טופ 24 - הבנים מופיעים

Lhuna1

New member
טופ 24 - הופעות חיות - בנים (פרק 15)

כותבת תוך כדי צפיה.

אוהבת את הקצב המהיר של התוכנית - ישר לשירים בלי בלה בלה!!!
GO IDOL
קיצור הזמנים עשה להם רק טוב.

אדם אזגליה - פתיחה מצויינת ומגניבה ביותר. הוא קצת ווירדואו כזה, מראה חנוני שהכי לא מתאים לשיר רוק כבד, אבל ביצוע מצויין וזה עובד.

מייקל סימיאון - OMG איזה שמלאץ משעמם
אבל אין מה לעשות עם כזה שיער ופרצוף אני כבר רואה את המעריצות נמרחות עליו...

סאביון - כמה כבר אפשר לחדש בשיר הטחון הזה? סאביון הצליח להביא לו קצת טונים מקוריים, אבל לא מספיק ולא מצדיק, הייתי מעדיפה שהיה עושה את זה עם שיר אחר. זה היה די סתם.

מארק אנדרו - שיר קאנטרי קצת סתמי. זה היה ביצוע חמוד ודי משכנע, אבל לא משהו מלהיב שאני אזכור עוד 30 שניות.

טרבור דגלאס - ההופעה שהכי נהנייתי ממנה בינתיים ונראה לי שככה זה ישאר! בחירת שיר מצויינת וביצוע מגניב ביותר. ידעתי שהשופטים יקטלו אותו ובאמת ווקאלית לא היה מושלם, אבל עדיין האובר-אול היה כיפי ביותר. ממש מקווה שלא יודח כבר הערב כי כרגע הוא הפייבוריט שלי.

קלארק בקהאם - (בנים ממש חמודים השנה יש לציין) - אוח למה השיר הזה? מצטערת לא קניתי את הצרחות והתנועות שלו, למרות שהייתי בעדו משלבים מוקדמים יותר. היה שם קטע או שניים טובים, אבל בגדול זה היה מתאמץ מידי ולא שותפה להתלהבות של ג'ניפר.

רייבון - שיר גרוע וביצוע בינוני שאשכח מהר. הארי מפריז. ג'ניפר צודקת הפעם.
אם סיימון עוד היה פה הוא היה קוטל אותו לדעתי.

דניאל - ילד חמוד. מיותר בתחרות. ביצוע בסדר אבל סתם כזה. שום דבר מעניין. מה קורה להארי שהתחיל להפריז בשבחים מיותרים?

ריילי בריה - עוד שיר משעמם ושום דבר מיוחד בביצוע.

קווין אלכסנדר - בחירת שיר מעולה וביצוע מצמרר!
בבקשה שלא יעיפו אותו, המבצע הכי מעניין בחבורה כרגע...

ניק פארדיאני - עוד בחירת שיר מצערת, ביצוע נחמד, אבל לא מבינה למה לבחור שירים מהז'אנר של אד שירן ושות' שלכל היותר יכולים להיות נעימים, אבל אי אפשר לעשות איתם שום דבר מלהיב.

קאסים מידלטון - בחירה מבריקה וביצוע מעולה!!
הבחור אפילו יודע לרקוד, יש לנו מעטים באיידול עם כזאת נוכחות בימתית מגניבה!! פימפ-ספוט הכי מוצדק שיש

אחלה תוכנית, היו 2-3 הברקות אז אני מרוצה. לא הבנתי מתי מקבלים את התוצאות של הבנים ושל הבנות.

Oukami Kun

New member
דעותיי

רק 40 דקות ל12 הופעות?
זריזים משהו. לא ברור לי למה זה בדטרויט, אבל אם זה יניב הופעת אורח של ג'ינה איירין אני בעד
.
&nbsp
ג'יילו לבושה ממש רע לעומת הסטנדרטים שלה. ריאן נראה רע עם הזיפים האלה
. למה הוא לא בחליפה? טוב נו. בכלל הפאנל נראה כאילו העירו אותם בשבת בצהריים ואמרו להם שיש להם 10 דקות להגיע לאולפן.
&nbsp
זה לא בלייב? איזה מוזר.
&nbsp
אדם אזגליאן – I Wanna Rock
האמת? זה לא היה רע בכלל. הוא עלה כסוג של ג'וק-אקט בעיני, אבל זה באמת היה סולידי. קצת ג'ק בלאק-יש. אבל נחמד.
&nbsp
מייקל סימיון – How Am I Supposed to Live Without You
מזל שקיטש זה לא מחלה מדבקת, אחרת הייתי חוטף את זה דרך המסך. ווקאלית זה נחמד, אבל השיר עצמו דביק ונורא וכל הבחירות שלו מעצבנות. והטבעת. הטבעת.

&nbsp
סאביון רייט – Hey Soul Sister
אהבתי מאד את העיבוד, אבל שם בערך זה נגמר. זה היה חסר מעוף ואני אשכח את זה עד סוף הערב.
&nbsp
מארק אנדרו – The Weight
יוחזר קודי פריי לאלתר. סתם, זה היה סביר, אבל שום דבר מיוחד. מאד אופתע אם הוא ימשיך הלאה.
&nbsp
טרוור דאגלס – Best I Ever Had
אהבתי. הוא כמו סם וולף, אבל בדיוק ההפך. אם זה הגיוני למישהו חוץ ממני זה יהיה נחמד.
&nbsp
קלארק בקהאם – When A Man Loves A Woman
פשוט כמה רמות מעל כולם. אהבתי את מה שהארי אמר לו.
&nbsp
רייבון – Jealous
ווקאלית הוא היה נהדר אבל אני עדיין לא מצליח להתחבר אליו. הוא נהדר ברמה שלא ראינו מאז ג'ושוע לדט, אבל בניגוד אליו אני פשוט משתעמם מההופעות שלו.
&nbsp
דניאל סיבי – I'm Yours
הדבר המעניין היחיד היה הפרצוף הסובל של לאבי ג'יימס בקהל
. האמת זה לא היה זוועה אבל "חמוד" יכול לקחת אותך עד גבול מסוים. וזה הגבול.
&nbsp
ריילי בריה – Homeboy
טוב נתחיל בזה שהוא יותר יפה מרוב הבנות בתחרות. הוא גם נשמע נהדר שזה טוב, אני צופה ריצה ארוכה איתו. אם הוא יפתח טיפה אישיות יש לו סיכוי אמיתי לניצחון.
&nbsp
קוונטין – I Put A Spell On You
מ-ע-ו-ל-ה-!-!-! ההופעה הראשונה הערב שהייתי רוצה לראות שוב. ושוב. ושוב. הפלצט בסוף היה קצת טו מאצ' אבל נסלח לו.
&nbsp
ניק פראדיאני – Thinking Out Loud
זה היה קצת מאכזב. שיר נהדר, אבל הביצוע לא היה ואוו. אבל כנראה נראה אותו הרבה.
&nbsp
קאסים – Uptown Funk
זה היה מאד מבדר והרבה פחות תאונת רכבת ממה שציפיתי, אבל עדיין זה לא היה בשבילי. אני מאוהב בשיר הזה (כמו כל העולם) וזה לא היה טוב במיוחד. אני מקווה שאמריקה לא תעביר אותו הלאה, למרות שלדעתי הוא ימשיך.
&nbsp
טוב אז עמנואל זידור לא היה לנו, תודה לאל. אבל חוץ מקוונטין אף אחד מהם לא גרם לי לצפות למה הוא ישיר בשלב הבא.
&nbsp
חותכים ארבעה עכשיו? ואוו זה יהיה כואב. בעולם מושלם מי שיעוף יהיו דניאל, מארק, קאסים ומייקל. אבל לצערי כנראה ניפרד מרייבון, קוונטין, אדם וטרוור.
&nbsp

mikemiller

New member
טופ 12 בנים

ההופעות של הערב :
ניק פרידאריני - ביצוע מעולה , מבין כל מילה מהשיר, נשמע נפלא , מקצוען אמיתי , ציון : 9.5
קוונטין אלכסנדר - לא התלהבתי ממנו עד היום והוא שינה את דעתי לפחות כרגע , ביצוע ממש טוב ומעניין , ציון : 9.5
קלארק בקהאם - קולית פשוט מעולה , בחירת השירים טעונה שיפור , ציון : 9
רייבון - בחירת שיר טובה ושר את זה יפה , ציון : 8.5

משהו באמצע :
קווזים - מאוד מהנה וכיפי , הקול שלו לא טוב כמו של האחרים , ציון : 8
אדם - אוהב את הקול שלו אבל לא חושב שיגיע רחוק בכל מקרה , ציון : 8
סביון - הוסיף טוויסטים מעניינים לשיר אבל מסוגל ליותר טוב , ציון : 7.5
רייילי - אפס כריזמה ובשיר הזה הוא נשמע מעט שטוח , ציון : 7
מארק - ביצוע סולידי אבל לא מלהיב , ציון : 7

חלש חלש :
דניאל סיבי - אין סיכוי שאמריקה יקשיבו לי אבל בבקשה תדיחו אותו , ציון : 3 (ואני עוד נדיב)
טרוור - לצערי הוא לא החזיק את השיר , ציון : 4
מייקל סימיון - קיטשי והמבטים האלה למצלמה , ציון : 3

jess r

New member
לא הגיוני, תסביר את עצמך

סאם וולף היה אנמי. אם בזה אתה מתכוון ההפך מסאם וולף אז זה הגיוני. אבל איפה הדמיון עם כך מלבד הגיל?
&nbsp
לא הבנתי על איזה טבעת אתה מתלונן אז אשכרה הלכתי לראות את זה שוב (על מיוט, אני לא שונאת את עצמי עד כדי כך) ו -
מה זה

אני חושבת שהוא גנב את זה מקוונטין

&nbsp

Oukami Kun

New member
הם נראים אותו דבר, אותו גיל

לא יודע, אמרתי שזה לא יהיה הגיוני לאף אחד חוץ ממני
.

Uri04

New member
אממ...

ערב דיי מאכזב אני מוכרח לציין. אף הופעה לא היתה מדהימה מבחינתי. בחירת השירים בנאלית ומאוסה, הבאלנס בין הלהקה לזמרים לא עבד טוב ונשמע לפרקים שהלהקה עלתה להם על הקול, והזמרים עצמם לא ממש שמעו את עצמם כמו שצריך. נוסיף את זה ללחץ ולהתרגשות ונקבל בלאגן...

עם זאת, אלו שכן הרשימו אותי יותר היו קלארק-לגמרי-גנבתי-את-הבעות-הפנים-מפיליפX2 שהיה לא משהו בנמוכים (זה היה חורק) אבל הפציץ בגבוהים, רייבון עם הקול המדוייק וניק עם הקול היציב והחם.

בינוניים - קווינטין - אני מצטער, אבל אני כנראה היחיד שלא התלהב בכלל מההופעה שלו. היא היתה אובר-דרמטית, צווחנית, היה לו זיוף צורם וחד באמצע ויותר מדיי עלייה לפלסטו שלא לצורך. בנוסף, כל הבעות הפנים המפחידות האלה שגרמו לו להיראות קצת כמו קופיקו קטן.
קוואזים - אחלה אנרגיה והופעה, אבל הקול.. אוי וויי הקול...
ריילי - בניגוד לרוב הדיעות, אני דווקא כ-ן אהבתי אותו וכן חושב שיש לבחור הזה עתיד כזמר. הוא פשוט צריך להשתפשף קצת יותר, אבל הוא יהיה בסדר.

חלשים - מארק המשמים עם בחירת שיר שעדיין גורם לו להישמע כאילו הוא ישן תוך כדיי שירה.
אדם - אוקיי, הקול שלו טוב לסצנת הגלאם-רוק, אבל כל ההופעה הליצנית הזו.. התנועות הבומבסטיות, השיער המתולתל הקופצני ופעירת העיניים... לא.. פשוט לא... העונה הבאה של 'אמריקן הורור סטורי' מתחילה באוקטובר (עם ליידי גאגא, מסתבר).
דניאל - אני יודע שהוא בטוח עולה לטופ 12 ללא שום ספק (ההפקה שריינה לו את הספוט הזה), אבל זה כל כך הרגיש כמו הופעה בבר מצווה כאשר דניאל הוא חתן השמחה.
מייקל -
לא שזה לא היה צפוי, אבל האודישן הראשון שלו היה השיא שלו בתכנית. משם הוא רק הדרדר.
סביון - מי?
טרוור - בוא נגדיר את זה ככה - מהרגע שהוא התחיל לשיר נשברו לי בבית שתי כוסות והכלבים בשכונה החלו לייל.

jess r

New member
זה לא *נשמע*, הוא באמת ישן בעמידה

&nbsp
הרגת אותי עם טרוור

&nbsp

LeAnnDylan

Well-known member
בנים בנים בנים

1. Adam Ezegelian - I Wanna Rock
הוא צווחן וזה לא עושה לי טוב באוזן. ובאובר אול, הוא נראה בדיחתי מידי. אני לא מצליחה לקחת אותו ברצינות. ולא נראה לי שגם אף אחד שהיה בקהל, לקח אותו ברצינות. הוא כמו נורמן ג'נטל כזה. קומיקאי שבמקרה גם יכול לשיר. לא זמר שמישהו ירצה לשלם כדי לשמוע אותו שר.
וגם השיר הזה. נו באמת. יש לך את זה ביותר קריוקי?

2. Michael Simeon - How Am I Supposed to Live Without You
גאד, איזה קיטש
אבל הוא פארמר
אחחח שיחלוב לי פרה כפרעליו! כל ההופעה חשבתי על כמה בא לי לסדר לו את העניבה. ואולי גם קצת את הגבות. יש לו צ'ארם והוא מודע לזה ומשחק עם זה יפה אז למרות שנתנו לו את משבצת המוות, אני עדין מאמינה שיש לו סיכוי להשתחל לטופ 12 אפילו שיש עוד כמה בנים חמודים שיריבו איתו על הצבעות של ילדות חרמניות.

3. Savion Wright - Hey Soul Sister
איזו הופעה הזויה. קודם כל חרא שיר. לא יכולה לסבול אותו. הביצוע שלו היה כזה בלע. ובכלל הוא נראה כאילו הוא בעולם משלו, מאוהב בעצמו בטירוף, שר לעצמו כאילו הוא במקלחת- עוצם עיניים, חופף ת'ראש מזייף לעצמו בקולי קולות ואז פתאום פוקח עיניים וקולט שמישהו עומד שם ומסתכל עליו. כזה.

4. Mark Andrew - The Weight
ממש נמאס לי מאנשים לא מגולחים באיידול. בחיי. אפשר לעלות עם קצת זיפים אבל אם ארצה לצפות בהומלסים, אני אלך לסאבווי.
מצד אחד, אני קצת רוצה שהוא יעלה לטופ 12. לא כי הוא טוב, או כי נהניתי מההופעה הזו, למרות שהיא לא הייתה זוועתית. אלא כי לא בא לי להרגיש זקנה כשאני צופה בכל הילדים האלה וכשאני רואה "29" בגיל שלו, זה גורם לי להרגיש קצת יותר טוב עם עצמי. #צרותשלזקנות

5. Trevor Douglas - Best I Ever Had
אני ממש ממש אוהבת אותו ואני אפילו אכנס עכשיו לאתר של איידול כדי ללכת להצביע לו. זה לא שזה היה ביצוע מושלם או הביצוע הכי טוב שלו. האמת היא שהוא קצת חרק בחלק מהתווים אבל הוא לפחות מלא אנרגיה וחי כזה ורוטט (והלוואי והוויברטור שלי היה עושה את אותה עבודה בכזו התלהבות) כיף להסתכל עליו מופיע.
רק שמישהו יסדר לו את השיער.

6. Clark Beckham - When a Man Loves a Woman
אני יודעת שהכרזתי עליו כגבר מושך לפני לא הרבה מידי זמן, ובאמת שעד לפני כמה דקות גם האמנתי בזה, אבל פתאום קלטתי שהפרצופים המכוערים שהוא עושה כשהוא שר, נשארים שם גם כשהוא לא שר. הוא נאה בפרופיל אבל. שימשיכו לצלם אותו בפרופיל, ורצוי גם עם איזה מסנן אינסטגרם כזה שיטשטש קצת את הכיעור. כי ברמת הקונספט, יש לו דווקא פוטנציאל.
לגבי ההופעה, סבבה כזו. כבר די התרגלנו לשטיק הזה שלו, אז הוא לא מפתיע או מרגש אותי במיוחד בשלב הזה. מה שכן, בסוף השיר כשהוא דפק את המבט הנוגה ביותר שלו לעבר המצלמה ושר שהוא עצמו אוהב אישה, המבט שלו גרם לי לתהות האם האישה שהוא אוהב היא איזו קופסת קרטון. זה היה מבט מלא רגש בערך כמו המבטים הנוגים ומלאי הרגש של סאם וולף.

7. Rayvon Owen - Jealous
היי, אני מכירה את השיר הזה. אבל מזה לא ידעתי שזה שיר ג'ונאס

זה מרגיש כאילו הוא ממש מתאמץ להיות איזה פארל. וזה בסדר, אי אפשר להאשים אותו, אבל אני לא חושבת שהוא עדין שם אז כרגע זה מרגיש קצת חיקוי. אבל אני עדין אעדיף לקחת וונאבי פארלים מאשר מיליון בלדות של פרסי סלג' בכל יום.

8. Daniel Seavey - I'm Yours
טוב, תקשיבו. אפשר לדבר שעות על כמה שהוא צוציק ומעצבן ולא מתאים לתחרות וצריך עוד כמה שנים כדי להתבגר. ושבחירות השירים שלו לא ראויות בעליל. אבל בשורה התחתונה מדובר בילד פאקינג מוכשר. אין הרבה ילדים בגיל שלו עם טיפה מהכישרון המוזיקלי שלו. עזבו שהוא מנגן על שבעתאלפים כלים שונים שאני אפילו לא יכולה להגות את השם של חלק מהם. הוא באמת מוכשר ואני לגמרי יכולה להבין למה המפיקים של איידול מריירים עליו בטירוף. בתאכלס, הוא בערך חלום של כל חברת תקליטים כרגע. הוא צעיר, חמוד, מוכשר ואפשר לעצב אותו בצורה שמתרגמת למכירות. אני גם ממש אוהבת את השבירות בקול שלו, אני חושבת שיש לו מקום בתחרות והוא ראוי להיות שם יותר מכמה כדורי שינה אחרים.
חוץ מזה שזה לא אשמתו שאין ברשימת השירים האפשריים את "החברים של בארני" או משהו בסגנון. מה אתם רוצים שהוא ישיר?!

9. Riley Bria - Homeboy
אני ממש אוהבת את השיר הזה. זה היה קצת מוזר לשמוע את ריילי שר את זה כי אומנם אריק צ'רץ' הוא קאנטרי, אבל הוא קאנטרי כבד כזה ו-outlaw. וריילי הוא כזה בריטני ספירס בימיי בייבי וואן מור טיים. ואם מדברים על דניאל שממלא נעלים גדולות, גם ריילי מנסה לעשות את זה. אז היה לזה את הקסם שלו, אבל משהו בזה נשמע לי לא לגמרי נכון.

10. Quentin Alexander - I Put a Spell on You
אני יודעת שאמרתי לפני כמה משפטים שאני רוצה גברים מגולחים באיידול. ואני עדין עומדת מאחורי ההצהרה הזו. אבל אני חושבת שאני מוכנה לתת לקוונטין פס ליום אחד. הוא כזה יפיוף, גאד!
זו היתה הופעה מחרמנת בטירוף. ולמרות שלא נראה לי שאטרח להאזין לה שוב, אני מסכימה עם הארי. הוא לגמרי מביא משהו שונה לשולחן. ולא יפריע לי אם הוא ימשיך לשלוח לי מבטים סקסיים בכמה שבועות הקרובים...

11. Nick Fradiani - Thinking Out Loud
לא חשבתי שיתנו למישהו שזכה למעט זמן מסך לקבל משבצת כזו משמעותית בשידור. למרות שאם אני אמיתית, בתוכנית של 40 דקות, זה לא באמת רלוונטי כמו בתוכנית של שעתיים.
ההופעה עצמה בסדר. אני מעדיפה לשמוע את ליאן ריימס שרה את זה, אבל מה לעשות שזו לא תוכנית כבקשתי

אני משועשת מהעובדה שג'ניפר במקום לתת ביקורת, מתחילה ב"איזה באסה שמישהו מכם הולך הביתה" ומה שהיא מתכוונת באמת לומר זה "הנה אמריקה, סימנתי לכם מי אני רוצה שילך הביתה" אבל מנסה "לשכנע" באיזה חירטוט של אתה דווקא טוב.
טוב מיי אס.
אחח הארי
אני אוהב אותך עד 70 ואז ביי

12. Qaasim Middleton - Uptown Funk
טוב אז אני אפתח בזה שאומר שכל קשר בינו לבין ברונו מארס מקרי בהחלט והוא היה מת להיות 1% מהכישרון והכריזמה של ברונו.
אבל...... ואני שונאת את המילים שהולכות לצאת לי מהמקלדת עכשיו- לא שנאתי את זה .ואפילו מצאתי את זה מעט מבדר.
והעולם שלי קרס לתוך עצמו עכשיו והתאבד.
סיקרסט אאוט.

jess r

New member
כן, הכל בסדר

חזרנו לאהוב אנשים שונים

&nbsp
סביון

&nbsp
מייקל שלך היה מת להראות כמו חתיכי שלי

&nbsp
הופעה מחרמנת? ויברטורים? אני בפורום הנכון?...
שתדעי לך שצנזרתי ממש את הסיכום שלי ועכשיו אני לא מבינה למה

&nbsp
אניווי, קוונטין חתיך? מוזר. טוב. נזרום.
&nbsp
אני לא מכחישה שהילד הזה מוכשר וכו', אבל הוא ממש לא בשל, לא ווקאלית ולא איך שהוא מתנהג וכו'. הוא נורא מעצבן באישיות. וקשה לי נורא לשמוע שיר אהבה שיוצא מהפה של מישהו שנראה בן 8 (גם אם הוא בגיל של אליסון ששרה שירים הרבה יותר בוגרים ומורבים מהשיר הזה והאמנתי לכל מילה, הוא פשוט *נראה* ילד).
&nbsp
&nbsp

LeAnnDylan

Well-known member

מייקל לא שלי, ואני לא צריכה אותו ולא טענתי שהוא חתיך הורס. הוא סתם ילד נאה. ריירתי רק על היותו חוואי.
מה את משחקת אותה "בפורום הנכון", הרי כבר סיכמנו בעבר שמשנים את שם הפורום ל-50 גוונים של כתום (והכתום זה לא בגלל תפוז... אחח אני מתגעגעת לצ'פמן
)
&nbsp
קוונטין היה חתיך באותו רגע. עבר לי.
&nbsp
מה זה לא בשל? מה הוא אבוקדו? הוא יבשיל. (אם יעטפו אותו בנייר עיתון וישימו מעל המקרר הוא יבשיל ממש מהר אגב)
כל הפואנטה של איידול בשנים האחרונות זה לקחת ילדים שאפשר לעצב ולראות אותם גדלים במהלך התוכנית.
הרי לא הם, ולא חברות התקליטים, אוהבים אמנים "זקנים" בני 25 שיודעים לבד מי הם ואיך הם רוצים להישמע. לאנשים כאלה קשה מאוד להגיד מה לעשות ואיך לעשות.
חוץ מזה, שאם נשווה את דניאל הלא בשל לשני המבוגרים הבשלים בתוכנית -מארק וניק. אני מצטערת אבל אני מעדיפה לשמוע את דניאל.

jess r

New member
את מסבירה לי את ההגיון של ההפקה

זה לא מעניין אותי כצופה בתוכנית שאמורה לבדר אותי. אני לא נהנת מההופעות שלו, והוא מעצבן אותי נורא.
שיקחו אותו לאולפן ויפיקו לו כמה אלבומים שבא להם. שיהיה ג'סטין ביבר החדש. רק שלא יופיע לי על המסך בתוכנית השבועית שלי, תודה.
&nbsp

LeAnnDylan

Well-known member
ובאותה מידה זה לא מעניין את ההפקה מה את כצופה מעוניינת לראות

מבחינתם מה שהם ידחפו לך לגרון את תגידי תודה ותאהבי.
חוץ מזה שהם יודעים יפה מאוד לחפף מישהו ברגע שהנוכחות שלו לא מתרגמת לרייטינג או הצבעות.
אז בהנחה ויהיו עוד הרבה צופים כמוך שלא יאהבו אותו, ובלא יאהבו אני לא מתכוונת יצאו לרחובות האינטרנט ויגידו כמה שהם לא אוהבים אותו, זה דווקא יעשה את ההיפך וישאירו אותו. כי לפחות הוא יוצר באז. אלא פשוט יעדיפו להצביע לאנשים אחרים במקומו, במקרה כזה, כמובן שהוא יפסיק להפריע לך בחיים.
אבל שוב, הפקה או לא, אני אמרתי לך שבעיני הוא לא מעיק כמו שאתם הופכים אותו להיות. הוא בסדר גמור ואני מעדיפה אותו על פני 7 אחרים (כן, ספרתי), ושלא נדבר על בערך כל הבנות שאין לי בעיה שיעופו לפניו. אז מבחינתי שישאר בינתיים.

jess r

New member
ו - 50 גוונים של כתום

כל כך

&nbsp
איכס מה צ'פמן, אלכס

&nbsp

LeAnnDylan

Well-known member
כשאלכס תגדל גבות, נדבר

עד אז, צ'פמן

במיוחד צ'פמן עם סכין

Oukami Kun

New member
אוקי, אני באזור הדמדומים?

את בעד בחור שחור ונותנת ביקורת אמיתית לבחור קאנטרי? אמריקה שינתה אותך.
אני חושב שאני מסכים איתך על כל מה שכתבת, אגב. שזה גם מחזה נדיר. אולי חוץ מפיליפ. אההה קלארק.

jess r

New member
אתםן חייבים להפסיק עם זה

אין שום קשר בין פיליפ לקלארק. בסוף אני אשנא אותו רק בגללכם.

jess r

New member
נזרום עם התמציתיות של איידול:

אדם - שקט.
&nbsp
מייקל - בעעעעעעעע
&nbsp
סביון - הוא מתחיל להסתכן בתסמונת "כל מה שאני שר נשמע אותו דבר" והשיר שהוא בחר ממש מיותר.
&nbsp
מארק -

&nbsp
טרוור - נהנתי מזה אבל שבוע הבא הוא צריך לביא משהו לבמה מעבר לשטיק שלו (אם הוא ישרוד).
&nbsp
חתיכי - מייקל, תלמד: ככה עושים קיטש כמו שצריך. ועם זאת, האם הבנאדם מודע לכך שהשנה היא שנת 2015 ויצאו הרבה מאוד שירים מאז 1960? (פאק יו מי שיטרח להעיר לי על השנה האמיתית בה השיר הזה יצא, פאק יו)
&nbsp
רייבון - אהבתי, והשיר חביב ביותר. והוא ממש עושה לי את זה, מה קורה כאן?

&nbsp
דניאל - היי, המנדולינה הזאת נראת עליו כמו שגיטרה נראת על בנאדם בוגר.
&nbsp
ריילי - מה נסגר עם הטעם שלך נדב? הוא מכוער אש.
&nbsp
קוונטין - זה היה מעניין, אבל ציפיתי להרבה יותר אחרי התגובות שלכםן. והוא לבוש פצצה.
&nbsp
ניק - פושר, עיבוד גרוע, מישהו שם זייף בגיטרות? יש בו משהו נורא מעצבן. אם הוא לא יפתיע בעיבודים ושפוט יעשה גירסאות פחות טובות לזמרי רוק אחרים אני אשנא אותו ממש מהר.
&nbsp
קוואסים - שירים כאלו לעיתים נדירות עובדים באיידול. זו לגמרי אחת מהן. עם זאת, אני לא בטוחה שהוא מסוגל לעשות הופעות רציניות.
&nbsp
ביי: מייקל, דניאל, מארק, אדם.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

למעלה