טופ 12- בנות
1) Lovey James - Love Runs Out
ההתחלה ממש לא הייתה טובה, אחר כך זה קצת השתפר אבל עדיין לא מספיק טוב,למה היא הייתה צריכה לצרוח כל כך בסוף?
לא חושבת שבחירת השיר הייתה טובה בשבילה.
2) Adanna Duru - Rather Be
אהבתי את בחירת השיר, ההתחלה השקטה דווקא הייתה טובה רק היא לא הייתה קצת בקצב של הלהקה וזה קצת הרס,
הייתי מעדיפה כבר שזה היה הכל שקט לא אהבתי את השינוי באמצע עם הצרחות ואז החזרה לשקט בסוף.
3) Alexis Gomez - Gunpowder & Lead
שיר חרוש, אבל סך הכל ההופעה הייתה טובה, היא נשמעה די טוב, מעדיפה אותה בקאנטרי מאשר דברים אחרים.
4) Joey Cook - Somebody like You
אני לא מכירה את המקור אבל אני בטוחה שזה ממש שונה בגרסה של קית',
סורי אבל אני לא מתחברת אליה, היא משעממת אותי, אני מניחה אבל שהיא תעבור לשלב הבא.
5) Katherine Winston - Safe & Sound
איזה קול יש לילדה הזאת, היא ממש מוכשרת אבל לצערי בחירת השיר לא הייתה טובה, אני ממש מפחדת עליה,
אני מקווה שישאירו אותה, חבל רק שבחירת השיר הייתה יחסית מרדימה.
6) Shannon Berthiaume - Who Knew
ניסיתי לאהוב את זה, ההתחלה עוד הייתה יותר טובה , ההמשך היה לא טוב עם הרבה זיופים והשיר הזה פשוט לא מספיק טוב
ואני לא מבינה מה היא שרה האמת היא ממש בולעת את המילים.
7) Loren Lott - Note to God
חגיגת צרחות, וואי זה היה כל כך דרמטי וצעקני, למה היא חושבת שאם היא תצעק כל כך חזק זה יגרום להופעה שלה להיות טובה?
מעניין אותי אם היא תודח או לא.
8) Shi Scott - Umbrella
קודם כל מה היא לבשה?? או יותר נכון לא לבשה?
ההופעה הכי גרועה של הערב, זה היה ממש לא טוב,
אני ממש מקווה שהיא תודח.
9) Maddie Walker - Love Gets Me Everytime
זה היה חמוד לא יותר מזה, השיר הזה לא עשה לי כלום, היא נשמעת בסדר אבל לא עפתי.
10) Sarina-Joi Crowe - Mamma Knows Best
סוף כל סוף התעוררתי, וואו איזו הופעה, הכי טובה של הערב בלי ספק, כמה אנרגיות יש לילדה הזאת,
היא נשמעה גם מעולה, סוף כל סוף שמעתי אותה כמו שצריך. בטוח עולה לשלב הבא.
11) Jax - Bang Bang
לא הכי טוב שלה אבל עדיין אחד הטובים של הערב, ההתחלה הייתה מעולה, סך הכל נהניתי מהביצוע והיא גם אחת
שאני די חותמת שתעלה לשלב הבא.
12) Tyanna Jones - Lips Are Movin
אני בעדה, לא הייתה ההופעה הכי טובה שלה, היו כמה חלקים חלשים בביצוע וזיופים אבל היא מוכשרת
ואני מקווה שאמריקה תצביע לה. הצבע שיער שלה אבל
סך הכל היו כמה הופעות טובות יותר לקראת סוף הערב, מעניין לראות את מי ידיחו ומי ישארו. נצטרך לחכות עד שבוע הבא.