שרשור הפרק היומי - פרק 179

דודי0000

New member
הגר היום הרגיזה אותי

ראית את הקטע עם המעדנים? איזו תככנית! בכוונה היא נתנה לה את המעדן שוקולד כי היא ידעה שמי שבחרה במעדן התות תהיה עם רפאל... באמת אני גם רוצה שגילי ורפאל יהיו יחד ושהגר תמצא מישהו אחר.

דודי0000

New member
לגבי דניס

עצם זה שהוא נעלם מהרשת גם כמו שאבי אמר מישהו באמת לא רצה שיימצאו פרטים עליו רומזת שהוא הולך להיות דמות לא כשרה. כנראה שכמו שאבשלום שולט בלמדא של דדי הוא שולט גם בדניס. הרגשה שלי שדניס הוא מתאם אבשלום.

דודי0000

New member
אז מוזר שמישהו העלים מידע עליו ברשת

כמו שאבי אמר מישהו ממש התאמץ בשביל זה.. מעניין מה הסיפור שלו.

RPingu

New member
קוראים לו דניס *גלר*

זה די ברור...

הוא קוסם!

אגב, אני יודע מה הכוח של ליאה, סתם שתדעו...

roeu245

New member
פרק זה הוא גרסה יותר מסוכנת

של סיפור המייל שאדם שלח לאיה וניצן מחקה אותו
בשני.המקרים הבחורות שמרגישות בצד עושות פעולה כדי לעכב את האהבה המושלמת כפי שניצן הגדירה זאת
אלא שבמקרה אדם איה וניצן זה השפיע רק על השלישיה אדם וניצן המשיכו בזוגיות המעיקה שלהם בזמן שאדם אוהב את איה והיא אוהבת אותו
במקרה רפאל גילי והגר זה לא רק משפיע על האהבה האמתית (רפאל וגילי) אלא גם מסכן שנים אחרים שבכלל לא אשמים.אלא אם כן הגר תשנה את העתיד כך שה ילך לפי רצונה וגם תציל את יותם וליאה

דודי0000

New member
מסכים אתך מאוד.

זה בהחלט דומה. אך אם זאת יש הבדל עווה מאוד בין ניצן להגר כאשר ניצן עשתה זאת פחות כעסתי עליה כי היא לא הייתה כמו הגר מפונקת וכו' אלא הייתה בחורה מסכנה והייתה לבד בעולם ובסוף היא התוודתה על זה. הגר לאומתה מרוכזת רק בעצמה וחושבת רק על עצמה ומה שיעשה לה טוב בלבד בניגוד לניצן. אני כמובן מדבר על ניצן הנערה ולא המכשפה שהיא הפכה להיות עכשיו.

roeu245

New member
אל תשכח גם

שהשישיה החדשה אינה דוגלת ב״אחד בשביל כולם וכולם בשביל אחד״ עדיין הם עדיין צריכים לפתח את הקשר כחבורה בדם לעבור חוויות וסכנות ביחד לכן הגר מפונקת כי זה האופי שלה איתו היא באה מהבית אתה זוכר שבעונה הראושנה ניני ואבי עפו ואיך ניסולשכנע אותם להשאר ואיך מיקה השתנתה ולאט לאט התגבשה עם כולם ואיך כולם ניסו מלבד ניצן ובמיוחד אדם וניני לשכנע את איה במשך העונה השלישית להצטרף למועצה כן כל אחד חשוב להם מהרגע הראשון בו הם נפגשים תן להגר צ׳אנס להשתנות
לגבי ניצן תפסיק לקרוא לה מכשפה היא לא מודעת לכך שהיא חלק מהשמיניה אבשלום מקשקש לה סיפורים מכאן ועד שם

דודי0000

New member
מסכים אתך על הכל

לגבי ניצן מקווה שהיא תחזור למוטב וכמה שיותר מהר

דודי0000

New member
אגב יותם דווקא כן דוגל בזה

באחד בשביל כולם. לפי זה שהוא עוזר לאבי להשיג את דניס וגם הקטע שהוא נכנס אל צ'כוב. הוא כזה חמוד

למה לא מעלים פרקים חדשים לאתר?????

כל יום הם היו מעדכנים ומוסיפים פרק ועכשיו כשאני נכנסת לVOD אני יכולה לצפות רק בארבעת הפרקים הראשונים!!!!!!! למישהו יש פתרון??(חוץ מלעבור להוט..)

דודי0000

New member
אבי קרא לזה למדא קלאוד כנראה בגלל זה

יש להם כוחות על בניגוד לישנים כי היה להם למדא רגילה. כנראה במכשיר של אבניר הוא גרם להם ללמדא קלאוד. אם הבנתי נכון

dar dahan

Member
לא, לדעתי יש להם את גן הקריפטון..

למדא קלאוד זה בכלל העניין עם הענן שאפר להעביר דרכו מחשבות, ושסקורפיו רצולהשתמש בו בשביל להפעיל את המכונה שבנה דדי כדיי שהזקן יחזור להיות צעיר לנצח נצחים לכאורה.

דרך הלמדא קלאוד הם גם הצליחו להרוג את אדם כי הם חשבו מספיק חזק והצליחו להפנות את האנרגיה לגוף שלו...

ושוב פעם לא הלמדא קלאוד היא שיצרה את הכוחות שלהם, לדעתי זה בגלל שיש להם גם למדא וגם את גן הקריפטון או משהו בסגנון, זה חייב להיות זה כי עד שהם הגיעו לא היה להם כוחות...

וואו! איזה פרק מדהים!

ממש אהבתי את הפרק הזה,
ובמיוחד את הקטע שהכול מתחיל מבחירה של מעדן בבוקר,
וכאילו מרמז שכל החלטה שאנחנו עושים יכולה לשנות (אפילו אם מדובר בהחלטות שנראות קטנות ולא חשובות).
מחכה לראות בפרק הבא מה יהיה הכוח של ליאה...
ומתי כבר דניס מצטרף לסדרה?!

B R A Y E R

New member
מנהל
זה מה שהכי מגניב

גם בכל מיני סדרות של מסעות בזמן - כל החלטה שעושים בחיים זו צומת דרכים שיכולה להיות מאוד משמעותית גם אם לא באמת יודעים את זה.

למעלה