לנודניק יש מה לומר לכם

ג רפאל

New member
בעצם אין שום סיבה לכתוב - הכל כאן מושלם

נקי מסודר מתוקתק. הטוב שבכל הערים האפשריות.

gabiskon

New member
עטאף, מנהל הפורום, שכח את הגילוי הנאות

בקשר לעצמו ולעיר, כך שהמשך לכתוב
והתעלם ממנו. לכל היותר הזכר זאת לקוראים מפעם לפעם.

ארזS

New member
ממש לא.

לא הכל מתוקתק ולא הכל מושלם.
אבל הצורה שאתה עושה את זה כאן בזמן האחרון מזכירה את הצורה של זה שהגבת לו בתגובתך הקודמת.
גם הוא כתב תמיד שהכל שחור ואין אפילו אפור.
ודרך אגב, אני ממש לא רואה שמישהו כותב לך כאילו בצורה אישית.
אני מבין בהחלט את ההתמרמרות שלך, גם אני מתמרמר לעיתים על דברים שאני רואה או על עוולות שנעשות.
אבל כנראה שהדרך, אפעס קצת מוגזמת.
דרך אגב, הגיל שכתוב לך בכרטיס של תפוז הוא 38.
לפי הודעותיך זה כנראה לא נכון...
כל טוב ושנה טובה.

ג רפאל

New member
כדאי לך לקרא שוב את התגובות שקיבלתי

ולראות אם הן אישיות או לא. חוצפניות או לא.
אני התרשמתי שכן.ובהיותי הנשוא - התרשמותי היא הקובעת לגבי.
תתחיל לדוגמא ב גסות ובחוצפה 'של אחד בדורו' ותעבור לקסטנרית ולמיכו. מהדואר, אם כי האחרונה ממש לא חשובה.
אולי בכרטיס התהפכו הספרות?

שנה טובה גם לך

ארזS

New member
קראתי הכל.

שים לב שבתקופה האחרונה, בניגוד לעבר, אני ממעיט לכתוב כאן, בגלל שכמעט תמיד יהיה מי שיכתוב אישית.
רק שבניגוד אליך, אני לא מתרגש מכל מיני
...
דרך אגב אני ממש לא חושב שמיכוש מהדואר כתבה בגסות או בחוצפה.
אולי חלק מהאחרים לא היו מנומסים ביותר, גם אני סופג לפעמים מ"נחת" המקלדת שלהם, אבל היא לעניות דעתי ממש לא כזאת.
וחוץ מזה שחבל לקחת ללב.
הבריאות חשובה.
כל טוב ושנה טובה.

ג רפאל

New member
רק שנהיה בריאים

היא כינתה אותי אידיוט.
ממש לא נימוס. אך ציינתי כבר היא ודעותיה ממש לא נחשבות
אז שנהיה בריאים.
כלטוב שנה טובה.ונחת

מיכוש18

New member
רק אתה נחשב

אני סתם טיפשה שמנסה להנות מלהיות פעילה כאן בפורום. רק את חכם והתשובות שאתה מקבל לא רק ממני הן כולן חסרות הגיוניות ומטופשות. הבנתי שאתה יותר טוב ממני, תמשיך לקטר.

ג רפאל

New member
את
מוכח עי ריבוי הודעותיך

לא אתייחס אליך יותר. תחסכי ממני את הודעותיך

מיכוש18

New member
עזוב, אני לא מתרגשת ממנו.

הוא לא רוצה להקשיב ועם זה הבעיה, עונים לו שוב ושוב את אותן התשובות, למשל מנהל הפרום הגיב לו לשיחה בקשר לבחירות. פעם אחר פעם ענה לו לעניין אך הוא בשלו. לא רוצה לקבל את התשובות שנותנים לו.
הוא לא יכול רק להשמיע וכשעונים לו לעניין הוא מבטל את התשובה כלא הגיונית או חסרת הגיון, וזאת למרות שהיא הגיונית
כתבתי לו הוא אידיוט אחר שנתתי לו תשובות הו ביטל אותן לחלוטין שהן חסרות כל הגיון. אז הוא לא רוצה לשמוע אף אחד, רק להשמיע. אין לי שום כוונה להתייחס אליו וחבל כי בדרך כלל אני תמיד מנסה לעזור.

מיכוש18

New member
התגובות שקיבלת הגיעו כי

אתה רוצה שהכל יהיה למענך חינם. זה לא יכול להתקיים.
חולקה היום חוברת הנקראת "החודש ברעננה" בעמודים 34 עד 39 יש פעילויות למבוגרים (הגיל השלישי). אם זה לא מספק אותך אני כבר באמת שלא ידעת מה להגיד.
וזה שדברים לא נוגעים אליך אישית לא אמר שהם לא חשובים ולא צריך לפתח אותם, בגלל זה "אחד מרעננה" כתב לך שאתה מעוניין רק בעצמך.
גם אם אתה לא מעוניין בדברי, חבל כי בסך הכל מנסים לעזור לך, למשל ataf .

ATAF151

New member
לצעירים בעיר יש יותר בעיות

אתה אולי רוצה עוד הנחה לחוגים ופחות תורים בדואר. הצעירים לעומת זאת בכלל לא יכולים לחיות בעיר בגלל מחירי הדיור הבלתי אפשריים, לכן הבעיות של הצעירים נחשבות כרגע לבוערות יותר ולכן המתמודדים אולי יותר מדגישים את הבעיות האלו.

ג רפאל

New member
לא ידעתי שבעיות של ניקיון

מרצפות מעוקמות ומכשילות, חרא של כלבים על המדרכה נסיעה מטורפת ומסוכנת על המדרכות היעדר פיקוח ואכיפה ותורים בדואר הם בעיה של זקנים בלבד.
לצעירים הידד..

ומחירי הדיור לא שייכים כלל לעיריה - אין מה לזרות חול בעינים.

אני עברתי לרעננה -בזמנו מקום שכוח-אל מעט לפני סוף העולם -כי לא יכולתי לקנות וילה בסביון. או ברמת-חן
הצעירים לא יכולים לגור ברעננה - שיעברו למקום ששבו הם כן יכולים.

ועדיין לא מחקת את דברי הבלע של האחד מרעננה.

ATAF151

New member
מחירי הדיור גם קצת קשור

העיריה כן יכולה לפעול באופן מוגבל. למשל פרוייקט נווה עוזי להשכרה ל 20 שנה, כאשר שליש במחיר מוזל. בנווה זמר, העיריה הכריחה אחוז מסויים של דירות קטנות.

אתה כתבת שלא מתייחסים לאוכלוסיה המבוגרת, ולכן עניתי לך בנושא הזה.

ברור שצעירים צריכים לגור גם במקומות זולים יותר. יחד עם זאת צריך לשמור שהעיר לא תהיה זקנה מידי, גם בחוץ לארץ עושים כל מיני פרוייקטים להשארת צעירים בערים.

רעננה מעולם לא היתה סוף העולם

פרט לאלו שלא מענין אותם מה שמסביבם.
רעננה לאורך שנים ישבה על צומת מרכזית בין דרום לצפון. צומת רעננה עם עץ האקליפטוס הענק
ששימש נקודת מוצה ל... ירושלים מצד אחד תל אביב מצד אחר חיפה לכיוון צפון ומערבה לכיוון הים עוד לפני הרצליה

לימים את עץ האקליפטוס החליפו בעמוד חשמל ענק אך הצומת היא אותה הצומת..
רק אלו שהם לא רעננים בנשמתם.. יכלו לומר רעננה היא סוף העולם.

אפשר אולי להוציא אנשים מרעננה.. אבל אי אפשר להוציא את רעננה מהאנשים
וכל מי שטוען אחרת הוא אינו רענני בנשמתו.
הרבה מהאנשים שאני פוגש . שואלים " מה רעננה יכולה לעשות למעני.... מעט יותר ,ומאלו שאני מכיר אישית אומרים
"מה אני יכול לעשות למען רעננה"

ויש המון מה לעשות בשביל שרעננה תהיה טובה יותר

ג רפאל

New member
שנה טובה

התעייפתי לטחון מים.
ובעיקר, ברשותך, מנהל נכבד, מתשובות שממש לא לעניין.
ואני בגילי מתעייף לעקב אחרי הזיגזזג.

בכל אופן אזכיר לך את חובתך למחוק את דברי הבלע החוצפנים של אחד מרעננה גסות רוח לשמה. שמצדיקה לא רק מחיקה אלא גם חסימה.
הדגשתי אותם להקל עליך בטור של

שנה טובה

למעלה