טוד הרצוג מאוד חסר לי בעונה הזו
אני יודעת שזה לא אפשרי בשבילו להשתתף, והחיים שלו יותר חשובים מהכל, אבל זה בכל זאת מעציב אותי. זה בטח מעציב גם אותו. הוא המנצח האהוב עליי, והשחקן האחד שתמיד קיוויתי שיחזור. עונת מנצחים בלעדיו פשוט לא מרגישה נכון.
העונה האחרונה שראיתי הייתה עונה 31 (ועל עונה 30 דילגתי), אבל הסקרנות לגבי העונה הזו החזירה לי במידה מסויימת את העניין במשחק שאיבדתי לפני הרבה שנים. מצד אחד שלושת הפרקים עד עכשיו היו מהנים לצפייה, אבל מצד שני הם גורמים לעצב קיומי מסויים. על הזמן שאבד, על חלומות ותקוות שהיו בעבר והמציאות שמאוד רחוקה מהם, על הזדקנות. ועוד ועוד. אולי זו רק אני שלוקחת את זה קשה, אבל יש משהו מדכא בלראות את כל השחקנים שאנחנו מכירים במשך כל כך הרבה שנים מתאספים ביחד, ופתאום כולם יותר מבוגרים, ולהבין שכל הרגעים מהמשחק המקורי שלהם עכשיו נמצאים בעבר הרחוק.
אני חוששת לעתידו של יול. אחד השחקנים והאנשים האהובים עליי מכל העונות
משמח אותי לראות שאנשים סוף סוף נותנים לו קרדיט. במשך כל כך הרבה שנים תמיד אמרו לי בתגובה שהוא רק זכה בגלל פסלון החסינות, וזה היה רחוק מהמציאות. באיי קוק הוא היה זוכה בכל מקרה. גם אם הוא לא היה שחקן טוב, בכל זאת הייתי מעודדת אותו. פשוט בן אדם מקסים ואינטליגנטי שכיף להקשיב לו ועוד יותר כיף לצפות בו
המצב כרגע מדאיג אותי, אבל מקווה שהוא בכל זאת ימצא דרך להגיע עד הסוף.
נקודת בונוס גדולה לעונה הזו מבחינתי - לא החזירו את JT המעיק.
חבל מאוד שבחרו להדיח דווקא את אית'ן
הדבר המתבקש זה להעיף את רוב מריאנו. אית'ן הרבה יותר נעים לצפייה, ואם השבט היה מדיח סוף סוף את הצמד של רוב ופרווטי, יש יותר סיכויים שאית'ן היה עובד איתם מהמצב שהם הגיעו אליו עכשיו. האדם הזה פשוט הרס את הכל
אהבתי את פרווטי בעונות 16 ו-20, אבל דיי. הגיע הזמן שמישהו יתאפס על עצמו וידיח אותה ובהזדמנות גם את סנדרה. פשוט כואב לי לצפות בזה, לא מצליחה להבין למה הם כל כך מפחדים מהשניים האלה. הם חייבים להדיח אותם בהקדם האפשרי, כל עוד יש להם הזדמנות. איך הם לא מבינים את זה? אבל במקום לעשות את הדבר החכם ולהדיח את רוב, בוחרים באית'ן. מאוד חבל. דווקא לו יש מה לתרום לעונה הזו. מריאנו זכה רק בפעם הרביעית שלו, מול חבורת הכסילים של העונה הגרועה ביותר. לא מגיע לו בכלל להיות חלק מהמנצחים. ועכשיו השבט הטיפש הזה יאפשר לו להגיע לאיחוד. לא יאומן.
דירוג:
יול
קים, אית'ן, סופי
שרה וטוני
פרווטי, מישל, אמבר, וונדל, ג'רמי
דניס, ניק, סנדרה
אדם, דני, נטלי, בן
רוב מריאנו, טייסון