ספיישל פתיחה - מעבר לזמן

faery18

New member
תודה על הספיישל!

כיף שהטלנובלה הזו כבר פה

שתהיה לכולנו צפייה נעימה

faery18

New member
אין מה לעשות תקופתי זה כ"כ ליגה אחרת..
פרק מהמם!

אהבתי את הצילומים התלבושות התפאורה האווירה הכלל

מעבר לזה, כיף לראות שוב את אליני מוראיס רפאל קרדוסו פאולה אוליביירה, המשרתות גם מוכרות - המשרתת הפשוטה יותר שיחקה באימפריה קצת קשה עדיין לקחת אותה ברצינות אחרי הדמות ההזויה שהייתה לה שם חח וגם אם הבית מוכרת לי מזמן לאהוב ששם היא משחקת את הדודה של הראשי. כשהיא העמידה את המשרתים של הרוזנת בשורה כדי לבחון אותם ממש היה לי דה ז'ה וו למלון הסודות ודניאלה רומו

הרוזנת ממש הרסה לאמא של ליביה את החיים כמה האישה הזו סבלה וסובלת עד עכשיו, הנפש שלה ממש מצולקת. רק חבל שזה משליך על ליביה. כדי שלא יקרה לה מה שקרה לאמא שלה אמיליה מכניסה אותה למנזר ובעצם דנה אותה לחיי נזירות. ליביה המסכנה נאלצת לציית לאימה למרות שהיא דואגת לה ורוצה להיות קרובה אלייה כי אמיליה לא בקו הבריאות - אם היא לא הייתה מתעלפת היא עוד הייתה שולחת את ליביה בחזרה למנזר מוקדם יותר

איזה חצוף פדרו שמתיימר להיות "ידידה הטוב" איך שנישק אותה בכח
לעומתו פליפי ממש הציל את חייה
כשבדרך חזרה למנזר היא כמעט נקלעה לתאונה עם העגלה והסוס
אהבתי את הניצוץ במבטים שלהם

יש לה מזל שהוא והרוזנת בדיוק היו בדרך לקאמפו בלו, מסתבר שהרוזנת מחליטה לחזור לשם אחרי שנים, ונראה שבקרוב גם מליסה תצטרף אליהם כארוסתו. למרות שישר רואים שהוא כלל לא מאוהב בה אבל העיקר בעיניי הרוזנת היא הארוסה המושלמת

אגב אהבתי גם את הפתיח עם התמונות בשחור לבן
גם השיר יפה

Renat Zeitune

New member
גם לי עשה דה ז'ה וו למלון הסודות

כואב לי על אלכס, כולם מתעלמים ממנו אפילו אבא שלו בקושי מתייחס אליו. והאומנת שלו נטולת רגשות.
&nbsp
הלוק של מליסה מזכיר לי את הלוק של סולדד מהבגידה וגם השמלות שלה.
&nbsp
לפעמים אני מרגישה שאמיליה לא אוהבת את בתה ומזכירה לי את דמותה בבזמן שישנת ששלטה בבתה. אני אבין אם היא תתנגד לקשר של בתה עם פליפי אבל לגזור עליה חיי בדידות, זה עוול במיוחד שליביה לא רוצה בכך. כנראה מה שעשתה לה ויקטוריה הקשיחו את ליבה.

faery18

New member
יש דמיון בלבוש שתי הדמויות הן מהמעמד הגבוה ומאותה התקופה

המאה התשע עשרה

אני מאמינה שאמיליה כן אוהבת את ליביה אבל מה שעשתה לה הרוזנת עירער אותה לגמרי. חבל שליביה היא זו שצריכה לשאת בתוצאות

evglev1

Well-known member
מנהל
הלוק של מליסה בעיקר מזכיר את סולדד

מה שגורם לה להיראות נחמדה כלפי חוץ, אבל רואים שהיא קרצייה.

השחקנית שמשחקת את אמליה מעוררת בפני עצמה קונוטציה של אם גרועה, בדרך להודו היא הייתה אם מפנקת שהרשתה לבן שלה הכול והפכה אותו לבריון, עד שלבסוף אפילו נעלבה על כך שלאחר שהבן שלה עשה תאונת פגע וברח, והקורבן איבדה את הילד שלה בגללו, היא מסרבת שלא להתלונן על בנה הקדוש. בזמן שישנת הייתה אם שחיה על חשבון הבנות שלה וניצלה אותן והייתה אם גרועה. ונדמה לי שגם ביומן חיים היא הייתה אחות של לילה קברל. אה בלוחמת היא הייתה דמות די קומית, אבל אישה מבוגרת יחסית ללא בעל וילדים והייתה עם הומור ציני. אז קשה לתפוס אותה בתור אם מסורה. למרות שגם עם ליביה היא אכזרית ששולחת אותה למנזר, אפילו כשליביה רוצה לעזור דווקא לה. אבל היא אוהבת את ברנרדו המנוח שזה כבר הרבה יותר ממה שהרגישו הדמויות האחרות של השחקנית.

faery18

New member
ממש יפה לפאולה אוליביירה מראה תקופתי, מהממת!

רק שתיפטר כבר מהאודם הסגול הזה חח

tami129

New member
מובן שיש את הקונוטציה הזאת

ביומן החיים היא לא שיחקה את האחות של מרתה.
אבל בתור דמות טובה היא שיחקה בבית שבע הנשים

evglev1

Well-known member
מנהל
ליביה משלמת את מחיר הסבל של אימה המסכנה

ופדרו חצוף אבל חלק מטובתו היא גם טובתה שלא תהיה נזירה, אבל נראה שזאת לא תקופה שצעירים מחליטים על עצמם, גם אחיין של רוזנת מאורס לאישה שהוא אדיש אליה.

אם הבנתי נכון אימה של ליביה הייתה מאוהבת בבן של הרוזנת והוא אביה הביולוגי של ליביה, מה שאומר שהם לא יודעים את זה אבל היא ופליפי הם בני דודים, בהנחה שהוא האחיין הביולוגי של הרוזנת.

faery18

New member
אאל"ט אחיין נכד הכוונה לבן של האחיין

אגב בפרק של אתמול הרוזנת כינתה אותו בן של קרובי משפחה. וליביה היא נכדה דרגה ראשונה אז כן, נראה שיש איזה קשר משפחתי ביניהם אבל רחוק כזה. נו טוב בתקופתיות הכל כשר חח

evglev1

Well-known member
מנהל
אכן דודנים דרגה שנייה

אחיין נכד זה שאביו או אימו אחיין או אחיינית של הרוזנת, מה שאומר שהבני דודים דרגה ראשונה זה ברנרדו ואחד ההורים שלו.

evglev1

Well-known member
מנהל
את לורייני, דמות קומית

שנכנסה לעלילה כשזא פדרו דרס את אחיה, והיא במקום להתלונן באה לסחוט כסף.

faery18

New member
פרק 2
נו מה רק אני צופה בנובלה?

איזה קטע אני די בטוחה שהלוקיישן עם הענבים והבקתות זה חלק מסויים מהחווה של טוני ראמוס ב"זמן לאהוב". שהראו את קטיף הענבים זה ממש הזכיר לי את הסצנה שהראשי וכל עובדי החווה קטפו את הענבים לפני מסיבת הקציר

אז ליביה ופליפי כבר מתחילים למצוא חן האחת בעיניי השני אבל כשפליפי הולך למנזר להחזיר לה את ספר התפילות הנזירה לא נותנת לו
אפילו לראות אותה מהסיבות הברורות חח

הרוזנת ואמא של ליביה נפגשות שוב אחרי שנים וברוב חוצפתה הרוזנת מרשה לעצמה להורות לה לעזוב את הכפר. אהבתי איך שאמא של ליביה ענתה לה, פה בעצם מתגלה לנו הרקע שלהן-לפני שנים כדי להפריד ביניהם הרוזנת טמנה לאמא של ליביה מלכודת שתעשה תאונה עם הכירכרה אבל מי שעשה את התאונה היה הבן שלה. ככה אמיליה איבדה את אבא של ליביה. מעניין מה התכניות של הרוזנת כי נראה שהיא חזרה לא רק כדי למכור את האחוזה אם בכלל. בינתיים פליפי מתלהב מהכפר ומתחיל להיקשר למקום

איזה כיף לראות פה את רוזנה מטרה נוסטרה
וקוראים לה פה רוזה חח יש מצב שזו אפילו קריצה
היא שיחקה גם בשובל של שקרים אבל תפקיד כל כך קטן ולא משמעותי לפחות עד איפה שיצא לי לראות. פה נראה שהיא תבלוט לא מעט בקרב עובדי האחוזה של הרוזנת ונראה שיש לה פה תפקיד ממש טוב איך שהגנה על העובד שרוצים לפטר רק בגלל שהילד שלו בא לבקר אותו באחוזה. אהבתי איך כל העובדים התמרדו אבל נראה שזה לא יעזור והרוזנת תקבל את מבוקשה. לפחות הוא יעבוד עכשיו אצל אמא של ליביה לפי תקציר הפרק הבא ולא יישאר מובטל, עדיף לו באמת כבר שם ככה יוכל גם להיות קרוב לבנו הקטן.

ומי שכבר אורזות מזוודות הן מליסה ואימה שאוטוטו מגיעות לאחוזה, לאכזבתו של פליפי חח איך שאל את הרוזנת "מה, כבר?" ואחר כך התחמק מהאמירה באלגנטיות

*צריכה עוד להשלים את הפרקים האחרונים של פשוט נהדרת אבל נותנת עדיפות לתקופתיות מחוסר זמן
שתיהן מושלמות

evglev1

Well-known member
מנהל
אני דווקא נותן עדיפות לפרקי הסיום של פשוט נהדרת

לכן עוד לא התחלתי לצפות בחדשה, ובכלל לאור הנוחיות של הזמנת תכניות משבוע לפני, אני צופה כמעט בכל דבר בערך שבוע לאחר השידור.

מירקוש

New member
תקופתית מלאה באווירה

כיף לעבור למשהו אחר עם תפאורה ותלבושות מיוחדות. מקווה שיהיה מעניין.
הכי שמחתי לראות את קרולינה קסטינג רוזה ורוזנה מטרה נוסטרה. שחקנית שמאוד אהובה עלי

למעלה