צריך להבין שהתפריטים האלו מכוונים לאנשים שלא מבינים שמה שהם
מכניסים לפה = מאכלים מבוססים קמח לבן וסוכר לבן ופחמימות ריקות, מזון מן החי שגודל על הורמונים ואנטיביוטיקה, אוכל מעובד לעייפה, וכו'.
בדיוק שמעתי עכשיו ראיון בגל"צ על ההמלצות האלו, על כך שהמזון שרוב "העם" אוכל - בגלל הרגלים, בגלל תרבות, בגלל נוחות, בגלל מחיר, כל אחד מסיבותיו הוא - כל כך רחוק מהמזון הטבעי שאנחנו צריכים לצרוך. על כך שמשרד הבריאות (אם הבנתי נכון) הבין שהתחלואה הגבוהה במחלות לב, סוכר, כולסטרול, נובעים מהזבל שאנשים דוחפים לעצמם כל הזמן. כל הקמח הלבן שאנחנו אוכלים שמעובד לכל הכיוונים - מחטיף ועד דגני בוקר, ועד מאפה ולחם כמובן ועוד ועוד, וחייבים להילחם בזה. השניצלים הצמחיים האלו של טבעול שכל כך רחוקים משימושים האיסאתיים בסויה (מיסו, טופו וכו').
ותאמיני לי אנשים לא מודעים לכך. חגיגות סוף שנה עכשיו במערכת החינוך, גם לכיתה א וגם לכיתה ז קיבלנו רשימות כיבוד למסיבה שכוללות 4-5 קילו "בורקסים ומאפים מתוקים". כן, הפילסברי הזה מהסופר. אין מודעות שזה 100% זבל טהור.
בזה ליצמן נלחם. לא באנשים כמונו שאוכלים נכון בד"כ (לפחות מעידה על עצמי) ומדי פעם חוטאים במסעדה בקרואסון או במנה מוצפת שמנת וחמאה או בסטייק מזוגג חמאה.