התפקדות חודש אפריל 2013\ניסן-אייר תשע"ג

Cow23

New member
גם אני!

שם:חן
עיסוק:מובטלת

מקום מגורים:השרון
ירק טוב:עגבניות שרי
פרי טוב:בננה
אלכוהול טוב: היה מזעזע אבל איכשהו שתיתי את הכוסות של כולם- ערק ומיץ לימוץ טרי עם קרח, מזעזע!!!

האם חשתם אי פעם לכודים? פיזית או נפשית לבחירתכם... איך התמודדתם? האם אתם יכולים להיות בטוחים שבפעם הבאה שתתקלו באותה סיטואציה תגיבו טוב יותר בעקבות הניסיון?
האמת לא נראה שקרה משהו רציני.. פעם באמצע ריב אח שלי תפס אותי בידיים ולא נתן לי ללכת, הבנתי שאני חייבת ללמוד הגנה עצמית אבל לא באמת עשיתי משהו עם זה וחבל..

h a j b i

New member
בבקשה

שם: מי שיודע יודע ומי שלא לא יהיה אכפת לו
עיסוק: היי טק
מקום מגורים: ראשון, אוטוטו עבור לת"א הבנוייה
ירק טוב: עגבנייה
פרי טוב: ענבים
אלכוהול טוב: גולדסאטר, וויסקי מכל סוג

והשאלה שלנו לחודש זה:
לא מזמן עברנו את חג החירות, ובקרוב נחגוג את יום העצמאות, אז בין לבין, מה יכול להיות נכון יותר מאשר לשאול משהו שקשור בחופש
אבל לאלא, לא שאלה בנאלית. השאלה הפעם תהיה כזו:
האם חשתם אי פעם לכודים? פיזית או נפשית לבחירתכם... איך התמודדתם? האם אתם יכולים להיות בטוחים שבפעם הבאה שתתקלו באותה סיטואציה תגיבו טוב יותר בעקבות הניסיון? לא ממש, רק בתקופה מסויימת בצבא ולא היה לי איך להתמודד עם זה יותר מידי. מאז אני פשוט לא נותן לזה יותר לקרות.

EdisonGirl

New member
יכול להיות שגם אני? :)

שם: אדי-סון
עיסוק: סטודנטית לעיצוב תעשייתי ועובדת כשכירה בחברת סטארט-אפ.
מקום מגורים: תל אביב
ירק טוב: כל ירק עלי אדמות, מלפפון בטמפרטורת החדר, מרענן אבל לא קר.
פרי טוב: כל פרי עלי אדמות, מנגו בלי "שיערות".
אלכוהול טוב: וואו, עשיתי לעצמי חשק.. אוקיי, אממ.. וויסקי, קוניאק, פידג' מלון/תאנים, הוגארדן, בסדר יורד של רמת הכוהל, כי הסיבה שאני אוהבת אלכוהול היא בגלל התחושה של האלכוהול בגרון, וזו מתקבלת ככל שכמות האלכוהול גבוהה יותר. לא מחפשת להשתכר אף פעם... כשאני רוצה לשתות ללא סוף, אבחר במים מוגזים, כי הם גם כן מגרים בצורה נעימה את הגרון והושט. והכל הכל בטמפרטורת החדר.

והשאלה שלנו לחודש זה:
האם חשתם אי פעם לכודים?

התכוונתי לענות "לא" עד שראיתי את התשובות שלך, ובייחוד של אורי, ונזכרתי שגם אני הרגשתי לכודה, אפילו ממש לא מזמן..
הרכב שלי התקלקל, אבל ביג טיים הפעם. תיקון מנוע, שזה מסתכם בכמה אלפי ש"ח, שאין לי. וכולם מסביב אומרים "גריטה", "זרקי אותו", בכזו קלות בלתי נסבלת, כשאני כ"כ אוהבת אותו ולא מסוגלת לחשוב להרוג אותו

מהצד השני, מצאתי מוסכניק שטוען שמצב הרכב עוד לא מצדיק להיפטר ממנו ואם אני מוכנה להשקיע, אפשר לסדר משהו..
אז הוא כרגע במוסך, עובר טיפול שאספר לכם בסופו במה מדובר

איך הצלחתי להתמודד? הבנתי שהרגשות שלי לא באמת מעניינים אף אחד וכיוון שאין להם שום רגש אליו, הם מסתכלים עליו בצורה "אובייקטיבית" (במרכאות, כי זה ממש לא אובייקטיבי להגיד בלי שום ידע - זרקי אותו ותתקדמי.. וחוצמיזה, יש סובייקט- הגישה שלהם הכללית כלפי רכבים מהסוג הזה), ולכן שיניתי אני גישה, ובררתי בקפידה את הסיבות הקרות והיבשות לחלוטין לשמור על הרכב מתוך נקודת הנחה שאין לזה תשובה אחת, ולכן רק הטיעון המשכנע ביותר ינצח.
והצלחתי להשיג את מבוקשי, ובהחלט למדתי שיעור חשוב מכך.

למעלה