ליידיז נייט
לאבי - till the breath runs out
#איפההאנטר

אדנה - מאוד חיבבתי, העיבוד הזה מעניין ולמרות שלא הבנתי למה לבחור שיר מועדונים ולעשות ממנו את... זה, זה היה נחמד. והיא לייקאבל.

אלקסיס - מסימה עם דילן, ההופעה הכי טובה באיידול של השיר הזה! ואני אוהבת היא לא מנסה להיות סקסית או משהו כזה, היא כזאת טבעית ומגניבה וחמודה וזה שינוי מרענן מכל הנסיון הזה להפוך הכל לסקס על הבמה.
מהקאנטרי גירלז אני בעדה

ג'ואי - #איפההאנטר2
אני חייבת לציין שלמרות שזה היה פריק שואו גמור הקול שלה מעולה, וחבל שהיא לא עושה איתו שימוש ראוי יותר.

קת'רין - אם עוצמים את העיניים זה ממש יפה, אבל הפרצוף המיוסר שלה הורס לי. ובחירת השיר. והשמלה.

שאנון - וואו. פאקינג וואו.
הרצתי את זה אחורה 3 פעמים מרוב שהיא שווה
|מתעלמתמזהשהיאקטינה|
כן, מה? אה, ההופעה. נחמד מאוד. חלק מהזמן לא הבנתי מה היא אומרת (אז בחרתי לחשוב שהיא מתוודה על אהבתה אלי
).

לורן - #איפההאנטר3
(יש לי חולצה ממש דומה בשחור אבל כל הנצנצים עפו לי בכביסה)

שי - לא תודה, אני מעדיפה קצת גשם, וגם -
#איפההאנטר4

מאדי - "אני מרגישה שאנשים לא מעריכים אותי, ואומרים לי 'את צעירה וחמודה'". כן, איזה מגעיל מצדם, לקרוא לך צעירה וחמודה. ממש ליבי יוצא אליך. וגם -
#איפההאנטר5
(ובפינת הזלת הריר: המעיל המשובץ שלה מעלףףףףף
)
(אגב לא סבלתי מזה לחלוטין, השיר הזה חביב)

סרינה - רמה אחרת לגמרי מרובן. לא מאמינה שפספסתי אותה בהוליווד. והקריצה הזאת היתה חמודה ממש
עשתה לי חשק להוריד את השיר.

ג'קס - כוכבת
לבושה נורא, אבל. העדפתי אותה עם המעיל של אבא שלה. אני מתה על השטויות שלה על הבמה והקול שלה פשוט מושלם.

טיאנה - מעולה
קית' צודק אבל, טיפה צרם לי שזה נמוך.

הקטע הזה שההופעות החיות לא לגמרי חיות ממש מוצא חן בעיני, לדעתי זה מכניס אותן לאא לאט להופעות החיות ומאפשר להן להתפתח, וככה אנשים מוכשרים מקבלים הזדמנות להסתגל לתוכנית.

ביי ביי: מאדי, לאבי, לורן, שי. לג'ואי יש מזל שהיא מבדרת, כי היא ככה צמודה אליהן.