ביקורת נגד ערוץ 1

dardor

New member
הוכחה - ערוץ 1 משקר לצופים!

כל היום מפמפמים לנו שמגרש 18 בווימבלדון לא מצולם לכן אי אפשר לראות את אנדיוני

נחשו מה אני רואה עכשיו? מגרש 18, איבנוביץ' נגד קלייסטרס. נראה לכם באמת שלא ישדרו את המשחק הזה?
נראה לכם שלא מצלמים את פדרר, השחקן הטוב בהיסטוריה? או את אנדי מארי? כולם שובצו ל-18.

רוצים לראות בעצמכם? כנסו לכאן [URL]http://www.eurovisionsports.tv/london2012/[/URL]
בסרגל תלחצו על EBU Members Live ואז חפשו את הערוץ הבלגי שמשדר את המשחק. הנה ממש עכשיו הפסיקו את המשחק בגלל גשם. בכל מקרה הוא שודר עד השניה הזאת. שלא יספרו לנו סיפורים ויזלזלו באינטלגנציה של הצופים.
מקווה שלא נצטרך את ערוץ 1 כי יש שם גם את הערוץ השוויצרי וסביר להניח שישדרו את הזוג שזכה בזהב בבייג'ין.

בקיצור ערוץ 1 בושה וחרפה. תגידו את האמת למה לא רוצים לשדר את זה במקום להגיד לא מצולם.

noam_ma

New member
ביזיון ערוץ 1! בוני עולה לפריצה בחדשות לעדכון

על שטילוב ועדיין לא יודע לספר על הניצחון של אנדיוני!

לא יאומן. בשביל מה שלחו את כל השדרים לשם??

tapuzo

New member
יופי, הסנסציה שלנו בלונדון ו.. ערוץ 1 לא שידר

המשחק של אנדיוני יהיה אחד הדברים המדוברים עכשיו,
וכמובן במלוא המסורת של פאשלות, דווקא אותו ערוץ 1 לא שידרו.

הוא לא מצולם

הצילום הוא של הטלוויזיה הבלגית ולא חלק מהצילומים הרשמיים. מקרה דומה היה לפני מספר ימים שראיתי את המשחק כדורסל של ארה"ב-צרפת בערוץ הצרפתי.
אפשר לומר שערוץ 1 יכל לשלוח צוותי צילום בלתי תלויים, אבל זה לא המצב וכרגע הם לא יכולים לשדר את המשחק.

dardor

New member
ובמקביל בערוץ 5 - קטעים מהמשחק של אנדיוני

אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק

Skicker

New member
נראה לי אפשר היה לממן את השידור

רק מהחשבון טלפון שיהיה לגרטל מרוב הסמסים ששולחים מהארץ

Skicker

New member
נראה לי אפשר היה לממן את השידור

רק מהחשבון טלפון שיהיה לגרטל מרוב הסמסים ששולחים מהארץ

למה אתם חושבים שזה ביזיון?

לכאורה, זה ממש מכעיס, אבל יכול להיות שבגלל השידור אנדיוני היו מפסידים. למען באמת, אני בעצמי לא יודע אם אני מאמין לדברים התלושים מהמציאות שעכשיו אני כותב. זה נשמע הזוי אבל מה אם זה נכון? וערוץ 1 ישדר את המשחק הבא שלהם (מול האחים בראיין שהם כבר עשור במקום הראשון בזוגות) והם יפסידו?
אני לא סגור על זה (כי זה נשמע מגוחך, נכון?) אבל אני מתלבט....

דנה1982

New member
אם הם יפסידו בסיבוב הבא

זה בגלל שהם משחקים מול הבריאנים.

לקבל את פדרר/וואורינקה ואז את האחים בריאן - זו התעללות לשמה.

tapuzo

New member
גם אם היו מפסידים, לא לשדר משחק מול פדרר??

מה זה משנה בכלל נצחון או הפסד,
משחק טניס מול זוכי מדלית הזהב בבייג'ינג, מספר 1 בעולם.
אז לא לשדר את זה? ועוד לספר שזה לא מוצלם? הכל מצולם.
אין שום הצדקה למה שקרה.

noam_ma

New member
גם אם היו מפסידים, לא לשדר משחק??

אנחנו באולימפיאדה, לא באליפות ישראל בדוקים.

אין שום הצדקה לשלוח צוות כ"כ גדול על חשבון כולנו לאירוע הכי גדול בעולם ולא לשדר את הספורטאים שלנו.
בימים האחרונים אני צופה לא מעט באירועים דרך השידור הצרפתי ב-EBU. אני חייב לומר שתענוג לראות את הפטריוטיות שלהם. כל שחקן זוכה לשידור ישיר, גם אם במקביל יש כמה אירועים של צרפתים.

נמשל

New member
רוב התקשורת הישראלית זה בדיחה

אווירת נכאים שיש כשלונות, הילולה שיש הצלחות.
והרי לא היו כשלונות היסטריים, פשוט חלק מהספורטאים לא התעלה אבל לא היו כשלונות מבישים.

והיום , YNET בכותרת משנה על כך ששטילוב מתחיל את התחרות למדליה, כשברור שזה לא ריאלי ולא המטרה שלו. בעיקר אמרו.

עוד אתר כתב על פתיחה מאכזבת לשטילוב, כשבכתבה הוא מציין שהוא השיג ציונים טובים יותר ממה שהשיג במוקדמות.
אז איך אפשר לשבח אותו כשעלה מהמוקדמות ולהביע אכזבה שהוא משפר תוצאותיו?

cscan

New member

אני חושב שהעליהום הזה על ערוץ 1 מוגזם קצת. נכון, הם פישלו בגדול והיו צריכים פשוט להגיד את האמת, וזהו. בלי לשדר אפילו.
ובעניין הביקורת על שטילוב בטמקא, עזבו, האתר הזה הוא פשוט ביזיון.

נמשל

New member
הבקורת על ערוץ 1 היא לא רק על אי השידור

ההערכה שלי שאמרו להם שזה לא משוגר והם לא ממש התאמצו לברר, אחרת היו מעלים את זה לשידור חי באינטרנט

הבעיה שלי איתם זה שיש להם מוצר מנצח, אז במקום לשדר חדשות ארוכות ועוד תוכנית של אלי פיניש שאף אחד לא רואה, תעלו לשידור חי ותראו לנו את ההישגים המעולים של הישראלים היום.

היום היה יום אדיר לישראלים, רוב אוהדי הספורט חוזרים עכשיו הביתה מהעבודה/השכיבו ילדים לישון, זה הזמן להראות להם סיכום, לפני שהשחייה תתחיל.

cscan

New member
צודק

אני גם לא חושב שהם לא שידרו באיזו כוונת זדון. או שהטעו אותם באמת והם לא טרחו לבדוק את זה לעומק, או ששיקולים כלכליים לא איפשרו להם את זה. אני מקווה רק שהם יתנו הערב או מחר איזו הבהרה או התנצלות למה שקרה כאן.
ולגבי השידורים שהם מכניסים באמצע שהם לא ספורט, שוב, אתה צודק.

RoieS316

New member
שלא לדבר על זה

שאנחנו בין המדינות הבודדות שמשדרות רק בערוץ אחד ובודד את האולימפיאדה. מתוך כל עשרות ערוצי הספורט, 5 הרגיל ו ONE שהם חינמיים ועוד לא מעט ערוצי ספורט בתשלום, רק הערוץ הראשון משדר.

את הישראלים זה בסדר שמשדרים באחד, את השאר זה פשוט ביזיון שאין עוד ערוצים שמשדרים.

העיקר הם עושים תשדירים שנראים מיליון דולר ושבוני גיזנבורג מוציא טלויזיות מכל מיני מקומות ואומר לנו HD בכל אפשרות.

נמשל

New member
הייתי אולי משתמש בערוץ 33

ואולי מוכר חלק מהזכויות לערוץ הספורט גם כדי לממן את העלויות וגם לאפשר לקהל מגוון של משחקים, למשל משחקי הכדור למיניהם, כדוריד, כדורעף וכו'.
הם עשו זאת באולימפיאדות קודמות.

אבל בואו נזכור דבר אחד לזכותם: לא שילמנו שקל עבור הצפיה, בניגוד למשל לאליפות אירופה בכדורגל או מפעלים אחרים

למעלה