תגובות כאן ניתן להגיב למרות שלא סיימתי. נשאר לי החלק הרב שזה התמונות.
R Renat Zeitune New member 8/12/17 #7 תגובות כאן ניתן להגיב למרות שלא סיימתי. נשאר לי החלק הרב שזה התמונות.
R Renat Zeitune New member 9/12/17 #87 סיימתי פה ושם שלפתי בספונטניות מידע. תוך יממה מבלי לתכנן הצלחתי לעשות זאת. גיליתי דברים חדשים עליה ומפתיעים וכאלו ששכחתי. מקווה שנהניתם. אתם מוזמנים להוסיף מידע, תמונות או קטעי וידאו כאוות נפשכם.
סיימתי פה ושם שלפתי בספונטניות מידע. תוך יממה מבלי לתכנן הצלחתי לעשות זאת. גיליתי דברים חדשים עליה ומפתיעים וכאלו ששכחתי. מקווה שנהניתם. אתם מוזמנים להוסיף מידע, תמונות או קטעי וידאו כאוות נפשכם.
F faery18 New member 11/12/17 #90 תודה רבה ביוגרפיה מדהימה לשחקנית כזו מוכשרת בהחלט מגיע ביוגרפיה פה איזה פספוס ש-Corazón salvaje לא הגיעה לפה, אבל איזה כיף להזכר באנה כפול שלוש והיא באמת ניגנה על הפסנתר בתור אנה לאורה? אני הבנתי שהיא למדה במיוחד את האקרובטיקה עם הבדים, אבל גם פסנתר זה חדש לי..!
תודה רבה ביוגרפיה מדהימה לשחקנית כזו מוכשרת בהחלט מגיע ביוגרפיה פה איזה פספוס ש-Corazón salvaje לא הגיעה לפה, אבל איזה כיף להזכר באנה כפול שלוש והיא באמת ניגנה על הפסנתר בתור אנה לאורה? אני הבנתי שהיא למדה במיוחד את האקרובטיקה עם הבדים, אבל גם פסנתר זה חדש לי..!
A aracely la mejor New member 11/12/17 #92 תודה! חבל שלב פראי לא יגיע אלינו ואוו! שקעת, לא ידעתי על רוקדים עם כוכבים ועל תפוצ'פים איזו משהו מיוחד יש בשחקנית הזאת!
תודה! חבל שלב פראי לא יגיע אלינו ואוו! שקעת, לא ידעתי על רוקדים עם כוכבים ועל תפוצ'פים איזו משהו מיוחד יש בשחקנית הזאת!