שרשור צפייה

סאפירוש

New member
כרגיל קצרה אבל בקטע טוב

פשוט ממש רציתי לנסות להעיר קצת את הפורום... מניחה שכולן לומדות/עובדות אז אין ממש זמן פנוי כמו לי

&nbsp
צופה כרגע:
&nbsp
he Was Pretty - לפי קצב השידור/תרגום לעברית (סיימתי את פרק 11). סדרה ממש טובה, פארק סו ג'ון לא מאכזב
גם הוואנג ג'ום אום טובה ופשוט סדרה קלילה שבאה לי ממש בטוב

&nbsp
D-Day - גם פחות או יותר לפי קצב השידור/תרגום לעברית, עם דיליי קל (סיימתי את פרק 8). סדרה טובה, יש בה כמה פאקים לדעתי אבל היא בהחלט מיוחדת. קים יונג קוואנג מקסים וממש כיף לראות אותו שם. הדמות קצת רצינית (כמובן גם הסדרה עצמה). את ג'ונג סו מין לא חושבת שראיתי קודם והיא גם אחלה שחקנית ודמות משעשעת (כן יש גם קטעים משעשעים). אז שמחה שהתחלתי לראות אותה בעיקר על סמך תחושת הבטן שלי (גם כי קים יונג קוואנג משחק בה).
&nbsp
בתכנון לזמן הקרוב:
&nbsp
Antique Bakery - כבר הרבה זמן אני מתכננת לראות אותו/שומעת עליו הרבה דברים טובים. כבר הורדתי אותו מתורגם אז מקווה שזה באמת יקרה בקרוב

&nbsp
אני מאמינה שאתחיל דרמה חדשה עוד מעט (במיוחד כי she was pretty עומדת להסתיים) אבל כרגיל, אני עוד לא יודעת איזו (יש סיכוי ל-Reply הראשונה).
&nbsp
קצת באיחור אבל שנת לימודים מוצלחת לכל הלומדים(ות)

maayanro123

New member
אני חושבת שבב"ש התחילו השבוע, אבל אולי אני טועה..
בכל מקרה בשאר המקומות שאני יודעת עליהם התחילו בשבוע שעבר באמת..

nuly123

New member
את לא טועה :)

אני אמנם כבר לא סטודנטית, אבל מכירה כמה ויודעת שבב"ש התחילו משום מה שבוע אחרי כולם...

בהצלחה לכל הסטודנטים!

maayanro123

New member
תודה

אני אצטרך את זה

אני חושבת שאני הסטודנטית היחידה פה כרגע, אבל אולי אני טועה

maayanro123

New member
אכן לימודים

הלימודים ברוב המקומות התחילו שבוע שעבר..

ואני עדיין מנסה להבין מי נגד מי ולהשתלט על כמות המטלות המטורפת שיש לי

אני שוקלת לראות את D-DAY.. היא ברשימת צפייה שלי כבר מזמן (ממתי שהודיעו על הקאסט וזה), אבל לא נראה שאני אגיע אליה בקרוב

Antique Bakery הוא אחד הסרטים הקוריאניים האהובים עליי, למרות שאני לא יודעת אם אחרים פה אהבו אותו כ"כ..

בקשר ל Reply - העונה הראשונה היא הכי טובה לפי דעתי, אבל אולי דנה תחלוק עליי בעניין הזה כי היא אהבה את הסדרה יותר ממני

nuly123

New member
גם אני חושבת שהעונה הראשונה הכי טובה

אבל אהבתי מאוד את שתיהן :) אני מכירה גם כמה אנשים שחושבים להפך

maayanro123

New member
ברוב התגובות שאני ראיתי אהבו יותר את העונה הראשונה,
אבל טוב לדעת שיש גם אנשים שחושבים אחרת, למרות שזה מוזר לי קצת.
בכל מקרה, על טעם ועל ריח

Larc En Ciel

New member
הרשימה שלי

Flower Boy Ramen Shop: חיסלתי אותה בתוך פחות משבוע, וממש נהנהתי ממנה למרות שקיוויתי שהראשית תסיים עם המשני... אבל נו טוב לפחות הם ביחד בחיים האמיתיים
.

Bad Guys: סיימתי את פרק אחד לפני שבוע פלוס ומאז לא ממש זזתי עם הדרמה...

למעלה