טופ 24 - הבנות מופיעות

jess r

New member
אוקי, יו גט מי

אני עושה לה מלא הנחות בגלל שהיא יפה.
&nbsp
אבל באמת שנהנתי מההופעה שלה, גם אם זה לא היה להיט.
והגוון קול שלה יפה.
&nbsp

jess r

New member
אני בעבודה

אז אין לי כוח לחפש תמונות שלה כהוכחה (וזה גם עשוי להראות קצת מוזר...).
אולי בערב, אם יתחשק לי להשקיע בכם

(על מי אני עובדת, זה לגמרי בשביל עצמי)

Hadar07

New member
טופ 12- בנות

1) Lovey James - Love Runs Out
ההתחלה ממש לא הייתה טובה, אחר כך זה קצת השתפר אבל עדיין לא מספיק טוב,למה היא הייתה צריכה לצרוח כל כך בסוף?
לא חושבת שבחירת השיר הייתה טובה בשבילה.

2) Adanna Duru - Rather Be
אהבתי את בחירת השיר, ההתחלה השקטה דווקא הייתה טובה רק היא לא הייתה קצת בקצב של הלהקה וזה קצת הרס,
הייתי מעדיפה כבר שזה היה הכל שקט לא אהבתי את השינוי באמצע עם הצרחות ואז החזרה לשקט בסוף.

3) Alexis Gomez - Gunpowder & Lead
שיר חרוש, אבל סך הכל ההופעה הייתה טובה, היא נשמעה די טוב, מעדיפה אותה בקאנטרי מאשר דברים אחרים.

4) Joey Cook - Somebody like You
אני לא מכירה את המקור אבל אני בטוחה שזה ממש שונה בגרסה של קית',
סורי אבל אני לא מתחברת אליה, היא משעממת אותי, אני מניחה אבל שהיא תעבור לשלב הבא.

5) Katherine Winston - Safe & Sound
איזה קול יש לילדה הזאת, היא ממש מוכשרת אבל לצערי בחירת השיר לא הייתה טובה, אני ממש מפחדת עליה,
אני מקווה שישאירו אותה, חבל רק שבחירת השיר הייתה יחסית מרדימה.

6) Shannon Berthiaume - Who Knew
ניסיתי לאהוב את זה, ההתחלה עוד הייתה יותר טובה , ההמשך היה לא טוב עם הרבה זיופים והשיר הזה פשוט לא מספיק טוב
ואני לא מבינה מה היא שרה האמת היא ממש בולעת את המילים.

7) Loren Lott - Note to God
חגיגת צרחות, וואי זה היה כל כך דרמטי וצעקני, למה היא חושבת שאם היא תצעק כל כך חזק זה יגרום להופעה שלה להיות טובה?
מעניין אותי אם היא תודח או לא.

8) Shi Scott - Umbrella
קודם כל מה היא לבשה?? או יותר נכון לא לבשה?
ההופעה הכי גרועה של הערב, זה היה ממש לא טוב,
אני ממש מקווה שהיא תודח.

9) Maddie Walker - Love Gets Me Everytime
זה היה חמוד לא יותר מזה, השיר הזה לא עשה לי כלום, היא נשמעת בסדר אבל לא עפתי.

10) Sarina-Joi Crowe - Mamma Knows Best
סוף כל סוף התעוררתי, וואו איזו הופעה, הכי טובה של הערב בלי ספק, כמה אנרגיות יש לילדה הזאת,
היא נשמעה גם מעולה, סוף כל סוף שמעתי אותה כמו שצריך. בטוח עולה לשלב הבא.

11) Jax - Bang Bang
לא הכי טוב שלה אבל עדיין אחד הטובים של הערב, ההתחלה הייתה מעולה, סך הכל נהניתי מהביצוע והיא גם אחת
שאני די חותמת שתעלה לשלב הבא.

12) Tyanna Jones - Lips Are Movin
אני בעדה, לא הייתה ההופעה הכי טובה שלה, היו כמה חלקים חלשים בביצוע וזיופים אבל היא מוכשרת
ואני מקווה שאמריקה תצביע לה. הצבע שיער שלה אבל

סך הכל היו כמה הופעות טובות יותר לקראת סוף הערב, מעניין לראות את מי ידיחו ומי ישארו. נצטרך לחכות עד שבוע הבא.

snirf

Active member
TOP24 סיכום בנים+בנות

לא הבנתי למה לא הייתה הדחה השבוע...

מה ההיגיון בזה שכל מתמודד יופיע פעמיים ורק אז תהיה הדחה? ממש מוזר...בעונות קודמות היו 3 תוכניות בשבוע שאחת מהן של הדחה.
בכלל נראה שההפקה/רשת FOX נורא נזהרים עם איידול השנה-כל הפרקים קוצרו ל40 דק', והכתבה שהייתה בזמנו שתהיה רק תוכנית לייב אחת בשבוע שתאוחד עם תוצאות

הכול היה נורא מהיר, עוד לא נשמתי וכבר עלה המתמודד הבא...מצד שני זה עדיף על תוכניות ארוכות של 12 הופעות

השופטים היו נורא חמודים לכולם
ולא באמת נתנו ביקורת.
הבנים

מי שבעיקר בלט עבורי- קלארק, רייבון, קוונטין וקאסים(לא האמנתי שאכליל אותו בקטגוריה הזאת)
התאכזבתי מניק...למה הוא בחר בשיר הזה?! בחירה מעפנה לטעמי, הוא לא באמת עשה משהו מיוחד עם השיר...מקווה שהמחשבה שהייתה מאחוריה(שיר מוכר>>הצבעות) תצלח עבורו
כי הוא אחד הפייבוריטים שלי.
לעומת זאת קאסים לדוגמא לקח גם כן שיר מוכר והשאיר את חותמו...מטורף הבחור

רציתי גם שטרוור יצליח יותר...זה היה טוב, אבל לא מספיק...יותר מדי זיופים
האמת שאני פחות מפחד עליו כי נראה לי שהטינייג'ריות יצביעו עבורו אלא יותר על רייבון...אני ממש אוהב את הסגנון ואת הקול שלו

הבנות
מי שבעיקר בלט עבורי- סרינה וטיאנה
גם קת'רין הייתה טובה, אבל היא נראתה בהלם ולא התחברה לשיר...כך שזה די פגם מבחינתי
ג'ואי מיוחדת...אני מקווה שאמריקה תדע "לאכול" אותה, היא וקוונטין הם המתמודדים המיוחדים של העונה שצריך לדעת לעכל אותם.
אדנה וג'אקס מעצבנות אותי...

למעלה