כתושב ותיק מזה עשרות שנים ברעננה חשבתי לתומי שהפורום נועד לשמש במה לתושבים בנושאים שיש בהם משום עניין לכלל. וממש לא לפרט.
כך שאין לי מה לכתוב וליידע אם נשרפה נורה בעמוד החשמל שליד ביתי -אירוע נקודתי. או אם השכן משתולל וחוגג עד אור הבוקר עם מוסיקה ורמקולים.
אני יודע כיצד עלי לטפל בעניינים הפרטיים הללו.
אבל, כאשר אני נתקל במרצפות שבורות שהן סכנה להולכי רגל, או במדרכה שהתעקמה בגלל גזעי העיצים והיא מכשלה להולך רגל, כסא גלגלים ועגלת תינוק, או כאשר נתקלים ברוכבי אופניים\קורקינטים הדוהרים על המדרכה ומסכנים את הולכי הרגל, או על ערימות צואת הכלבים שמתייבשים בשמש להנאת הזבובים. או על תורים בדואר [תורים בבנק ניתן לעקוף-לעבור לבנק אחר] או התןפעה של פחים חומים וירוקים. או ג'וקים או מזיקים.עטלפים עכברים וחולדות דבורים. - אז אלו בעיות של הכלל. ליחד אין כלים לטפל בהם ונדרשת התערבות הרשויות.
והפורום נועד להציג בעיות אלה.
ולאחרונה ניתקלתי בתגובות שכולם אישיות בחלקם מטופשותו בחלקן מקוממות. לדוגמא
טלפן לעיריה באמת עיצה ששווה זהב, איך לא חשבתי על כך קודם.?
סגור את החלון. רעיון אדיר.
ושיא החוצפה - תתנדב, תתרום. [והדמגוג מוסיף -קח ממני דוגמא]
תצביע לרשימה קיקיונית - היא תפתור את הבעיות שהעלית.
ועכשיו הבחירות יש רק 2 מועמדים עם סיכוי. כל השאר הם חסרי חשיבות. ושניהם במצע שקיבלתי לביתי מדברים על חינוך, על מקומות עבודה ודיור צפוף לצעירים. - וזה לא מעניין אותי בכלל. ואם לא תשאלו אותי אומר שחבל לי על חלק כספי שהולך לחינוך. אני מעדיף שילך לבטחון, שיהיו ניידות וומכוניות בטחון. שיאכפו את החוקים שישנם לגבי המפגעים שהעליתי. ויסלחו לי חברי הדתיים שומרי המצוות לא מענין אותי מקוה או עוד בית כנסת.
אני מעדיף פינה מוצלת שקטה לקשישים.. חוגים ללא תשלום כלל. הנחות גדולות יותר בארנונה.[למה לא פטור?]
אני מבין שיש צורך לרצות את כולם.
אני לא מבין את ההתקפה המרושעת-מטומטמת שנחתה עלי.
והייתי שמח לשמוע דעתכם.
ובינתים בעודי שוקל אם בכלל להמשיך בפורום -שנה טובה לכם..