כדי לא לעשות זאת בשרשור האירוח

שרון123

New member
שיהיה בהצלחה ובהנאה

בטח הכי קשה להשאיר כאן את הבכור ולנסוע. בטוחה שהנסיעה תהיה מעשירה וטובה למשפחה הנהדרת שלכם

KallaGLP

New member
אכן, זה הקטע הקשה ביותר בכל העסק.

אמנם הוא כמעט לא נמצא בבית כבר מעל שנה וחצי ובכלל נמצא במסגרת עמוסה במיוחד, שאינה מותירה לו כמעט זמן בשבילנו, אך בכל זאת יש משהו מנחם ומרגיע בידיעה שאנחנו במרחק של שעתיים נסיעה במקרה הצורך. אך מצד שני, לפני שבכלל חשבנו להסכים לצעד הזה שאלנו לדעתו והוא היה נחרץ שאנחנו חייבים לנסוע. בסופו של דבר, כשהוא ישתחרר מהצבא הוא כבר יהיה בעל ניסיון מקצועי, ומבחינתו זה יכול להיות ממש מועיל שהשערים לארה"ב יהיו פתוחים בפניו. הוא גם יקבל סטטוס של חייל בודד ויהיו לו הרבה יותר חופשים ממה שיש לו כיום והוא יוכל לבוא לבקר אותנו, ואנחנו, כמובן, גם נבוא לבקר בארץ. למזלנו, יש כאן סבא וסבתא משני הצדדים וקרובים וחברים רבים נוספים שהתנדבו לדאוג לו. יש לו גם חברה נהדרים ומגובשים בצבא, שמבחינתו הם כמו משפחה, כך שאנחנו רוצים להאמין שבסך הכל הכל יהיה בסדר.

נוני 75

New member
עוד אפשר להתחרט?

את מבטיחה שהדבר הראשון שאת עושה זה להתחבר לפורום ? (ברור ברור)
אני מוצאת נחמה בנוכחות שלך בפורום ,לומדת ממך, מנסה להיות אמא קולית כמוך, בקיצור את נשארת ואני בכלל לא אגואיסטית וילדותית.

וברצינות -אני מאחלת לך הצלחה בדרכך החדשה, שתתאקלמי במהירות, שהגעגועים לבן שנשאר יהיו נסבלים ושתיקחי בשתי ידייך את מה שהעולם החדש מציע לך

נוני :)

KallaGLP

New member
אוי, נוני, נוני, אין לי מילים.

דברייך ריגשו אותי מאוד (אף על פי שאני באמת לא מבינה מה עשיתי כדי לזכות במחמאות כאלה). בכל מקרה, עושה לי טוב על הלב לדעת שהנוכחות שלי פה תורמת ולו במשהו. וברור שאין לי שום כוונה להפסיק להשתתף ומקווה שגם את תגבירי את נוכחותך החשובה כאן. שוב תודה ענקית לך על המילים החמות.

WOW נסיעה טובה קאלה
|פטר

מאחלת לכם שהות נפלאה ומהנה, שתמצו את המקום ואת השינוי.
הזדמנות להתחלות נפלאות!
וכמובן שתמשיכי להעניק לנו מחכמתך ונסיונך הגדולים! אוי ואבוי אם לא...

KallaGLP

New member
תודה, אורית יקרה.

גם על דברייך וגם על החוכמה, הניסיון והגישה שלך לחיים כפי שהם באים לביטוי כאן בפורום.

למעלה