נסיון ראשון להכנת ריקוטה ביתית לא צלח!

amysh

New member
מהוללת אני הכנתי כמה פעמים עם חומץ

זה יוצא. אבל- כמות נורא קטנה והמרקם פחות מוצלחת מהריקוטה של גד. הפסקתי להכין והתמדתי בקניה. לא יוצא כ"כ חסכוני כשיוצאת כמות כה קטנה מליטר חלב
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
אני צורכת ריקוטה כל יום, סתם על לחם, לא כולל

פסטה, לזניה.

הייתה לי טעימה ואולי אנסה להוסיף 2-3 כפות שמנת מתוקה למרקם עוד יותר קרמי.
 

amysh

New member
גם אני מתה עליה על לחם, במיוחד צנים ועם גמבה

קלויה
 

shira1960

Active member
מקסים!! ומה בסוף עושים עם מי הגבינה
?

לפי החישוב שלך, יוצא 200 גר' מליטר חלב? בהנחה שקילו ריקוטה במעדניה עולה בסביבות 60 ש"ח, וליטר חלב עולה 5.10 ש"ח אז יוצא פחות מחצי מחיר בכלום עבודה.
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
אהה! קיוויתי להפתיע הערב - באחד האתרים קראתי

שמי הגבן טובים להעשרת בצקי לחמים, פיצות.

היום ערב פיצה, בע"ה ושמרתי המים עבור הבצק.

אעדכן בע"ה אם ארגיש הבדל בטעם.
 
למעלה