שרשור צפייה

nuly123

New member
רשימת הצפייה שלי

She Was Pretty - זו הסדרה שאני הכי נהנית ממנה בימים אלה. חמודה וכייפית :)

Cheer Up! - סבירה פלוס אבל לא ממש ממכרת. משהו קצת חסר לי אבל אני ממשיכה. כולה 12 פרקים.

Six Flying Dragons - קצת התנדנדתי עם הסדרה הזו, ואני עדיין לא בטוחה שאמשיך איתה עד הסוף (בכ"ז 50 פרקים), אבל היא נעשית יותר מעניינת, ונראה לי שסופסוף סיימנו עם שלב ההקדמה.

Love Cuisine - דרמה טיוואנית שהתחלתי לראות כי Lego Lee מככב בה (ואהבתי אותו ב-In a good way). הסדרה קצת מטופשת לפעמים, אבל היא מתאימה לי בזמנים שבהם לא בא לי לאמץ מדי את המוח

אני מתכוונת להתחיל את Reply 1988 שתתחיל בשבוע הבא :) והאמת שבא לי לנסות גם את Bubblegum שהתחילה השבוע ואת Oh My Venus שמתחילה עוד מעט... אבל מתי אספיק הכל?

והנה הטיזר הראשון ל-Oh My Venus. ככה אתם רוצים למשוך את הצופות?

http://www.dramabeans.com/2015/10/so-ji-sub-pumps-iron-for-oh-my-venus/

milly12

New member
ספרי לנו רשמים כדי שנוכל להחליט

באיזה קדימות לשים את הדרמות.

אבל אני בבעיה דומה לשלך. אין לי זמן לראות את כל מה שאני רוצה (ולמרות זאת התחלתי "פרויקט" חדש, דרמה יפנית עם 14 עונות וכמה ספשיילים...)

cheburasha

New member
אני לא במצב של לבדוק ולהמליץ. בקושי רואה משהו

בכל מקרה, Oh My Venus עדיין לא החלה.
ממה שרץ עכשיו אני רואה רק את She Was Pretty והיא ממש ממש כייפית. ממליצה בהחלט אם רוצים קומדיה רומנטית קוריאנית טיפוסית ואיכותית.

nuly123

New member
חלק מהסדרות עדיין לא התחילו :)

אבל בעדיפות ראשונה נמצאת אצלי Reply 1988 :) אם יהיה לי זמן אנסה לפחות את הפרק הראשון של Oh My Venus כי יש לי חולשה לסו ג'י סוב. Bubblegum כנראה תצטרך לחכות בינתיים...

אבל הכל דינמי ויכול להשתנות בהתאם לרמת ההתלהבות שלי וכמובן הזמן שיעמוד לרשותי :)

milly12

New member
אוקיי, סליחה, ניסוח מחדש

לאחר שתצפו בדרמות, אם תצפו, אשמח אם תכתבו רשמים כדי שיהיה יותר קל להחליט אם ומתי לצפות. למרות שאתן עמוסות, אתן עדיין יותר מהירות ממני....לפחות בקטע הקוראני

nuly123

New member
אני מחכה בקוצר רוח לכתוביות של Reply 1988

&nbsp
וקראתי שגם הפעם יתמקדו בשאלת "מי הבעל", וזה קצת מאכזב אותי...

maayanro123

New member
לא שוב

לא נמאס להם מהקונספט? לפחות שיגוונו קצת וישחקו הפעם ב"מצא את האישה" במקום להתמקד בבעל כל הזמן

אבל זה כנראה מוריד את הסדרה סופית מהרשימה שלי..

בכל מקרה, אני אשמח לשמוע אם הסדרה שווה משהו למרות הקאסט ולמרות שהם שוב חוזרים על עצמם..

cheburasha

New member
הרשימה שלי

לא יודעת אם הייתי מספיקה לראות משהו אם לא יום בשבוע בעבודה מול המחשב שאני יכולה לראות דברים תוך כדי

ראיתי את דרמה ספיישל הזה Drama City: Blue Skies of Jeju Island 2004 - סיפור נחמד לא מלהיב במיוחד ודיי עצוב.

הסרטים:
  • Days Of Wrath 2013 - סרט מאד קשה לצפייה בהתחלה במיוחד, על התעללות בין התלמידים בבית ספר ועל הנקמה. אבל יש בסרט הזה עוצמה שעושה אותו דיי טוב.

• Singles 2003 - סרט בינוני למדיי שאפשר לדלג עליו בהחלט

• Northern Limit Line - הסרט החדש (2015) מבוסס על מקרה אמיתי. שייטת צפון קוריאנית תוקפת ספינה דרום קוריאנית. לדעתי לסרט תסריט מוצלח מאד. בסוף הסרט עם הכתוביות מראים ראיונות עם החיילים ששרדו את התקיפה וזה מוסיף משהו חזק מאד לסיפור כשרואים פתאום את האנשים האמיתיים מאחורי הדמויות שבסרט.

• Caught In The Web סין 2012 - סרט נחמד, לא מהעליזים ביותר. עלילה מיוחדת אבליש קצת "זיופים" בבימוי לדעתי שלא מעביר מספיק טוב את הכל. בגלל החסרונות נתתי ציון 8 מתוך 10. מדובר על מישהי שצולמה באוטובוס בהתנהגות לא כל כך יפה. הסיפור הפך לויראלי והיא סובלת מזה מאד. הסרט מציג את הצד שלה גם. הכל בצורה מעניינת ולא יבשה. ממליצה.

• Kung Fu Jungle הונג קונג 2014 - אחד הסרטים האחרונים של דוני יין. בן 50 אבל חזק כרגיל. סרט אמנויות לחימה נחמד מאד. עם הרבה אקשן וגם סיפור חקירה מעניין.

• The Five 2013 - הסרט עוסק בשני נושאים: רוצח סדרתי וסחר באיברים בקוריאה. נשמע מעניין? תאמינו לי זה לא מה שחשבתם. סרט מומלץ מאד לדעתי, לא מוערך מספיק. Kim Sun Ah מסאם סון המתוקה בתפקיד ראשי ו-Ohn Joo Wan שהוא שחקן טוב מאוד ומגוון מאד וגם חתיך רציני

• The Twins Effect 2003 הונג קונג - סרט פארודי למדיי לנושא של ערפדים + אמנויות לחימה. לא רציני מספיק ומבולגן אבל יש מכות יפות אז אצלי עובר

• China Town - סרט קוריאני חדיש על עולם הפשע. אוליבר טוויסט קוריאני. סרט חזק. מומלץ מאד לאוהבי הז'אנר.

• The Red Shoes 2006 - סרט איימה מבוסס על אגדה על נעליים אדומות שתוקפות את מי שנועלת אותן. לי אישית היה מפחיד ממש אבל אני מאלה שמפחדות מסרטי איימה
    אחרים יגידו שסתם משעמם. בגדול זה סרט איימה קוריאני טיפוסי עם עלילה משלו ואם כל האפקטים הסטנדרטיים לסרטי איימה. כן, גם רוחות רפאים, איך לא!

הסדרה היחידה שגמרתי לאחרונה זאת Oh My Ghost. נחמד. אני אוהבת את נושא רוחות הרפאים. אבל לא מתלהבת מה שחקנית הראשית או אולי יותר נכון מהדמות הראשית. השחקנית של רוח הרפאים הרבה יותר סימפטית מבחינתי. הגבר הראשי הוא לא מהטופ ליסט שלי וגם נשאר מחוצה לו.

והסדרות שאני צופה בהן עכשיו:
  • Scholar Who Walks the Night מתקדם לאט. 8/20. פעם מעניין ופעם מרוח. כל פעם מתלבטת אם רוצה להמשיך ואז ממשיכה ונסחפת עם העלילה עד ל"תקיעה" הבאה

• Secret Investigation Record - ראיתי רק פרק אחד ולא הספקתי לחזור לזה.

• She Was Pretty - כל 11 הפרקים מאחוריי ומתבאסת שלא יהיו עוד הרבה. שי וון מתגייס אז אי אפשר לעשות יותר פרקים, נסיים ב-16 וחבל. דרמה מקסימה. מצחיקה, עם משחק טוב וממש מהנה.

milly12

New member
הרשימה שלי

דרמות קוריאניות:
ממשיכה עם אותן 4 דרמות:
Angel Eyes - סיימתי את פרק 10. בינתיים דרמה נחמדה.
Oh My Ghost - עדיין בפרק 8. קצת נתקעתי עם הסדרה. יעבור

She was Pretty - סיימתי את פרק 9. סידרה ממש מקסימה. אני בטוחה שאראה את פרק 10 בקרוב.
Pinocchio - כאן דווקא הפתעה. מדרמה תקועה היא הפכה לדרמה שדי רצה. אני בפרק 15. כנראה זה באמת עניין של תזמון.

דרמות יפניות:
ממשיכה עם 2 הדרמות שהתחלתי.
Angel Heart - אם את הדרמות הקוריאניות התחלתי עם מלאך, אז גם את הדרמות היפניות אתחיל עם אחד( או אחת). אולי אם הייתי זוכרת טוב יותר את סיטי האנטר הייתי מגלה אישהו קשר אבל אני לא ממש זוכרת וגם לא יודעת כמה הקשר, אם יש, חשוב, אז החלטתי שלא לנסות ולהשוות. סה"כ הסידרה בסדר. לא משהו מיוחד אבל בהחלט אפשר לצפות.
Giso no Fuufu - או Fake Couple - כפי שכתבתי בעבר, התחלתי לראות את הסדרה בלי הרבה ציפיות, אבל היא מגלה כסידרה ממש חמודה. לפעמים יש קטעים פשוט לצחוק.
מהעונה, הייתי רוצה לנסות גם את Samorai Sensei. אבדוק את זה.

סרטים:
הפעם גם לי יש!
The Uchoten Hotel - קומדיה יפנית משנת 2006. אנשים שנפגשים במלון לחגוג את ערב השנה החדשה. כראוי לקומדיה, מתרחשים כל מיני אירועים ביזריים. הבמאי הוא Mitani Koki ורוב העודות שלו מצחיקות-מוזרות. אולי הייתי אומרת בגלל המוזרות הן מצחיקות.
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Uch%C5%8Dten_Hotel
Once in a blue Moon - שם נוסף הוא A Ghost Of A Chance. גם זה סרט של אותו במאי, משנת 2011. הפעם מדובר על גבר שהורשע ברצח שלא האשמתו וכדי להוכיח את חפותו נעזרים ברוח רפאים. משעשע.
.https://en.wikipedia.org/wiki/A_Ghost_of_a_Chance
Here Comes The Bride, My mom - סרט יפני מ 2011. למרות שמהשם (וגם מהסגנון של הדרמות שאני אוהבת
) ניתן לחשוב שזו עוד קומדיה רומנטית זו דרמה שמכילה גם קטעים יותר כבדים. בעיקרון מדובר על אם חד הורית שהחליטה להתחתן עם גבר צעיר ממנה, אבל זה רק רובד אחד...
https://en.wikipedia.org/wiki/Here_Comes_the_Bride,_My_Mom!

למעלה