו הופעות זוועתיות
אולי הופעות לא טובות, הופעות לא לטעמך אבל בטח לא כאלה שבא לך
לשבור את הטלויזיה או משהו

Oukami Kun

New member
היו כמה הופעות זוועה

קריסטן היייתה נוראית וסבלתי מכל שניה שלה על המסך, מג'סטי רצחה את Let It Go, סיג'יי לא נתן הופעה אחת עם ווקאלז מדויקים, מלאיה שחטה את Runaway Baby בצורה בלתי נסלחת, סאם רצח את Fun... זאת רק רשימה חלקית של הזוועות העונה.
אני גם מסכים איתך שהיו יותר זוועות בעונה הקודמת (לזרו
), אבל גם העונה הזאת לא חפה מזוועות.

SHTRUDIDI

New member
למה?

כי הוא לא חרא!!!!
אפילו קוקי אמר. וסיכמנו כבר שהוא גאון אז הוא תמיד צודק

LeAnnDylan

Well-known member
ממש לא סיכמנו שהוא גאון, והוא לא.

ואלכס חרא.
וציפיתי מקוק שיגיד לו שהוא חרא כי ראו על הפרצוף שלו שהוא לא אהב את העיבוד החרא הזה

חסר עמוד שדרה הקוק הזה

jess r

New member
אויש נו

כל הסשנס מנטורינג האלו מבויימים להחריד, ומצולמים אחרי שהמתמודדים בחרו שיר ובחרו עיבוד ובמקרה הטוב מאפשרים להם לעשות שינויים קלים. השלב בו הם באמת צריכים מנטורינג זה לפני בחירת השיר והעיבוד.

LeAnnDylan

Well-known member
זה לא לגמרי נכון

ברור שכמו כל דבר אחר באיידול גם בזה יש בימוי אבל זה לא שאי אפשר לצאת מגבולות הבימוי האלה.
המתמודדים צריכים לבחור שיר מהרגע שניתנה להם הרשימה (כבר לאחר שידור פרק התוצאות) למנטורינג מן הסתם הם צריכים לבוא עם שיר או לפחות 2-3 שירים שהם עבדו עליהם כדי לבחור מתוכם.
הראו לנו בעבר לא מעט סאשנים כאלה שהמתמודדים הגיעו עם יותר משיר אחד והיו צריכים לבחור מבניהם.
בסאשן של סאם הראו שהוא בחרלהופיע בלי הגיטרה וזה גם תאם למה שהוא אמר שהוא החליט לשנות את העיבוד לפני ההופעה ואחרי הסאשן.
כשיש מנטורים עם רצון לעזור למתמודדים, והמתמודדים מספיק פתוחים לקבל את העצות שלהם, אפשר לשנות.

jess r

New member
אבל ראינו

שהמנטורינג הזה מתרחש במקביל לחזרות האחרונות על הבמה עם הסטייג' מנג'ר וכל החרא הזה, כמה אפשר כבר לשנות? לא משהו רציני, כמה מהלכים לכאן או לכאן.
כן היו עונות שראינו שאנשים אפילו החליפו שיר (קופץ לי לראש המקרה של קרלי שבאה למנטורינג עם שיר אחד ובסוף שרה את הישו ההוא), אבל ספציפית הפעם מדובר בשלב בו אין ממש מה לשנות.

עזבי מנטורינג, הייתי רוצה פשוט לראות את השלב שבו המתמודדים יושבים עם המנחים המוזיקליים (אלו שבאמת עוזרים להם, לא דיוויד קוק למיניהם שהגיעו לשעתיים, מישהו שבאמת יושב איתם יום-יומיים) ובוחרים שיר\ בוחרים עיבוד\ מסבירים למה הם בחרו את השיר וכו'. לראות את ג'ינה ודקסטר מסבירים לנו לפני ההופעה איך הם מתכננים ללכת על הבמה רק הורס את ההופעה.

LeAnnDylan

Well-known member
מה פתאום

דיוויד קוק או כל מנטור אחר מסוגו שבאים לעזור למתמודדים באים ליום אחד בלבד וריאן כבר אמר שדיוויד היה ביום שני. ואם הפרק משודר ברביעי, יש מספיק זמן לשנות דברים.
אבל אני לא מבינה על מה הדיון הזה בכלל התחיל. בגלל שאמרתי שדיוויד לא אמר לאלכס שהוא חרא?
לא הבנתי על מה הגבת לי בכלל

לשנות עיבוד, להוסיף את הלהקה ולהחזיר לשיר את החיים שהוא שאב ממנו, לא אמורה להיות בעיה ואם לדיוויד היה מספיק אכפת הוא היה יכול להעיר לו על זה.
אבל אני מאמינה שהמתחרים האלה חושבים שהשמש זורחת להם מתחת והם בטוחים שכל מה שהם נוגעים בו הוא זהב ולכן הם לא צריכים לשנות כלום.
חוץ מזה, אני רוצה להאמין שהמתמודדים מגיעים לרוב הבחירות העיקריות שלהם לבד ורק מקבלים קצת מנטורינג מסוגו של דיוויד ולא שמכתיבים להם כל תו ותו. לא רוצה. תני לי לחיות בסרט שאם לא מראים לנו את זה, זה לא קיים!

jess r

New member
הגבתי בכללי

לקונספט המנטורינג המזוייף הזה.
תאורטית: דיוויד יכל להגיד לאלכס "העיבוד חרא, השיר לא דומה לעצמו, תשנה\ תבחר אחר" אבל בפועל, הביאו אותו לשם בעיקר להצטלם איתם ולעשות כאילו. מבויים. מזוייף. סתם.
אחרת איך תסבירי שמכל הסשן שלו הוא לא העיר הערה וחצי חכמה?
עם ג'ינה: "ממ כן אהבתי את הפתיח השקט!"
עם דקסטר: "ממ כן אהבתי את הסולו וכריזמת הבטטה שלו עם הקהל!"
עם ג'סיקה: "ממ כן נפלא, תשירי את הקריוקי הזה!"
עם אלכס: "מממ בטח תהרוג את השיר!"

שמערת אותו נותן ביקורת בונה באמת? קוטל מישהו? נותן את דעתו הכנה על בחירת שיר? מה שהוא אמר להם אני יכולתי להגיד להם, לא צריך להיות דיוויד קוק בשביל זה.

אני לא חושבת שמכתיבים להם משהו, אבל אני די בטוחה שיש צוות מוזיקלי שיושב איתם ועוזר להם לעבד, גם אם לא לבחור את השיר, והייתי שמחה אם היתה צלמה בחדר הזה, לא בחזרה הגנרלית שבה סתם מספיילרים לי את הטוויסטים שלהם להופעה.

LeAnnDylan

Well-known member
אני רוצה להאמין

שדיוויד קוק בחר לתת כמה עצות מועילות למתמודדים ואולי שהוא בילה איתם יותר מחצי דקה ופשוט המפיקים של איידול בחרו בשבילנו מה"מענין" בסאשן.
בכל זאת, כפי שכל המתמודדים טרחו לציין, הוא היה במקומם, הוא בטח יודע מה הם רוצים לשמוע בתור מתמודדים. ואולי בכלל הם רק רוצים עוד איזה ליטוף לאגו.

jess r

New member
ייתכן

בכל מקרה בפועל מה שיצא מהעריכה של זה שיעמם אותי נורא.

qaz3212

New member
צודקת מאה אחוז

זה מבוים כמו רוב הדברים באיידול.

ודילן, אל תוציאי את המרמור שלך על ג'ון מאייר.

LeAnnDylan

Well-known member
לא הוצאתי את מרמור הפרק עליו

אותו שנאתי בלי קשר, גם לפני הפרק.
הוא לחלוטין סתמי בעיני עם קול מעצבן וטלנט מוגבל.
את העצבים הוצאתי על ג'ס שגרמה לי להאמין שאולי לאידיוט הזה יש משהו טוב באמתחתו ושמעתי את הקאבר העילג שלו לשיר והוא חרא בדיוק כמו הגרסה של סי ג'יי

jess r

New member
מי אמר לך לשמוע אותו?

אמרתי שיש לפחות 2 ביצועים הפרק שחשבתי שתאהבי, שזה דקסטר ו... לא יודעת, כנראה שחשבתי על ג'סיקה.
לא אמרתי מילה עם ג'ון, לא לך לפחות.

טלנט מוגבל? מילא טעם וריח אבל להגיד שהוא טלנג מוגבל זאת כבר הצהרה מסוכנת.

LeAnnDylan

Well-known member
סתמי!

כשאני אומרת לך שאני לא יודעת על מה את מדברת ואת מתבכיינת ש"כתבתי את זה בפורום" אבל לא יעדת את ההודעה לי את כועסת שאני ל אקוראת את ההודעות שלך. אז עד שאני קוראת את ההודעות שלך וטורחת ללחוץ על קישורים שהבאת אל תתלונני! אני יודעת שלא יעדת את הקישור אליי אבל בכל זאת טרחתי ללחות כי אמרתי לעצמי, אם היא חושבת שזה כזה טוב ואני אוהבת את השיר המקורי, אולי שווה ללחוץ.
אז לא היה שווה

ועכשיו כשגיליתי שאני פסיכופתית אני מרגישה בנוח לצאת בהצהרות מסוכנות. מי יכול לעמוד מולי? את? שלא ישנה בלילה בגלל שמישהו עשה אפצ'י אחרי 8 בערב?

jess r

New member
אבל כתבתי שזה

קאבר של ג'ון מאייר. את לא אוהבת את ג'ון מאייר. נכנסת ללינק ואז מתבכיינת.

זה כמו שתשימי קישור לשיר החדש של אחת מהקאנטריז שלך ואני אכנס ואז אצעק עליך "אבל זה קאנטרי!!!".

LeAnnDylan

Well-known member
אבל יש לי אמונה לא מוסברת בך ובטעם שלך

זה כמו שאני מתעבת את פינק אבל יש לה איזה שיר וחצי שאני מחבבת.
חשבתי שאולי גם אצלו זה ככה. למרות שאותו אני לא מתעבת. סתם שונאת אותו שהוא עשה את קייטי פרי לפניי

למעלה