פרק 2
נו מה רק אני צופה בנובלה?
איזה קטע אני די בטוחה שהלוקיישן עם הענבים והבקתות זה חלק מסויים מהחווה של טוני ראמוס ב"זמן לאהוב". שהראו את קטיף הענבים זה ממש הזכיר לי את הסצנה שהראשי וכל עובדי החווה קטפו את הענבים לפני מסיבת הקציר
אז ליביה ופליפי כבר מתחילים למצוא חן האחת בעיניי השני אבל כשפליפי הולך למנזר להחזיר לה את ספר התפילות הנזירה לא נותנת לו
אפילו לראות אותה מהסיבות הברורות חח
הרוזנת ואמא של ליביה נפגשות שוב אחרי שנים וברוב חוצפתה הרוזנת מרשה לעצמה להורות לה לעזוב את הכפר. אהבתי איך שאמא של ליביה ענתה לה, פה בעצם מתגלה לנו הרקע שלהן-לפני שנים כדי להפריד ביניהם הרוזנת טמנה לאמא של ליביה מלכודת שתעשה תאונה עם הכירכרה אבל מי שעשה את התאונה היה הבן שלה. ככה אמיליה איבדה את אבא של ליביה. מעניין מה התכניות של הרוזנת כי נראה שהיא חזרה לא רק כדי למכור את האחוזה אם בכלל. בינתיים פליפי מתלהב מהכפר ומתחיל להיקשר למקום
איזה כיף לראות פה את רוזנה מטרה נוסטרה
וקוראים לה פה רוזה חח יש מצב שזו אפילו קריצה
היא שיחקה גם בשובל של שקרים אבל תפקיד כל כך קטן ולא משמעותי לפחות עד איפה שיצא לי לראות. פה נראה שהיא תבלוט לא מעט בקרב עובדי האחוזה של הרוזנת ונראה שיש לה פה תפקיד ממש טוב איך שהגנה על העובד שרוצים לפטר רק בגלל שהילד שלו בא לבקר אותו באחוזה. אהבתי איך כל העובדים התמרדו אבל נראה שזה לא יעזור והרוזנת תקבל את מבוקשה. לפחות הוא יעבוד עכשיו אצל אמא של ליביה לפי תקציר הפרק הבא ולא יישאר מובטל, עדיף לו באמת כבר שם ככה יוכל גם להיות קרוב לבנו הקטן.
ומי שכבר אורזות מזוודות הן מליסה ואימה שאוטוטו מגיעות לאחוזה, לאכזבתו של פליפי חח איך שאל את הרוזנת "מה, כבר?" ואחר כך התחמק מהאמירה באלגנטיות
*צריכה עוד להשלים את הפרקים האחרונים של פשוט נהדרת אבל נותנת עדיפות לתקופתיות מחוסר זמן
שתיהן מושלמות