הבוקר מפציע ואדם נדבק בקדחת המהלכים הגדולים. אבל בעונה כזו, מהלכים גדולים הם כל הסיפור. לכולם יש מוניטין, וכולם משחקים בשביל סכום שיש רק לסנדרה, רוב ואמבר. גם הטוויסטים מרגישים כאילו הם לא מפריעים, אלא אם כן יהיה קטע דפוק כמו בעונה 34 (נקודת האל-חזור שאני עדיין מרגיש שהייתי צריך להפסיק לצפות אחריה) כשסירי הודחה כברירת מחדל, עם דגש על המילה "מחדל". טוב שהם לא מכוונים נגד רוב, כי השבט יתפרק לגמרי בלעדיו. השבט השני גם ככה יותר חזק באתגרים.
ואם כבר מדברים עליו, סנדרה ממשיכה לדבר על עצמה בתור המלכה, אפילו כשהיא סך הכול תופסת כריש - דבר שרופרט, ריצ'ארד ואפילו אמנדה עשו הרבה לפניה והרבה יותר טוב. אני חושב שעם המוניטין של ריצ'ארד כ"אבא-אסטרטגיה", אנשים שוכחים שהם גם היה אחד הפרוביידרים הגדולים. טייסון מכוון נגדה, והקרב מתחיל. אני חושב שאפשר לנשום לרווחה, קים בטוחה להדחה אחת לפחות. מעבר לאי ההכחדה שכמו שחששתי, תופס יותר מדי זמן מסך. זו הבעייה הגדולה שלי עם הטוויסטים האלה - אני רוצה לראות אתגרי פרס, פרסים, בחירת בית ספר לקבוצות, בחירת מתמודדים לפרס! זה חלק לא מבוטל מהאסטרטגיה! בעונה שעברה בכלל היו אתגרי פרס? בכל מקרה, היו אתגרי שחייה בגוואטמלה? בין העונה שלה לבין מגוריה בקנזס, הרחוקה מכל אוקיינוס, מעניין אותי אם זו הצלילה הראשונה של דני בחייה.
לפחות יש מה לראות באי ההכחדה, ואני לא מתכוון לבנות, אלא שאשכרה הן צריכות לעשות משהו כדי לקבל יתרונות, במקום סתם לחפש כמו ראסל. עדיין, זה גזל של זמן מסך והיתרונות רק פוגעים בטוהר המשחק, גם אם ההפקה לא שותלת אותם כאוות נפשה. כבר היו כמה מקרים עם חשד סביר להתערבות הפקה בעבר. אבל בינתיים העונה לא מעוררת חשדות. ומסתבר שנטלי נתנה את היתרון לשרה... למה?!? אבל שרה צריכה להתגנב לשבט השני ולקחת אותו לעצמה... שוב, למה?!?!? מספיק עם השטויות!!! לא, אני לא רואה את עונה 41. אבל אני אגמור את העונה הזו, ואעשה מרתון אחרון של כבוד.
ובאתגר החסינות, שוב האתגר היחיד בפרק, סלה מפסידים שוב... אני מניח שיהיה ערבוב בפרק הבא? לצערי סופי לא נראתה בכלל הפרק, חוץ מאשר באתגר, אז סיכוי סביר שבסופו של דבר היא כנראה לא זוכה... אולי יול? בכל מקרה, בכל מקרה, נראה שהמזל של פרוואטי נגמר... עד שאדם מספר לרוב. נו באמת! והחזקתי ממך כל-כך! קשה מאוד לדרג את העונה הזו, במיוחד מבלי להתייחס למוניטין של המתמודדים מהעונות הקודמות שלהם, שיחד עם המתמודדים שזו העונה השלישית והרביעית והחמישית שלהם, מגיע כמעט מכל העונות. ואז מישל מציעה להדיח את אית'ן במקום, יש מצב שזו החלטה יותר טובה כי הוא מבוגר, חלש יותר באתגרים ועדיין בברית עם פרוואטי ורוב. רק בעייה אחת, אם עכשיו יש ערבוב, הלך עליכם. לפרוואטי יש יותר נשמות מאשר לחתול, אבל כמה היא עוד תצטרך?