מחשבות על תוכניות ריאליטי

אני עונה אני עונה!!

אז למה אנשים אוהבים כ"כ לצפות ב"אח הגדול"?

קודם כל זה מספק את יצר המציצנות שקיים בכל אחד מאיתנו

אף אחד לא יודע מה יקרה במהלך העונה (אין תסריט ידוע מראש והאנשים לגמרי אמיתיים- אין מדובר בשחקנים)- מי יתחבר למי? מי יריב עם מי? את מי נאהב?
את מי פחות?
למה?! האם כל אדם הוא באמת כמו שהוא נראה לנו ממבט ראשון? או שמא במהלך העונה נופתע לגלות ש(סתם דוגמה) הבחור שנראה לנו שקט בימים הראשונים יתגלה כ"מסמר הבית"?

האדם הוא יצור חברתי- ותוכנית שהיא סוג של ניסוי חברתי, בוודאי תעניין כל אחד מאיתנו:
נרקמות שם כל מיני מערכות יחסים/שיחות בין סוגים שונים של אנשים שבעולם האמיתי ספק אם היו מחליפים מילה אחד עם השני. סתם לדוגמה- לא רואה מצב בעולם האמיתי שבו בחורה צעירה כמו אלין לוי מתחברת/יוצרת איזושהי אינטראקציה עם אדם מהסוג של גואל. וזה יפה לראות את זה, זה מרתק- לשמוע את השיחות, להיות עדים לאינטראקציה בין אנשים שאולי הדבר היחיד שמקשר ביניהם הוא שהם פשוט- בני אדם. זה פשוט מעניין !

זה זמין לצפייה כל הזמן ובכל מקום, 24/7- אין עוד תוכנית מהסוג הזה. כל צופה מוצא לו דיירים/ות בבית שאיתם הוא מזדהה/מחבב (ובטח הדעות של הצופים משתנות ככל שהעונה מתקדמת), הם הופכים בעיני הצופה לסוג של "חברים", ש"מארחים לו חברה"- רק צריך להדליק את הTV על ערוץ 20.

אסי עזר
...טוב, זו אולי סיבה קצת פחות רלוונטית. (גם ארז טל חמוד!)...ושניהם ביחד- עוד יותר !

טוב..יש עוד מלא מה לכתוב על התוכנית הזו, מקווה שאני לא אהיה היחידה בפורום שהתלהבה לענות על השאלה הזו

פריאל12

New member
אסי עזר בהחלט תורם להעלאת אחוזי הצפיה

והאינטראקציה בינו לבין ארז טל - אחת המוצלחות.
אני ממש מתחברת לכל מה שרשמת, כל אחת מהסיבות מתאימה לי

5.5.13 !!!

אחלה תשובה

דבר ראשון אני מתה על התלהבות!!

דבר שני - דווקא החלק של הריבים הכי מעצבן אותי וגורם לי לברוח מהמסך.... מעיק עלי, לא מבינה למה על זה בונים רייטינג.
דבר שלישי - אסי עזר חמוד למרות שאולי יותר מדי עוקצני על חשבון המשתתפים, דווקא לארז טל אני ממש לא מתחברת...

פריאל12

New member
ההומור של ארז טל נוטה יותר לעוקצנות

ויכול להיות שלזה את פחות מתחברת.
אני אוהבת כל אחד מהם ואת שניהם יחד

פריאל12

New member
אופטימי שנשבה
שוב טסת לחו"ל?!

הבא משהו טעים מה'דיוטי-פרי'... ולא טובלרון!
תודה

הלוואי...

אני בשבוע האחרון במצב רוח הכי גרוע שהיה לי בתקופה האחרונה. עברתי אתמול יום גדוש בעומס על מערכת הרגשות שלי - באמת אחד הימים היותר קשים לבנאדם מרוב מעמסה...
רע לי בכללי, נעלבתי, חטפתי סטירה מהחיים שבחוץ...
מצטער שאני נשמע כזה רע ומתבכיין - אבל כואב לי ואני לא רגוע...

פריאל12

New member
אופטימי, יש גם תקופות כאלו

למזלנו, הן נגמרות והאור מפציע באיזה שהוא שלב.
מקווה שזה יקרה אצלך במהרה

את העונה הראשונה ראיתי נון-סטופ

הייתי דיי מכורה, ואת העונות הבאות בתור כמעט ולא ראיתי...
יש בצפיה הזאת אלמנט מציצני שאולי עוזר לאנשים לקבל איזושהי פרופורציה או תובנות על החיים שלהם או משהו כזה, לא? נראה לי ככה...

למעלה