שרון כהן: אי אפשר לפתוח עוד מסעדות בארץ
שף שרון כהן (שילה, קפה אירופה, פלוקנטין האוס) בראיון לרעות ברנע מכלכליסט:
"היום בארץ, אי אפשר לפתוח עוד מסעדות חדשות", אומר השף שרון כהן. "גם אצלי, כל התכניות הכלכליות, המודלים העסקיים שתכננתי לפני ארבע שנים — כבר לא רלוונטיים. מחירי השכירות עלו, מחירי חומרי הגלם עלו, במקביל לכל ענייני הרגולוציה, העובדים הזרים וההפרשות הסוציאלית לעובדים — שהן בעיקרון דבר מבורך. אבל כל הדברים האלה גורמים לכך שאני לא רואה את עצמי פותח מסעדה חדשה בעתיד. זה נהיה קשה מדי, וזה חבל, כי הקולינריה הישראלית מספקת מוצרים מטורפים, גם ביחס למקומות אחרים בעולם".
 
 
https://www.calcalist.co.il/consumer/articles/0,7340,L-3735643,00.html