נספח לתחרות הפורום - אלופות הבתים

IlanM 83

New member
אלופות הבתים

ניו אינגלנד
סינסינטי
יוסטון
דנבר

פילדלפיה
גרין ביי
ניו אורלינס
סיאטל

מקווה לצבור פה מינוס 8...(אם זה אפשרי)

אלופות הבתים שלי:

AFC East - מיאמי.
AFC South - קולטס
AFC West - ברונקוז
AFC North - סטילרס

NFC East - איגלס
NFC South - סיינטס
NFC West - סיהוקס
NFC North - פאקרס

שבוע טוב,
אסף

gadotmi

New member
כמעט שכחתי

בחלק האדום אין הרבה יותר מידי התלבטויות (אמנם לא נותנים כאן ניקוד, אבל הדרוג להלן הוא לפי מדד "בטחון" עולה):
צפון: סינסינטי. פיטסבורג לא נראים כמו מי שמתחבר. הרייבנס יג'עג'עו איך שהוא ואולי יעברו (בקושי) את קי.סי. ו/או את טנסי בדרך ל-WC
דרום: אינדיאנפוליס. יוסטון צריכים לבנות קבוצה חדשה, וטנסי אולי אולי יגרדו את ה-WC - וגם זה בקושי.
מזרח: למרות השבוע הראשון, אם מיאמי יעברו את חברות בריידי, זו תהיה הפתעה מרעישה. ניו אינגלנד
מערב: כל אות מיותרת. דנבר. פיליפ ריברס ימשיך לקלל (ולקלקל), אבל כמה שגייטס יהיה ב-ZONE, אין דרך לעמוד מול המכונה הכתומה.

החלק הכחול יותר מעניין. נתחיל מהיותר בטוחים וננדוד למתנדנדים::
דרום: למרות שבוע ראשון, אני משוכנע שהפאלקונס לא יפריעו לקדושים לחזור לפסגת הבית. ניו אורלינס
מזרח: פח אשפה מושלם. מבין כל הגרוטאות אני עם המעופפים שרואים את הזבל ממעוף הציפור. פילדלפיה.
צפון: סיכוי גדול שאצטער על ההימור. אין לי ספק שהפאקרס מוכנים היטב לליגה, אבל משום מה אני חושב שהפוזיציה של המאמן בתכלת תביא לפחות התלהמות וגם חיבור טוב של החלקים במכונה הכשרונית של האריות. בקיצור - לאחר התמודדות צמודה ומותחת אני רושם דטרויט (!)
מערב: מותר שתי הפתעות באותו ניחוש? מדגדג לרשום ניינרס. ובכל זאת, כדי להשאר תחרותי - נצמד להערכות של כל הפרשנים. סיאטל.

gadotmi

New member
הניחושים הטלפוניים של החייל האמיץ uri gadot

broncos
pats
colts
bengals
saints
lions
eagles
49ers !!!!

בהצלחה