מדיניות הספוילרים החדשה

Lhuna1

New member
מה כל כך קשה להמנע מספוילר בכותרת?

נו באמת, כל כך קשה טיפה להתחשב? זה אלמנטרי וזו סתם התעקשות בעיני.

בגישה שלך אין כניסה לפורום של שום סדרה למצטרפים חדשים לסידרה או לכל מי שלא עומד בקצב השידור המקורי.
גישה מאוד לא ידידותית, שגם מתעלמת לגמרי מאופי הצפיה של ימינו (שכל אחד רואה בזמן שלו).

Oukami Kun

New member
זה ממש לא הגישה שלי.

ספוילר, על-פי הגיון בריא ועל פי הנהוג (לפחות בפורומים בהם אני גולש) הוא משהו שעוד לא שודר בארץ. פה הוחלט להחמיר עם העניין ולסמן ספוילרים גם לגבי עונה 7ב, למרות שכבר שודרה (ברובה). סבבה.
אני לא אומר שצריך לפתוח כל הודעה עם כותרת שמספיילרת את האירוע החשוב ביותר של העונה, אבל מכאן ועד לא לכתוב שום דבר שקשור למשהו ששודר לפני שנה, שנתיים, חמש שנים, בשידור חוזר ועשרות פעמים בארץ, זה קצת מוגזם.
כי אז זה אומר שעל כל דבר שנדבר עליו צריך לסמן ספוילר. קרי, אני רוצה לדבר על מרת'ה ועל כן אכתוב בכותרת "
לעונה 3 + טורצ'ווד + פרקים בעונה 4 + ווטאבר. ולי זה לא נראה הגיוני.

זה שכל אחד רואה בקצב שלו זה טוב ויפה, גם אני ראיתי את הסדרה בקצב שלי. אבל לא ציפיתי מהעולם (וספציפית מהפורום הזה) שלא ייספיילר לי כי אני יודע שיש מוסכמות ואם אני רוצה להמנע מספוילרים, חובת הזהירות היא עלי ועלי בלבד. וכן כשנכנסתי לכאן או למקומות אחרים שדנו בסדרה כשעוד לא צפיתי בקצב השידור בבריטניה אז נחשפתי לספוילרים, כי אין מה לעשות אנשים מדברים על הסדרה בחופשיות כמשהו כבר לא נחשב לספוילר.
אבל אם הדרישה של הפורום היא לסמן ספוילר על כל דבר ששודר אי פעם אז ואללה בהצלחה.

timetraveler900

New member
לא הבנת נכון

לא מסמנים ספוילר על שום דבר חוץ מעונה 7ב. כל הדיון שלכם הוא סביב כתיבת ספוילרים לעונות ישנות בכותרת ההודעה. אני מבינה שהשימוש במילה "ספוילר" במקרה הזה הוא לא מדויק אז אנסח מחדש - פרטים מסגירים.

Oukami Kun

New member
לקרוא לזה בשם אחר לא ישנה את המשמעות

אם הכוונה בפורום היא להרים גבה בכל פעם שמישהו יכתוב בכותרת משהו על פרק כלשהו ששודר אי פעם, זה לא נראה לי נכון או הגיוני.

timetraveler900

New member
זה נקרא להיות רגישים

נראה לי לגמרי הגיוני ו - doable לא לכתוב בכותרת של הודעה "ריבר רצחה את X". בתוך ההודעות זה בסדר...
אני לא מתכוונת שעכשיו כל דבר שתכתוב בכותרות על עונות ישנות זה לא בסדר כמו "כששרה ג'יין ורוז צחקו על הדוקטור...". יש הבדל בין שתי הדוגמאות האלו.

Oukami Kun

New member
שימי לב מה קורה בשרשורים שנפתחו מאז.

רק תסתכלי על תגובות של אנשים ומה מסומן כספוילר ומה לא, מה אנשים לא אומרים מחשש זה ספוילר.

timetraveler900

New member
אני לא מבינה למה אתה מתייחס...

מה שאני יכולה לחשוב עליו אלה ההודעות של MonicaF שכרגע בתהליכי צפייה. אם תוכל להיות יותר ספציפי אולי אוכל להבין מה עומד מאחורי העמדה שלך.

Oukami Kun

New member
גם אלה,

הייתה הודעה אחת שספציפית אני זוכר שהכותב צזנר את עצמו כדי לא לכתוב משהו ששודר בעונה 6.
אבל זה באמת לא משנה כי הפורום החליט שהוא רוצה לנהוג ככה, אז בכיף. לא יודע אם אני אמשיך לכתוב כאן.

timetraveler900

New member
אולי זו הייתה כתגובה למישהו

שעוד לא ראה את העונה השישית.
ממש חבל לי שאתה מרגיש ככה אבל אני יכולה להגיד לך שאתה לא צריך לשנות את הרגלי הכתיבה שלך בפורום, אלא רק להמנע מכתיבת ספילרים גדולים בכותרות...

בכל מקרה אני מקווה שכן תמשיך לכתוב כאן.

אליון1

New member
תומך בך כמו תמיד.

תחליטו עכשיו- פורום לכאלה שראו הכל ושילכו החדשים לעזאזל, או פורום לכל צופי הסדרה. פשוט מעצבן ומרגיז שלא אכפת לכם לכתוב בכותרת ספוילרים על עונות חדשות כי אם אתה חדש אתה לא צריך להיכנס לפורום הזה.
באמת??
מאכזב מאוד!

אליון1

New member
זה אולי נראה כאילו אני לא צפיתי בכל הסדרה

האמת שנשאר לי לצפות רק בפרק האחרון של עונה 7
הסיבה שהתעצבנתי, היא שברוב הפורמים של הסדרות שמכבדים את עצמם , לא "דופקים" את הצופים החדשים ומפזרים ספוילרים בכל מקום והורסים להם את חווית הצפייה.
מותר גם לצופה חדש לשאול שאלות בנוגע לפרקים שהגיע ואף לפתוח דיונים עליהם, מבלי שיהרסו לו את ההמשך.
כאילו בחייכם, זה באמת פייר לרשום בכותרת של הודעה משהו כמו "הדוקטור רצח את X!" כשעוד לא הגעתי לפרק הזה וX עדיין חי??
זאת הסיבה שלדעתי צריך לאסור בתכלית האיסור לתת לאנשים לרשום כותרות כאלה

למעלה