shinigami kun - פרק ראשון

johnny d

New member
פרק ראשון

בסוף הם כבר נראה לי מביאים לנו תקציר של הסדרה, השיניגמי מגלה שאפשר להפר חוקים, האדם מגלה שאפשר לשחק עם חיים של אנשים שהם משתפים פעולה למען מטרות טוב.

מעבר לזה, סיפור יפני רגיל לחלוטין, כולם רוצה לעזור לכולם, כולם יוצאים קדושים, וכולם מגמברים.
לפחות יש כתוביות ביפנית :)

לא יודע מה השיניגמי הזה עשה לכם, הוא לא בדיוק איזה שחקן הוליוודי, אבל לא גרוע בשום קנה מידה מול השחקנים היפנים שנתקלנו בהם עד כה....

חוצמאולי ההוא שמשחק את מארומו :)

milly12

New member
הפרק הראשון

הבנו את הקטע של הבחורה היפה/מכוערת ואת הקטע עם ההורים. דרך אגב, ראיתי את התמונה של השחקנית בפרופיל שלה באינטרנט והיא, מן הסתם, יפה.

המקום שבו צולמה הצסנה האחרונה יחד עם צורת המשחק נתנו לי הרגשה שאני רואה סצנה מטוקיו דיסני (אפשר גם דיסני סי) בדיוק לפני שרכבת ההרים מתחילה לזוז.

מה שכן, יפן מסודרת. אפילו לשיניגאמי סידרו כרטיס ביקור ואפילו מאוייר.

פוקוקו מדברת עם רופא ואומרת שעוקב אחריה מישהו (שאף אחד אחר לא רואה) והרופא מתעלם ונראה אפילו שהוא בורח משם.

את השחקנית שמשחקת את המפקחת של שיניגאמי ראיתי בסדרה אחרת שבה היא עשתה תפקיד דומה. הייתי רוצה לראות אותה בתפקיד קצת שונה כי בסוף באמת תהיה לי צמרמורת שאני אראה אותה בדרמה אחרת. אבל השוואה לסרט ערבי זה קצת קשוח לא?

למרות שאני משתדלת לראות הרבה דרמות (העונה היו לי מספר דו ספרתי) זו הפעם ראשונה שאי רואה דרמה עם השחקן הזה, אונו סאטושי, המנהיג של אראשי. מהפרק הראשון לדעתי הוא עושה תפקיד לא רע. מצד אחד קצת מצמרר ומצד שני מנסה לשלב גם פן הומוריסטי. אני אחכה לראות עוד פרק או שניים כדי להחליט.

בסך הכל הדרמה נחמדה. בעיני עדיפה מהקודמת.

Mondsee

New member
אונו שחקן טוב מאוד

לא מגוון כמו נינו אבל בסוג הסדרות שהוא משתתף הוא טוב מאוד. ממליצה לך לבדוק את MAO בכיכובו.

Mondsee

New member
האמת שלא הצלחתי לראות יותר משני פרקים

מ- kagi heya זה שיעמם אותי. אבל אהבתי אתו מאוד ב- Uta no oniisan.

Mondsee

New member
נינו הוא הסיבה

שהתחלתי בכלל להתעניין ביפן ויפנית.

למעלה