טופ 24 - הבנות מופיעות

LeAnnDylan

Well-known member
טופ 24 - הבנות מופיעות

לא לשכוח לסמן ספוילרים איפה שצריך
צפייה מהנה

LeAnnDylan

Well-known member
בנות בנות בנות

Lovey James - Love Runs Out
זה התחיל קצת צולע אבל זה המשיך טוב. היו לה אנרגיות טובות והיא נשמעה סבבה.

Adanna Duru - Rather Be
אתם מכירים את המשחק הזה בתוכנית של ג'ימי פאלון שהוא ועוד מישהו מתחרים בליפ-סינק? אז ככה הרגישה ההופעה שלה.
אם כי זה בהחלט נראה שהיא התאבדה על השיר ועל הבמה. אבל זה הרגיש נואש מידי ותיאטרלי מידי.

Alexis Gomez - Gunpowder and Lead
אני בדר"כ שיפוטית יתר על המידה כשמבצעים מירנדה למברט. אבל מבין כל הביצועים של איידול לשיר הזה, את הביצוע של אלכסיס הכי אהבתי. ובלי שום קשר לאחרים, זו הייתה הופעה טובה בעיני. ובכלל לא הפריע לי המבטע המזויף שלה. שהארי יסתום כבר.

Joey Cook - Somebody Like You
גאד זה היה כזה זוועתי. היא חירבה את השיר. אני לא יודעת למה קית' כל כך נהנה לשמוע את השיר שלו נרצח. מזוכיסט.

Katherine Winston - Safe & Sound
היא מזכירה לי קצת את קריסטל באוורסוקס במראה שלה ובמנטליות שלה.
בחרה שיר יפה ושרה אותו יפה. אבל כדי שהיא תמשיך להחזיק במשבצת הפייבוריטית הנשית שלי היא צריכה לעשות דברים מעניינים יותר ולמצוא סטייליסטית דחוף.

Shannon Berthiaume - Who Knew
היא הכי יפה מהבנות. אבל היא מתכערת כשהיא שרה. והיא הופכת למעצבנת כשהיא צווחת עליי. אם כי היום זה היה קצת ממותן יחסית אליה. אבל אני חייבת לציין שלמרות שאני לא אוהבת את פינק, הסגנון הזה דווקא מתאים לה. ו...כמובן שהשופטים לא מסכימים איתי. אבל לא איכפת לי, הארי טיפש, קית' מזוכיסט וג'יי לו סתם מקסיקנית

Loren Lott - Note to God
כזאת הופעת Pageant Queen

Shi Scott - Umbrella
נקודה חיובית- לפחות היא לא נשמעה כמו חיקוי של המקור.
נקודה שלילית- היא נשמעה זוועתית.

Maddie Walker - Love Gets Me Everytime
יש לה טעם טוב. היא נראית טוב. אבל היא לא אמינה בשיט. יותר מידי חיוכים. יותר מידי ניפנופי שיער. פחות מידי רגש והבנה של השיר. היא מזכירה לי את לורן אליינה.

Sarina Joi Crowe - Mamma Knows Best
בחירת שיר מצוינת. ביצוע טוב.

Jax - Bang Bang
לא אהבתי את ההתחלה כי זה סתם נשמע כמו חיקוי. אבל מרגע שהיא קמה מהכיסא היא הוסיפה קצת ספייס לשיר וזה היה נחמד.

Tyanna Jones - Lips Are Moving
אני חולה על השיר הזה ובכלל על מייגן טריינור שהיא האהבה החדשה בחיי

אבל טיאנה הייתה חצי כוח. בתור קריוקי זה היה לא רע. בתור הופעת איידול זה היה meh.

mikemiller

New member
טופ 12 בנות

לאבי ג'יימס - אני אוהב את השיר והיא עשתה את זה סביר
אדאנה דורו - עוד שיר נחמד אבל היא עשתה את זה משעמם
אלכסיס גומז - אני אוהב את האנרגיות שלה והיא יודעת להופיע
ג'ואי קוק - לא יודע איך לאכול את זה
קתרין וינסטון - שרה ממש יפה אבל השיר לא המריא
שאנון - אכזבה גדולה , באסה שזה יהיה ההופעה שיזכרו ממנה , רציתי מאוד שתמשיך
אבל זה נראה שזה הסוף , בחירת השיר הייתה בעוכריה , חוסר הניסיון בעוכריה וכל האנרגיות המדבקות שיש לה נעלמו בשיר הזה, חבל
לורן לוט - כזמרת זה לא זה
שי סקוט - מזעזע
מדי וולקר - סתמי
סרינה - סוף סוף ביצוע , סחבה את השיר
ג'קס - היא וסרינה הכי טובות בבנות בפער ,ביצוע מעולה
טיאנה - נחמד לא יותר מזה

jess r

New member
ליפ סינק

לגמרי! מה הבעיה של הארי? יש אנשים שכשהם שרים הם נשמעים אחרת מכשהם מדברים. מה אכפת לו?
&nbsp
הולי שיט הסכמנו כמעט אחד לאחד על הכל. על מה אני אתלונן עכשיו?

Lhuna1

New member
בנות

לאבי ג'יימס - לא ריגש אותי, אבל היא טובה בסה"כ.
&nbsp
אדאנה דורו - כנ"ל. שוב זה טוב אבל לא מרגש. אני מחכה למישהי שתרגש אותי בלי השטיק של להתחיל להתפרע ולצרוח באמצע השיר (גם כשהצרחות הן טובות מוזיקלית).
&nbsp
אלקסיס גומז - בחורה מגניבה, אהבתי את האנרגיות שלה, הייתי שמחה אם היה שיר אחר אבל זה היה חמוד.
&nbsp
ג'ואי - חבל לי שאני לא מכירה את השיר המקורי של קית' בשביל לשפוט את העיבוד... בכל מקרה היא ממש מתוקה ואני אוהבת אותה.
&nbsp
קת'רין ווינסטון - יפה אך לא התרגשתי. אני מדמיינת או שהארי כרגע אמר לא לשיר יותר בלדות באיידול?
&nbsp
שאנון - לא. הכי חלשה עד עכשיו.
&nbsp
לורן - בסדר, גם את יודעת לצרוח... אני עדיין רוצה משהו אחר.
&nbsp
שי סקוט - אוח זה היה ממש לא נעים לי. אני אוהבת שיש לה קול עבה ושונה, חבל שהיא משתמשת בו כמו כולן - לצרוח... אם היתה הופכת את זה לשיר שקט זה היה יכול להיות מבריק.
&nbsp
מאדי ווקר - שנאתי את השיר מהשניה הראשונה. זה נדמה לי או שיש ה-מ-ו-ן קאנטרי השנה? (לפחות דילן את תהני קצת). לפחות בשירי קאנטרי אין צרחות, אני כבר לא יודעת מה אני מעדיפה.
תכלס לא אהבתי אף בחירת שיר עד עכשיו של הבנות

&nbsp
סארינה-ג'וי קרואו - עדיין יותר צרחות מהנחוץ, אבל היו כמה רגעים טובים. השופטים מפריזים.
&nbsp
ג'קס - קשה לי כי אני מתה על הביצוע המקורי שהוא מושלם, אבל חייבת לתת לה קרדיט שעשתה משהו שונה ועשתה את זה די טוב, ובעיקר שונה מכל שאר המתמודדות עד עכשיו חוץ מג'ואי.
&nbsp
טיאנה ג'ונס -
הופעה כריזמתית וקול חזק, בלי צרחות שמנסות לרגש בכוח.
&nbsp
&nbsp
לסיכום אני לא הכי מאושרת מערב הבנות, אבל בכל זאת 3 מהן מעניינות יותר מהשאר - ג'ואי, ג'קס וטיאנה. כל השאר גנריות ומיותרות.
&nbsp
מחכים לתוצאות עד שבוע הבא????????????????????
לעזאזל איתם!!
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

Uri04

New member
בנות

הפעם זה הרבה יותר פשוט:

סרינה

כל השאר

Lhuna1

New member
אז בעצם המודחים יוכרזו בתחילת ערב ההופעות הבא?

מעניין אם יתנו למודח לשיר כשיר הדחה את השיר שהוא התכוון לבצע באותו ערב.
זה יהיה מעניין כי יתן לנו עוד מושג אם ההדחה היתה מוצדקת או לא.
&nbsp

Lhuna1

New member
ובעצם

יש 4 מודחים מכל מין... בטח לא יספיקו גם לתת למודחים לשיר וגם להקריא תוצאות עם כל הדרמה

jess r

New member
ליידיז נייט

לאבי - till the breath runs out
#איפההאנטר
&nbsp
אדנה - מאוד חיבבתי, העיבוד הזה מעניין ולמרות שלא הבנתי למה לבחור שיר מועדונים ולעשות ממנו את... זה, זה היה נחמד. והיא לייקאבל.
&nbsp
אלקסיס - מסימה עם דילן, ההופעה הכי טובה באיידול של השיר הזה! ואני אוהבת היא לא מנסה להיות סקסית או משהו כזה, היא כזאת טבעית ומגניבה וחמודה וזה שינוי מרענן מכל הנסיון הזה להפוך הכל לסקס על הבמה.
מהקאנטרי גירלז אני בעדה

&nbsp
ג'ואי - #איפההאנטר2
אני חייבת לציין שלמרות שזה היה פריק שואו גמור הקול שלה מעולה, וחבל שהיא לא עושה איתו שימוש ראוי יותר.
&nbsp
קת'רין - אם עוצמים את העיניים זה ממש יפה, אבל הפרצוף המיוסר שלה הורס לי. ובחירת השיר. והשמלה.
&nbsp
שאנון - וואו. פאקינג וואו.
הרצתי את זה אחורה 3 פעמים מרוב שהיא שווה
|מתעלמתמזהשהיאקטינה|
כן, מה? אה, ההופעה. נחמד מאוד. חלק מהזמן לא הבנתי מה היא אומרת (אז בחרתי לחשוב שהיא מתוודה על אהבתה אלי
).
&nbsp
לורן - #איפההאנטר3
(יש לי חולצה ממש דומה בשחור אבל כל הנצנצים עפו לי בכביסה)
&nbsp
שי - לא תודה, אני מעדיפה קצת גשם, וגם -
#איפההאנטר4
&nbsp
מאדי - "אני מרגישה שאנשים לא מעריכים אותי, ואומרים לי 'את צעירה וחמודה'". כן, איזה מגעיל מצדם, לקרוא לך צעירה וחמודה. ממש ליבי יוצא אליך. וגם -
#איפההאנטר5
(ובפינת הזלת הריר: המעיל המשובץ שלה מעלףףףףף
)
(אגב לא סבלתי מזה לחלוטין, השיר הזה חביב)
&nbsp
סרינה - רמה אחרת לגמרי מרובן. לא מאמינה שפספסתי אותה בהוליווד. והקריצה הזאת היתה חמודה ממש
עשתה לי חשק להוריד את השיר.
&nbsp
ג'קס - כוכבת
לבושה נורא, אבל. העדפתי אותה עם המעיל של אבא שלה. אני מתה על השטויות שלה על הבמה והקול שלה פשוט מושלם.
&nbsp
טיאנה - מעולה
קית' צודק אבל, טיפה צרם לי שזה נמוך.
&nbsp
&nbsp
הקטע הזה שההופעות החיות לא לגמרי חיות ממש מוצא חן בעיני, לדעתי זה מכניס אותן לאא לאט להופעות החיות ומאפשר להן להתפתח, וככה אנשים מוכשרים מקבלים הזדמנות להסתגל לתוכנית.
&nbsp
&nbsp
ביי ביי: מאדי, לאבי, לורן, שי. לג'ואי יש מזל שהיא מבדרת, כי היא ככה צמודה אליהן.
&nbsp
&nbsp

mikemiller

New member
למה

אהבתי את זה שאהבת אותה
אני מאוכזב אבל עדיין אוהב אותה, יותר מתבאס בשבילה

jess r

New member
אכן

גם אני חוששת לשלומה בתחרות. נקווה שהיא יפה מספיק להחריש את הצופים.
&nbsp

Oukami Kun

New member

לאבי ג'יימס – Loves Run Out
זה עלה והאנטר נשארה בחוץ? לא לא לא. אין שום סיכוי שהיא ממשיכה בתחרות, ואם כן אז מישהי באמת טובה הולכת להיות מאד עצובה.
&nbsp
אדנה דורו – Rather Be
KILLED IT! זה היה נהדר. העיבוד, ההגשה, הלוק, הווקאלז. לא ציפיתי ממנה להרשים אותי כל כך.
&nbsp
אלכסיס גומז – Gunpowder & Lead
קצת נמאס לי מהשיר הזה באיידול, אבל זה היה ביצוע חביב. פונה לקהל שלה בדיוק אז אני משער שיצביעו לה.
&nbsp
ג'ואי קוק – Somebody Like You
אני מבולבל. מצד אחד נהנתי בטירוף ומצד שני רציתי לשרוף לה את האקורדיון. אבל הקול שלה טוב ומעניין ואני מווה שאמריקה תתחבר, למרות שאני בספק.
&nbsp
קת'רין ווינסטון – Safe & Sound
. אהבתי מאד. הקול שלה נהדר.
&nbsp
שאנון ברת'יום – Who Knew
היא נראתה כבויה. זה לא היה טוב ווקאלית. השיר הזה היה מבוגר מדי בשבילה ובכלל צריכים להתרחק מפינק באיידול. אבל לפחות היא לא ניסתה לשיר את 'פרפקט'.
היא הייתה צריכה לשיר ג'ניס ג'ופלין.
&nbsp
לורן לוט – Note to God
זה היה מעניין. התחיל רעוע אבל הסתיים נפלא. התלבושת לעומת זאת הייתה זוועה.
&nbsp
שי סקוט – Umbrella
אממממ לא. בחירה מזוויעה של שיר. אם כבר ריהאנה אז לקחת משהו פחות מטומטם. והיא צרחה עליי. והיא הייתה סוג-של ערומה
. אני מניח שזה יכול לעבוד לטובתה.
&nbsp
מאדי ווקר – Love Gets Me Every Time
היא פשוט נראית עשויה מפלסטיק ואני לא מצליח להתחבר אליה בכלל. אני מניח שהיא תעבור כי היא קאנטרי והיא יותר יפה מאלקסיס.
&nbsp
סרינה – Mamma Knows Best
נהדרת. הראנים שלה נהדרים. והמגפיים. בואו נציין אותם, כי הם שם. אני מקווה שנראה ממנה עוד הרבה.
&nbsp
ג'קס – Bang Bang
זה היה מאד מוצלח. קצת אובר-דה-טופ. אבל מאד מיוחד. נהנתי.
&nbsp
טיאנה ג'ונס – Lips Are Movin
זה היה נהדר. היא קצת מנסה להיות ג'אנל מונה עם התלבושת וההגשה. אבל זה היה מאד טוב, ללא ספק היא תישאר.
&nbsp
אני חושב שהתחרות השנה צמודה מאד. יש כמה בנות שיכולות לתת פייט לבנים החזקים, ואולי אפילו להדיח כמה מהם. לנצח? לא נראה לי. רק אם כל הבנים (=קלארק) ייפשלו בגדול.
&nbsp
בעולם אידאלי מי שיודחו הן שי, לאבי, מאדי ושאנון. במציאות? לא רואה את ג'ואי ממשיכה, וכנראה ניפרד מלורן/אדנה. אפילו שתיהן יש מצב.
&nbsp

jess r

New member
כבויה?!

בכבויה אתה מתכוון מדליקה-שווה-לוהטת-אש, נכון?
&nbsp
&nbsp

Oukami Kun

New member
זוכרת הופעות אחרות שלה?

שהיא פתחה ג'ורה ויצאו משם דברים נהדרים? אז זה היה קטן ומכונס בתוך עצמה ופשוט לא מלהיב.

jess r

New member
מממ

יש בזה משהו, לדעתי היא קיבלה הרבה ביקורת על האובר-סינגינג והלכה לקיצוניות השניה. היא צריכה למצוא את עצמה באמצע.
&nbsp

למעלה