הישרדות 40 - מנצחים במלחמה - פרק 3!

sapir aloud555

New member

כנראה שלאהוב את פארווטי זה לקבל התקף לב כל פרק בעונה הזו. איך היא שרדה 3 מועצות?!

הייתה לי הרגשה שסלה מפסידים חסינות, לא נראה לי הגיוני שידחו את האולדסקול-ניוסקול לעוד פרק. אבל פאק, אית'ן?! הייתי בטוחה שהוא יגיע למיזוג לפחות, שבמקרה הטוב המהלך יתפוצץ על אדם או בן. מדהים אותי ש3 מתמודדים אמרו שפארב היא ה#1 שלהם ובנתיים שניים הודחו לפניה, זה נראה גרוע יותר מפרק לפרק בשבילה (אבל היי לפחות יש לה מטבע). לא מאמינה שהיא עדיין שם. המהלך הגדול של מישל, מסתבר, היה להדיח את אית'ן. I'm ok with that.

הקטע עם שרה-טוני היה מדהים, נשפכתי מצחוק. אבל דיי כבר שדקאל ילכו למועצה דיי! למה אין ערבוב? וסנדרה שוב יושבת (בשלב הזה באמת אפשר לקרוא לה המלכה. עושים בשבילה את העבודה) עם אליל בכיס. כמה מזל יש לה

B R A Y E R

New member
מנהל

טוב וואוווו ממש לא ראיתי את זה מגיע
היה לי ברור שרוב ופארווטי לא יודחו הפרק כי זה לא הרגיש שזה הזמן שלהם
וכשכל הפרק דיברו על הדחה של פארווטי חיכיתי לראות מה יקרה שישבש את התוכנית הזו..
ואז מסתבר ש... אדם הורס לעצמו את התוכנית.... החזקתי את הראש שלי ולא האמנתי למה שאני רואה

עוד בפרק הקודם שאדם זרק משפט על זה שהוא מפחד להדיח את פארווטי כי אז ה"סנדק" יחזור לשבט כועס הרמתי גבה, אבל חשבתי שיעבור לו ושהוא לפחות ינסה לטרגט את ה"סנדק" אם הוא כלכך מפחד מהתגובה שלו במחנה
אבל מסתבר שהוא קרוב אליו ומיודד אליו.. אז עושה את הטעות של דני והולך לספר לו שהוא גיבש רוב על פארווטי?

הוא כלכך איכזב אותי
כלכך שמחתי בשבילו שהולך לו ממש ממש ממש טוב, והוא פשוט בפרק אחד קלקל את כל מה שבנה, ועשה לעצמו שם של פטפטן, עד כדי כך שהברית שלו עושה עליו בליינדסייד, ואיתן משלם את המחיר של אדם..
לפחות סוף סוף ראינו את מישל, וראינו אותה עובדת כמו שצריך! וגם ג'רמי שיחק אותה הפרק! שניהם יצאו גדולים ממש הפרק וזה מפתיע ממש בצורה כיפית

אגב כולם נראו כלכך מתוחים במועצה שלדעתי היו עוד כמה דברים שקרו במחנה לפני כן ולא הראו לנו.. מעניין..
&nbsp
באי ההכחדה כמובן נטלי קורעת את המשחק ועושה את זה שוב, ואני כלכך כלכך כלכך מקווה שהיא זו שבאמת תחזור למשחק במיזוג!!!!!!
&nbsp
בשבט האדום טייסון ממשיך לצאת מפגר ולעשות שטויות, לא מבין את המצב שלו במשחק ומתעקש להרים את הראש במקום לרדת מתחת לראדר
טוני ממשיך לבדר אותי ולגרום לי לצחוק בקול רם

ועד מתי שטויות של ההפקה בדמות "ייתרון מוחבא בשבט השני לכו ותזחלו כדי לקחת אותו"

&nbsp
ועכשיו שוב איך מחכים שבוע

Seosi

New member

לאאאאא אית'ן
מה אדם חשב לעצמו?!?!?!? מאוד התרשמתי ממנו עד עכשיו, אבל הוא לגמרי חשף את עצמו הפרק, הרס לו את הכל שסיפר לרוב. כן, יש לו ולדניס פסלון חסינות, אבל ראינו מתמודדים עוד בעונה שברה שהודחו עם פסלוני חסינות בכיס. אף פעם לא השתמשתי במשפט הזה (ואני מקווה שאני לא יוצא אהבל
) אבל זה באמת הרגיש שאדם ניסה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. מועצה שלישית שפארווטי הולכת אליה ולא מודחת, זה שיא מבחינתי. בהתחשב שהיא המטרה בפעם השנייה ברציפות. מעניין אותי איך פארווטי ורוב יצאו מהמצב הזה. שאפו לג'רמי ומישל, לאחר התחלה לא משהו, הם לגמרי שיחקו אותה הפרק. גם בן נרגע יותר אפילו.

בדקאל, הקטע עם טוני ושרה היה קורע
זה באמת מרגיש שהזמן של טייסון במשחק קצוב לגמרי, אבל לפי מה שהוא אמר בפרומו לפרק הבא, יש לי הרגשה רעה שיול יהיה בצרות. סנדרה גם כן מעולה ומשחקת ממש טוב כרגע. אני אוהב לראות את הצד הזה של סנדרה, שהיא יוזמת ופועלת בשבט ולא סתם יושבת בצד כמו במשימות החסינות
באי ההכחדה, נטלי לגמרי משחקת אותה חחח, אבל מפריע לי שהיא קיבלה יותר וידויים משאר המתמודדים במשחק (אם אני לא טועה).

פרק טוב, אמנם שאחד הפייבוריטים שלי הודח. אני צריך להיות מוכן לזה להמשך העונה.

B R A Y E R

New member
מנהל
לגמרי ככה

אדם היה בקשר טוב במשחק עם רוב ואית'ן, עם פארווטי פחות, ורצה להפטר ממנה אבל לעשות את זה בדרך שבה אחרי שהיא תודח רוב ואית'ן ימשיכו להיות קרובים אליו וסבבה איתו
נראה לי שיש לו טראומה מג'יי וטיילור

&nbsp
ולגבי נטלי, היא אומנם קיבלה עד עכשיו הכי הרבה וידויים העונה (15 סה"כ)
אבל בפרק הזה דווקא אדם קיבל הכי הרבה(4) והיא קיבלה אותו מספר וידויים יחד עם טוני, רוב, סנדרה, יול ושרה (3 לכל אחד מהם)

הבוקר מפציע ואדם נדבק בקדחת המהלכים הגדולים. אבל בעונה כזו, מהלכים גדולים הם כל הסיפור. לכולם יש מוניטין, וכולם משחקים בשביל סכום שיש רק לסנדרה, רוב ואמבר. גם הטוויסטים מרגישים כאילו הם לא מפריעים, אלא אם כן יהיה קטע דפוק כמו בעונה 34 (נקודת האל-חזור שאני עדיין מרגיש שהייתי צריך להפסיק לצפות אחריה) כשסירי הודחה כברירת מחדל, עם דגש על המילה "מחדל". טוב שהם לא מכוונים נגד רוב, כי השבט יתפרק לגמרי בלעדיו. השבט השני גם ככה יותר חזק באתגרים.

ואם כבר מדברים עליו, סנדרה ממשיכה לדבר על עצמה בתור המלכה, אפילו כשהיא סך הכול תופסת כריש - דבר שרופרט, ריצ'ארד ואפילו אמנדה עשו הרבה לפניה והרבה יותר טוב. אני חושב שעם המוניטין של ריצ'ארד כ"אבא-אסטרטגיה", אנשים שוכחים שהם גם היה אחד הפרוביידרים הגדולים. טייסון מכוון נגדה, והקרב מתחיל. אני חושב שאפשר לנשום לרווחה, קים בטוחה להדחה אחת לפחות. מעבר לאי ההכחדה שכמו שחששתי, תופס יותר מדי זמן מסך. זו הבעייה הגדולה שלי עם הטוויסטים האלה - אני רוצה לראות אתגרי פרס, פרסים, בחירת בית ספר לקבוצות, בחירת מתמודדים לפרס! זה חלק לא מבוטל מהאסטרטגיה! בעונה שעברה בכלל היו אתגרי פרס? בכל מקרה, היו אתגרי שחייה בגוואטמלה? בין העונה שלה לבין מגוריה בקנזס, הרחוקה מכל אוקיינוס, מעניין אותי אם זו הצלילה הראשונה של דני בחייה.

לפחות יש מה לראות באי ההכחדה, ואני לא מתכוון לבנות, אלא שאשכרה הן צריכות לעשות משהו כדי לקבל יתרונות, במקום סתם לחפש כמו ראסל. עדיין, זה גזל של זמן מסך והיתרונות רק פוגעים בטוהר המשחק, גם אם ההפקה לא שותלת אותם כאוות נפשה. כבר היו כמה מקרים עם חשד סביר להתערבות הפקה בעבר. אבל בינתיים העונה לא מעוררת חשדות. ומסתבר שנטלי נתנה את היתרון לשרה... למה?!? אבל שרה צריכה להתגנב לשבט השני ולקחת אותו לעצמה... שוב, למה?!?!? מספיק עם השטויות!!! לא, אני לא רואה את עונה 41. אבל אני אגמור את העונה הזו, ואעשה מרתון אחרון של כבוד.

ובאתגר החסינות, שוב האתגר היחיד בפרק, סלה מפסידים שוב... אני מניח שיהיה ערבוב בפרק הבא? לצערי סופי לא נראתה בכלל הפרק, חוץ מאשר באתגר, אז סיכוי סביר שבסופו של דבר היא כנראה לא זוכה... אולי יול? בכל מקרה, בכל מקרה, נראה שהמזל של פרוואטי נגמר... עד שאדם מספר לרוב. נו באמת! והחזקתי ממך כל-כך! קשה מאוד לדרג את העונה הזו, במיוחד מבלי להתייחס למוניטין של המתמודדים מהעונות הקודמות שלהם, שיחד עם המתמודדים שזו העונה השלישית והרביעית והחמישית שלהם, מגיע כמעט מכל העונות. ואז מישל מציעה להדיח את אית'ן במקום, יש מצב שזו החלטה יותר טובה כי הוא מבוגר, חלש יותר באתגרים ועדיין בברית עם פרוואטי ורוב. רק בעייה אחת, אם עכשיו יש ערבוב, הלך עליכם. לפרוואטי יש יותר נשמות מאשר לחתול, אבל כמה היא עוד תצטרך?

אורישקי

New member
יונתן, נשמה

אם אתה כל כך סובל לא כדאי שתפסיק?
העונה הזו היא באמת התגשמות כל החלמות של מעריצי הישרדות, יש בה כל כך הרבה מלחמות אגו בין שורדים וקשרים שרק מחכים להתפוצץ, אז למה גם בה אתה חייב לראות שחורות ולהתייחס לזה שאין אתגרי פרס? (טוב שלא היו כבר עשור....)

B R A Y E R

New member
מנהל
אני באמת חייב להבין

במיוחד כי אתה לא הראשון שמעלה את זה
מה יש להתגעגע באתגרי פרס ופרסים? איך זה בדיוק תורם לעונה?
במיוחד בעשור האחרון שיש הרבה יותר התמקדות על אסטרטגיה מאשר על חיי מחנה, זה פשוט גזל של זמן מסך
לראות משימה שלמה באורך של 5-10 דקות שהתוצאה שלה לא באמת תורמת לשום דבר + אחרי זה חוזרים לשבט ואז עוד 2-3 דקות מיותרות הולכות על חוויות לא מעניינות שלהם מהפרס
אני מברך על זה שההפקה מצמצמים כמה שיותר גזל זמן מיותר.. אם זה משימות פרס, אם זה להראות לנו אותם נהנים מהפרס שקיבלו במשימת החסינות, אם זה הקראת דואר אי, אם זה פתיח מלא או מקוצר, אם זה "מאירועי הפרקים הקודמים" ואם זה כל דבר שבמקומו אפשר להראות תכלס דברים שתורמים לעונה

אורישקי

New member

גם אני מאד אהבתי את הפתיח למשל וכן היה כיף לפעמםי במשימות הפרס והכל (שרוב האסטרטגיה בהם בעיקר מתחילה כשזה מגיע לשלב המיזוג) אבל בשלב הזה אף פעם לא הייתה בהם תרומה.
תמיד כיף לראות אתגרים/פרסים אבל אם כבר עושים כאלה דברים - שיאריכו את הפרק.
גם ככה הכל כל כך דינמי בעונה הזו ויש מתמודדים שאנחנו לא מספיקים לקבל תמונת מצב על מה הולך איתם ואני בטוח שהם משחקים, אז חבל

noamlah

New member
זה טעות להגיד שהפרסים לא תרמו

לבניית הדמויות והאסטרטגיה
בעונות שהתמקדו בהם הם בהחלט היוו חלק מהסיפור
כל סאגת דרימז ויאהו מאן למשל שהייתה מרכזית בעונה 14 לא הייתה קורית ללא אתגר פרס
מעבר לכך:
ג'ולי וליאן מחליטות לא לחלק כנפיים עם הבנים בשבט בואנואטו - בניה של הדמויות שלהן
שון עייף ורעב ומקווה שנליה שחזרה הרגע מאתגר פרס תהיה הישועה שלו והיא מציעה לו סוכריית מנטה שיש לה בפה - חלק מהבנייה של הדמות שלה ושל האינטראקציות בשבט
קאט מחליטה לא להזמין לאתגר הפרס את טרזן וקריסטינה ומודחת בגלל זה
כל העניין עם המכונית והדילמה עם לזכות בה או לא לזכות בה שהיה במספר עונות

בעונות האחרונות החליטו פחות להתמקד בהם, זה נכון, אני מניח גם בגלל שיש להם פחות חסויות
אבל עדיין אני מניח שבאתגריי פרס יש שיחות בין אנשים
אל תשכח שבעיקר במשימות קבוצתיות הרבה פעמים קבוצה אחת נשארת בשבט בעוד קבוצה שניה בפרס ונרקמים מן בריתות חדשות
אפילו בעונה שעברה ראינו קצת מזה בפרק ההדחה של קארישמה

יש בהחלט מקום לאתגריי פרס ואם היו יותר והיו מתמקדים בהם אז בהחלט היו חלק מהסיפור של העונה

B R A Y E R

New member
מנהל
הכוונה שלי הייתה בעיקר למשימות פרס שלפני המיזוג

שאין להן שום חשיבות ולא תורמות לכלום באף עונה, חוץ ממילוי זמן מסך
&nbsp
לגבי משימות פרס במיזוג אני מסכים איתך, אם כי את המתכונת של העונות האחרונות שהמשימות פרס נהיו קבוצות מוגרלות אני לא אוהב, ובעיניי אין לזה שום ערך מוסף, ולכן גם הרבה פעמים לא מראים לנו את הקבוצה נהנת מהפרס כי זה גוזל זמן מסך (ופעמיים גנזו משימות פרס כאלו מהפרקים כי היו דברים מעניינים יותר להראות בפרק)

noamlah

New member
וחוץ מזה בלי קשר לאסטרטגיה

משימות פרס תרמו בעבר לסיפור של העונה כי יצרו מפגש עם המקומיים ובכלל עם המקום שהם נמצאים בו
בין אם זה נופש של לילה בבית מלון מקומי, התנדבות עם הקהילה כמו שהיה באפריקה, ביקור בשוק וקניית דברים
נותן קשר לעונה עם המיקום שלה
הפרס שהכי זכור לי ככזה שאהבתי זה אית'ן באפריקה ששיחק עם המקומיים כדורגל

אם לא הייתי מסתכל עכשיו בויקיפדיה לא הייתי יודע שהעונה בפיג'י
מבחינתי הייתה יכולה להיות בניו זילנד, תאילנד או באולפני הרצליה עם מסך כחול
וכך גם בכל 20 העונות האחרונות
לא סתם הישרדות נשארת בפיג'י כבר כמה עונות וכנראה זה יהיה המיקום שלה לנצח כי פשוט ויתרו על המיקום וויתרו על העניין שלו
וזה לא שהמיקום וההתייחסות אליו באו על חשבון האסטרטגיה, הם השתלבו ביחד
אבל ויתרו על אלמנט המיקום
לכן גם אין צורך בפתיחים בעונות האחרונות כי חלק מהתפקיד של הפתיחים היה לתת חשיבות למיקום
כל פעם היו מוסיפים למנגינה המקורית אלמנטיים נוספים שהיו קשורים למיקום של העונה, אם זה פעמונים כמו בתאילנד או מקהלה אפריקאית באפריקה
כשאין חשיבות למיקום אין חשיבות לפתיח

ואם אין חשיבות למיקום וכל הקטעים המעניינים והרלוונטיים זה רק אסטרטגיה אז גם מה החשיבות בלהטיס אותם לאי בודד? רק כדי שיהיו יותר מקומות להחביא אליל חסינות?

סטילהוק

New member

שוב השבט האדום זכה בפרס ובחסינות ושלח את השבט הכחול בפעם השלישית למועצת שבט.

שמח מאוד שפארווטי המלכה ניצלה שוב, ואפיל עוד יותר שמח הייתי למוע ממישל שהפעם היא באה במטרה להוכיח לעצמה ולכל מי שטענו שהיא ניצחה בחסד ולא בזכות את ההיפך, ושהיא מתכוונת להראות לכולם שהם טעו לגביה, וזה מיד החזיר אותי אחורה לקמבודיה, אם מישל תשחק כמוה העונה הולכת להיות פיצוץ, השאלה האם יש לה את זה, בינתיים היא שיחקה נכון ועשתה מהלך נכון של לפרק את השלישייה השולטת, אך מבלי להתעלם מהצעד המטומטם של אדם שלא רק שחשף בפני רובפאת'ר את כל התוכנית לההדיח את יד ימינו פארווטי אלא עד לפני זה חשף בפני אית'ן שהוא מעוניין להדיח אותה, שני בני הברית שלה, ורק במזל הוא לא הודח כמו דני אחרי כזה שגוי ומטומטם, כנראה שאדם חושב שיש לו פה עסק עם טירונים ולא עם מנצחים ושחקני עבר, היה אפשר לראות שלמרות שהוא עמד במילתו ומסר לדניס את חחצי אליל החסינות שלה בחזרה לפני מועצת השבט אפילו דניס לא אהבה שהוא הלך ושפך הכל לרוב.

נטלי מצאה את היתרון לגניבת קול אחרי שפיצחה שוב את הרמז שהכיל את המספרים לפתיחת התיבה ומכרה אותו לשרה שנעזרה בטוני להתחמק בלילה מהמחנה של השבט שלה ולהשיג לעצמה את יתרון גניבת הקול שקנתה מנטלי מהשבט השני תמורת מטבע האש שלה, וכמעט נתפסה שם על חם ע"י בן.

הקטע עם טוני והכריש שעמע נשך אותו היה ענק והזכיר את השגעונות של טוני מקאגיאן.

טייסון ניסה לשכנע את יול וחבריו להדיח את סנדרה שאחרי ששמעה על זה מיול מתכוונת להדיח עכשיו אותו.

בסוף מהברית של שלושת האולדסקול איתן הודח ובחר להעביר את מטבע האש שלו לפארווטי, שמשום מה יש לי תחושה שהיא עוד תרכוש לעצמה איתו אליל חסינות.

ובפרומו לפרק הבא למישל וג'רמי נמאס מהשטויות של אדם שמנסה לרקוד על כל החתונות,אך השאלה האם הם יעשו משהו בעניין ועוד יותר מזה הא דניס תשתמש בפסלון החסינות החצוי שבידה להצילו.

אורישקי

New member

אוי העונה הזו היא חתיכת כדור מתחחחחחח

נתחיל באי ההכחדה - אני חייב להגיד שכיף לראות אותן מזיעות דם כדי להשיג ירתונתו, מזכיר לי את הדרך שבה היה צריך לחפש אלילים פעם כשזה היה פחות ממוסחר (כמו הקטע של סירי וקאת'י שוחות מאי לאי איזה 5 פעמים במיקרונזיה).
ונטלי יצאה מלכה והוכיחה כמה הראש שלה במשחק
לגמרי מגיעה לה עוד הזדמנות ומקווה שהיא כן תחזור למשחק.

בשבט האדום - זה באמת מדהים לראות כמה סנדרה מוכיחה שהיא באמת שחקנית חברתית מעולה (ולא איזה "משחק חברתי" דמיקולו כמו שאומרים על מישל בעונה 32 שבקושי ראתה מועצות שבט), משתלבת תמיד בשבט למרות שהיא הכי חלשה וגם מטרה ענקית שכולם מודעים אליה, עד לרמה שיול בא אליה להגיד לה שטיסון רוצה להעיף אותה. ובכללי הקטע עם הכריש היה קורע.

מערכת היחסים של טוני עם סנדרה ושל טוני עם שרה קורעתתתתת, והקטע שבו שרה הייתה צריכה לזחול לשבט הכחול כשטוני מכין אותה לזה בכלל הרגה אותי
למרות שזה קצת שטותי אני לא נגד זה כמוכם. מעדיף את זה מאשר עוד יתרון שנטלי תזרוק לה ושרה תקבל אותו בלי להתאמץ בכלל. אם סנדרה הייתה מקבלת את היתרון הזה וזוחלת לשבט השני כמו שהיא הכינה את וינס בעונה הקודמת בכלל הייתי הכי שמח בעולם.
טייסון גם הפרק בינתיים נראה עובד עצות.

בשבט הכחול - אני כן הבנתי מאיפה אדם בא אבל הוא פשוט הרס לעצמו את המשחק, ממש קיוויתי שהתוצאה תסתיים ככה אבל דווקא עם הדחה של בוסטון רוב - הוא מלך ואני מת עליו אבל די רציתי לראות את אית'ן נשאר יותר, ופשוט לא ברור לי איך הם לא רוצים להדיח את בוסטון רוב בשום שלב. עם אית'ן ופארווטי היה לכולם שם לדעתי הרבה יותר סיכוי לעבוד מאשר עם בוסטון רוב. תעיפו אותו!!!
העיקר שפארוו נשארה

מישל לגמרי שיחקה יפה הפרק והיה משמח לראות גם את ג'רמי חוזר לעניינים.

בפרק הבא - סופסוף טייסון מבין שזה מה שהוא צריך לעשות? אני די אשמח אם הגיימצ'יינגרס יתאחדו עם טייסון וקים כדי להעיף מישהו מברית הסאחים, אבל לא רואה את זה כל כך קורה. ומתי יהיה בדיוק ערבוב?

noamlah

New member

פרק טוב
בן ובראל הולכים לזכור לי את המשפט הזה לעוד עונות שלמות אבל אני חושב שאני מתחיל להסתדר עם אי ההכחדה בעונה הזאת
אולי בסוף נהיה חברים טובים, מי יודע
כן הייתי רוצה שאם כבר הוא שם אז גם יהיה שם משחק צדדי והדחות משלו אחריי מספר מתמודדים מסוים שמגיעים לשם, קצת כמו בהישרדות פיליפינים הישראלית
אבל זה אולי בהמשך העונות אם יצוץ שוב

אני עדיין לא מבין למה דווקא אית'ן היה הדחה טובה בשביל ג'רמי ומישל
הוא גם הכי חלש אסטרטגית מהשלישייה וגם בהחלט הצלע השלישית כך שרוב ופארווטי כזוג יוכלו להסתדר בלעדיו
אז גם סילקו דמות לא משמעותית וגם חיזקו את רוב ופארווטי כי הולכים לקבל מתנות מאי ההכחדה
ההגיון היחידי להדיח את אית'ן הוא "הגיון אדגארדו" במקרה של פחד מאליל אבל לא היה נראה שזה המקרה פה
מישל שהרבה היללו אותה פה הייתה נראית יותר כמונעת מאגו וכך זה נראה גם פרק הבא אז אני חושש לה בהמשך
המשחק שלה בעונה הקודמת אמנם פחות מכובד אבל אני לא בטוח שזה יותר יצליח לה

דעתי על הפרק-

שוב השבט של פרוואטי הפסיד, ושוב כמעט חטפתי התקף לב במשך כל הפרק!!
נכון שכשהראו בהתחלה שכולם מכוונים נגד פרוואטי קיוויתי שזה אומר שהיא נשארת,
אבל עדיין הייתי ממש בלחץ!!!
למה לא יכולתם פשוט לזכות בחסינות?!?!?!
בכל אופן, אני גם לא סגור עד כמה התוכנית של מישל הייתה חכמה (ולמה דניס לא שיתפה את אדם- למרות שההלם על פניו במועצה היה פרייסלס
), אבל העיקר שפרוואטי נשארה לעוד פרק (ולמרבה ההפתעה אפילו קיבלה מטבע אחד- לא חשבתי שהיא תקבל אי פעם
).
ממש חשבתי שבפרק הבא יהיה כבר ערבוב, אבל נראה שלא.
בגלל שהראו שמישל וג'רמי מתכננים נגד אדם, אני חושב שיש סיכוי שאדם ודניס אולי יחברו הפעם לפרוואטי ורוב.

לטס מייק א קרחנה

טוב היה פרק סבבה
כשרואים את פארווטי מתהלגת בשקט ברחבי האי בזמן שכל בני התמותה מדברים עליה פשוט קיבלתי וייב של GODDESS AMONG MEN וזה בדיוק מה שהיא.
למען האמת אין לי ביקורות על האדומים. קים יושבת בשקט, טייסון מסמן את סנדרה שהכי נכון לסמן, סנדרה לא מתחרפנת ומחכה למתי שצריך, יול וסופי לא פוסלים, שרה וטוני מבחינתי שיעשו ספין אוף רק שניהם וניק ו-וונדל לא נותנים סיבות להדיח אותם וזאת הדרך הבטוחה לגמר בעונה הזאת. אני כן מקווה שהם ילכו למועצה כבר
הכחולים שבט מאוד מעניין וכיפי ואני אוהב שם כמעט את כולם אבל בבקשה שיתפרקו לאיזה ערבוב שיציל את פארווטי. מישל הייתה בסדר אבל התעופה קצת מוגזמת בואו היא עשתה את המקבילה ההישרדותית ללהלשין על סרבן בידוד גם קארין ואנג'לה עשו את זה
נטלי חיה רעה. כנראה שצריך להדיח תאומה לבית אנדרסון כדי שהיא תתעצבן ותתחיל לעבוד

reasonforall

Active member

אי ההכחדה -
נטלי לא לבד. נראה שגם האחרות רוצות להישאר במשחק. זה אמנם לא עוזר, ונטלי שוב מפענחת את האתגר, ואני מקווה שכך זה יימשך.
&nbsp
שבט פארווטי (כי רק ככה צריך לקרוא לו) שוב מפסיד ומגיע למועצת שבט. אדם עושה שטות וחושף את התוכניות שלו לבוסטון רוב (!!!). אם אנשים ימשיכו עשות שטויות בוסטון רוב יימצא את עצמו עמוק בתוך המשחק, ואני לא רוצה שזה יקרה.
&nbsp
סנדרה שוב יושבת בצד, ולא משנה מה היא תעשה, היא תמשיך לשלוט.
&nbsp
בכל שבט יש מלכה אחת, באחד פארווטי ובשניה סנדרה. ברור ששתי מלכות לא יכולות לחיות יחד, ואני מחכה ליום בו יהיה איחוד או ערבוב שבטים. ואז, אחת מהן תמצא את עצמה בחוץ (ואני מקווה שזו לא תהיה פארווטי).

6416181

New member

אני חושב שבהפוך על הפוך, הדבר שהכי תורם לרוב כרגע זו ההדחה של אמבר. השבט שלו יודע שאין לו מה לחפש בשבט השני חוץ מנקמה, ואם יש לו בכיס בריתות כלשהן שם יש הרבה יותר סבירות שהן כרגע במיעוט והצטרפו אל השבט הכחול מאשר הכיוון השני. לכן הניסיון של אדם לפייס את רוב ואית'ן לא נראה כל כך קיצוני בעיני. למרות שהוא נעשה בצורה ממש ממש גרועה וכלפי הבן אדם הלא נכון (פרווטי) עם הבן אדם הלא נכון (רוב), אני מבין מאיפה הוא הגיע.
כמו שחשבתי בפרק הקודם הפיאסקו עם הדני באמת הרס לאולד סקולרס, לא היה שום סיכוי שהחמישיית חדשים תיתן לשלישיה להישאר בהרכב הקיים. לא שהיה מה לעשות עם דני לאחר שהיא התפלפה ומרגע ההתפלפות שלה הם ניהלו את המצב טוב ככל שיכלו, אבל אולי פרווטי בשיאה לא הייתה נותנת לדני להגיע לחוסר ביטחון כזה מלכתחילה, אולי...
בכל מקרה הופתעתי לראות שבפרק הבא לא צפוי ערבוב, בטח שהפייבוריטים של רוב הצופים (או לפחות שלי חחח) נמצאים במיעוט כזה בעייתי. העיקר בכל עונה מחדש אני מתעצבן שמחליטים לערבב כבר בהדחה השלישית/רביעית, וכאן בהדחה החמישית עדיין לא צפוי ערבוב כזה. מקווה לפחות שהכחולים ינצחו.

למעלה