תגובה תוך כדי צפיה
בלי לקרוא את מה שהשאר כותבים.
אחכ אגיב לכולם
ההתחלה ביאסה אותי, כי תכלס אני רואה את זה לא רק ביפן. במיוחד כל הקטע של תשלום שווה לכולם למרות שברור שלא כולם הזמינו אותו דבר או אלו/שתו באופן שווה. אצלי זה במיוחד משמעותי כי אני אף פעם לא שותה אלכוהול ואלכוהול זה יקר. למה אני צריכה לשלם עבור האלכוהול של מישהו אחר כשאני לא נגעתי בו בכלל? בגלל זה גם במסיבות אני מעדיפה להביא מאכל או שתייה קלה ולא כסף, כי אני יודעת שהכסף הזה ילך לדברים שאני לא באמת שותה...
אוי, אבא - אתה לא כרגע קראת לאישתך "סתם עקרת בית" נכון????
זה עצבן אותי ממש
/רייג' פמיניזם
אמא שלו היא כמו קול ההגיון עד עכשיו. זה לא שהוא יושב בבית רגל על רגל וחי על חשבון ההורים שלו. הוא עובד, וגם בעבודות שהן לא תמיד קלות. קשה לבוא בטענות.
והשכנה המציקה הזו. לא חשבת אחרי כמה פעמים כשהוא אמר לך שהוא לא מצא שהוא יגיד לך אם הוא כן? את לא צריכה לבאס לו את הצורה כל פעם מחדש!
גאד, איך אני שונאת את הדיבור עם הקול הגבוה והמתילד שיש לפעמים לבנות בדרמות יפניות. זה מרגיש כל כך לא טבעי...
אוי, הקטע של הקראוקה הורס - לינדה לינדה זה אולי השיר הכי סטריאוטיפי יפני של קראוקה XDD
ובנימה לא קשורה: הסדרה הזו עושה אותי רעבה לאוכל יפני.
איזו אמא מסכנה. טוב שלא כולם מתייחסים אליה כמו למכונה שכינה אוכל ומגהצת:\ ואז צריך לחשוב מה השכנים יגידו אם נזמים אמבולנס @_@
כאילו, היא פאקינג קיבלה התקף פסיכוטי. אני כל כך מרחמת על חולי נפש ביפן:\ ולמה האבא לא אצל הרופא?
והבעיה עכשיו היא שגם אם הדבר הנכון עבורו היה לצאת מהבית ולעבור לאיזו דירת חדר, כדי לא להיות תחת החרא שאבא שלו זורק עליו - הוא לא יכול, בגלל שהוא צריך לדאוג לאמא שלו, כי ברור שהאבא לא יעשה את זה.
הגליונות האלו לחיפוש עבודה נשמעים כמו משהו ממש נחמד. לא בקטע של "יש כאלו" כמו בקטע של כמה מפורטים הם. בארץ 3/4 מפרסומי העבודות זה "רוצה להרוויח מלא כסף??? תפנה אלינו!" בלי לציין בכלל מה העבודה, מה השכר, מה התנאים.. כאילו, אתה צריך לנחש.
אפילו בעבודות רגילות הפירוט שואף לאפס ועד שאתה לא מגיע לראיון אתה לא באמת יודע מה העבודה או מה התנאים.
אחרי שראיתי אותו עובד בבניון, הוא כנראה באמת לא בחור מוכשר במיוחד. כאילו, כן, זו עבודה קשה, אבל פאק, כמה פעמים אתה יכול להפיל את המריצה המחורבנת??? ובקצב הזה הוא לא ימלא את המריצה גם מחרתיים.
אבל לפחות זה נגמר יפה.
בניגוד למוטקי, פה לא בא לי לזרוק את המחשב מהחלון אחרי הפרק הראשון P:
אפילו נהניתי. נקווה שימשיך ככה.