ועם מאפינס ברקע (ניצול שרידי הניסיון הכושל)
A amysh New member 27/5/14 #20 מהוללת אני הכנתי כמה פעמים עם חומץ זה יוצא. אבל- כמות נורא קטנה והמרקם פחות מוצלחת מהריקוטה של גד. הפסקתי להכין והתמדתי בקניה. לא יוצא כ"כ חסכוני כשיוצאת כמות כה קטנה מליטר חלב
מהוללת אני הכנתי כמה פעמים עם חומץ זה יוצא. אבל- כמות נורא קטנה והמרקם פחות מוצלחת מהריקוטה של גד. הפסקתי להכין והתמדתי בקניה. לא יוצא כ"כ חסכוני כשיוצאת כמות כה קטנה מליטר חלב
ה הבת המתהוללת Well-known member מנהל 27/5/14 #24 אני צורכת ריקוטה כל יום, סתם על לחם, לא כולל פסטה, לזניה. הייתה לי טעימה ואולי אנסה להוסיף 2-3 כפות שמנת מתוקה למרקם עוד יותר קרמי.
אני צורכת ריקוטה כל יום, סתם על לחם, לא כולל פסטה, לזניה. הייתה לי טעימה ואולי אנסה להוסיף 2-3 כפות שמנת מתוקה למרקם עוד יותר קרמי.
S shira1960 Active member 27/5/14 #22 מקסים!! ומה בסוף עושים עם מי הגבינה ? לפי החישוב שלך, יוצא 200 גר' מליטר חלב? בהנחה שקילו ריקוטה במעדניה עולה בסביבות 60 ש"ח, וליטר חלב עולה 5.10 ש"ח אז יוצא פחות מחצי מחיר בכלום עבודה.
מקסים!! ומה בסוף עושים עם מי הגבינה ? לפי החישוב שלך, יוצא 200 גר' מליטר חלב? בהנחה שקילו ריקוטה במעדניה עולה בסביבות 60 ש"ח, וליטר חלב עולה 5.10 ש"ח אז יוצא פחות מחצי מחיר בכלום עבודה.
ה הבת המתהוללת Well-known member מנהל 27/5/14 #25 אהה! קיוויתי להפתיע הערב - באחד האתרים קראתי שמי הגבן טובים להעשרת בצקי לחמים, פיצות. היום ערב פיצה, בע"ה ושמרתי המים עבור הבצק. אעדכן בע"ה אם ארגיש הבדל בטעם.
אהה! קיוויתי להפתיע הערב - באחד האתרים קראתי שמי הגבן טובים להעשרת בצקי לחמים, פיצות. היום ערב פיצה, בע"ה ושמרתי המים עבור הבצק. אעדכן בע"ה אם ארגיש הבדל בטעם.