טופ 24 - הבנים מופיעים

טופ 24 - הבנים מופיעים

נא לזכור לא לכתוב ספוילרים בגוף ההודעה הראשית של שרשור הפרק השבועי.

במידה והשרשור יתארך, אם הגדרתם ששרשורים יתחילו להתקפל, חלק מתוכן ההודעה יהיה חשוף גם מבלי לפתוח אותה.

Hadar07

New member
טופ 12- בנים

טוב נתחיל מזה שהקצב המהיר של התוכנית עשה לי כאב ראש, לא הספקתי לקלוט כלום וכבר עברנו לדבר הבא.
זה לא הפריע לי עם הערות השופטים שהיו קצרות ולעניין רק עם ההופעות שרציתי לשמוע עוד.

1) Adam Ezegelian - I Wanna Rock
להפתעתי זה היה יחסית בסדר, לא סבלתי,עדיין לא רואה אותו בטופ 12, הוא צורח יותר מידי לדעתי וזה נשמע אותו דבר כל פעם.

2) Michael Simeon - How Am I Supposed to Live Without You
טוב זה באמת היה ממש קיטש והמבטים הנוגים שלו למצלמה, בכל זאת אני עדיין חושבת שיש לו קול ואולי הוא צריך לקבל עוד צ'אנס.

3)Savion Wright - Hey, Soul Sister
האכזבה שלי הערב, באמת ציפיתי ממנו ליותר, גם בחירת השיר מוזרה, והעיבוד לא ממש עבד לי, לא משהו שאני אזכור בהמשך.
ולמה הוא ממשיך ללבוש את הכובעי צמר האלה?

4) Mark Andrew - The Weight
הוא עדיין נראה כאילו הוא לא ישן, הופעה סבירה אבל השיר ממש לא זכיר, לא בטוחה שאנשים בבית גם יצביעו לו מספיק,
הוא נראה לי יהיה אחד מהמודחים השבוע.

5) Trevor Douglas - Best I Ever Had
אני אוהבת את האישיות והאנרגיה שלו, זאת לא הייתה ההופעה הכי טובה שלו, היו די הרבה זיופים אבל אני רוצה שהוא ישאר עוד.

6)Clark Beckham - When a Man Loves a Woman
אהבתי את הביצוע, לא הכי טוב שלו, היו כמה אי דיוקים, אבל עדיין רמה אחת מעל הרבה מתמודדים אחרים,
אני עדיין מחכה שהוא ישיר משהו עדכני יותר, לא רק את שירי האולדיז האלה.

7) Rayvon Owen - Jealous
אני לא מכירה את המקור, אהבתי את ההופעה,הפלצט בסוף היה גם ממש טוב. סוף כל סוף הוא שר שיר קצת יותר קצבי, נראה שהקהל אהב אותו,
אני בעדו אני מקווה שהוא יעלה לטופ 12.

8)Daniel Seavey - I'm Yours
סוף כל סוף יש לו גיטרה בגודל שלו
, טוב אז הבנו הוא ילד חמוד, הילדות משתגעות עליו, עדיין מבחינה קולית, חלש,
לא מספיק מעניין מבחינתי, אני די בטוחה שהוא יעלה לצערי.

9) Riley Bria - Homeboy
אני לא מכירה את המקור אז לא יודעת להשוות, די נהניתי מההופעה, הוא נשמע טוב סך הכל, הוא צריך להשתפר קצת בהופעה.

10)Quentin Alexander - I Put a Spell on You
טוב, זה היה מעניין ומאוד דרמטי, מבחינה קולית לא הכי טוב שלו אבל עדיין די אהבתי, אני בעדו כי אין עוד מישהו כמוהו בתחרות.

11) . Nick Fradiani - Thinking Out Loud
לא יודעת אם בחירת השיר עבדה בשבילו, יש קטעים שאהבתי יש כאלה שפחות, אני חושבת שמגיע לו לעלות לשלב הבא,
אני מחכה שיעשה קצת דברים יותר מעניינים.

12) Qaasim Middleton - Uptown Funk
טוב מזה היה לעזאזל??
שירה בטוח לא הייתה פה, נכון זה היה סוג של שואו אבל לא קניתי את זה, חבל לי
שהאמריקאים אוכלים את זה, ודי ברור לי שהוא יעלה אבל אני לא אהבתי את זה. כמובן בחירת שיר מעולה אבל זה לא היה דומה
בשום צורה לדרך שברונו מבצע את השיר.

סך הכל היו כמה הופעות טובות, כמה פחות טובות אני כבר יודעת שהאמריקאים יהרסו לי וישאירו דווקא את אלה שאני לא אוהבת.

jess r

New member
אבל האורך של ההופעות היה כמו תמיד, לא?

הרגשתי שקיצצו בקליפים שלפני ההופעה ובשופטים, שמבחינתי אישית זה מצויין כי זה הקטעים שאני תמיד מריצה, לא בהופעות. לא?
&nbsp
הכובעים של סביון

&nbsp
איזה כיף שלא רק אותי הצחיקה ה'גיטרה' של דניאל

&nbsp
&nbsp

מאוד לא אוהב את העריכה. גם בפרק הזה וגם בפרק של הבנות.
זה הרגיש לי מאוד מוזר והוציא אותי לגמרי מהאווירה של לראות איידול.
ערוך מידי, מהיר מידי, מוקלט מידי, מתוסרט מידי. לגמרי לא כיף.
מקווה שבפרקים הבאים זה ירגיש שוב כמו שידור חי כי זה חלק מהעניין.
&nbsp
הביצועים היו די חלשים סך הכל.
לא אוהב את דניאל.
קוונטין סבבה אבל למה הוא מתלבש כמו סרסור?
מארק שאהבתי מהאודישנים לא ממש המריא מאז והביצועים שלו די משעממים.
קלארק נראה לי הכי נחמד מהבנים אבל אני חושש שהוא יחזור על עצמו יותר מידי.
אהבתי את טרוור באודישנים אבל הקול שלו פשוט לא נשמע טוב הפעם.
אדם צעק והיה כל כך מפוזר שזה נשמע כמו קריוקי רע.
מייקל היה בקטע של להתמזמז עם בנות יותר מאשר לשיר. הצ'יזיות שלו קצת דוחה, כמה אפשר?
סאביון נשמע ממש בינוני וזה עוד מחמאה. לא אהבתי את העיבוד ולא איך שהוא נשמע בשיר הזה.
רייבון, סליזק ומלינדה חפרו עליו כל כך הרבה שכבר עכשיו נמאס לי ממנו. לא יודע למה אבל בא לי לתת לו אגרוף בפרצוף.
המריחות שהוא עושה עם הקול שלו קצת מעצבנות אותי.
ריילי נשמע די רע.
ניק היה סביר אבל נקווה שהוא מסוגל ליותר.
קאסים... תאונת שרשרת של ביצוע. ממש לא מעניין אותי לא לשמוע אותו ולא לראות אותו ואת האישיות שלו על המסך שלי.
&nbsp
סה"כ ערב לא הכי כיפי ועם העריכה המוזרה של הפרק בכלל יצא לי כל החשק

למעלה