וואו!
נתחיל מזה שאחד הפרקים הכי מטורפים אי פעם אולי.
ונתחיל מהתוצאה - אוף!!!! לאבד את שתי ה-פייבוריטיות שלי באותו פרק זה לא קל
אני חושב שלשתיהן באמת היו סיומים מאד מעניינים לקריירה שלהם ונגיע לזה תכף.
השבט הירוק - כל כך חבל שהם לא הפסידו. זה דרש פה הדחה קלילה של אחד הבנים כדי שתאזן את אחת משתי ההדחות האחרות. נו טוב.
באי ההכחדה - טייסון לגמרי מראה סימנים של חזרה....
ועכשיו לשני השבטים
בשבט הכחול - זה היה די מתבקש, פארווטי ייתה באמ תהמתמודדת שמוקמה במצב הכי גרוע מכל האנשים בערבוב השבטים. נטולת עזרות (העזרה שהייתה לה לא הייתה יעילה) ונטולת בני ברית - כשמולה יש שלישיה מאד מאוחדת של אנשים שאין להם באמת אינטרס לבגוד אחד בשני. אחרי שהיו הרקבה פרקים שהיא פשוט שתקה בהם ולא קיבלנו אותה אני שמח שזכינו לראות אותה לפחות נלחמת על המקום שלה, חוזרת להיות מי שהיא, דוחקת את וונדל לפינה ובסופו של דבר הקרב הזה היה כנראה אבוד מראש אבל אני מאמין שהיא עשתה את רוב מה שיכלה. מצטרף לספיר שזה באמת אירוני שיול הוא הבן אדם היחיד שהצליח להדיח את פארווטי ועוד פעמיים - אחרי שכל כך הרבה אנשים ניסו לעשות את זה בכל כך הרבה עונות. קווין מישל מפציצה עם מטבעות!
והשבט האדום... אוי. ידעתי שזה השבט שיהיה לי הכי קשה איתו וממש קיוויתי שג'רמי יהיה זה שיודח ורגע זה היה נראה אפשרי. ואז סנדרה...
חייב להודות שלא דמיינתי בחיים את סנדרה מודחת במצב הזה. אמרתי שאם היא תודח עכשיו זה או בגלל שהשתחצנה ושמרה את האליל וקים התהפכה/אחרי שדניס משתמשת באליל - והיא תחליט לעשות איזה מעשה הירואי ולהשתמש דווקא על טוני או משהו.
זה ממש קללה לקבל את האליל הזה ל3 מועצות שבט - גם סנדרה וגם קלי בעונה הקודמת קיבלו אותו בלי שבאמת היו צריכות אותו, אז כידל והיחכ שהן לא מבזבזות אותו הן פשוט עשו איתו שטויות שקברו להן את המשחק.
הרעיון של סנדרה היה יכול להיות מעולה אבל היו בו המון פאקים:
1. היא הייתה במצב מספיק טוב בשבט, עם טוני וקים ובכללי במשחק בשביל לשרוף את הכל עם דניס.
2. לקבל את 2 המטבעות לא היה שווה את הסיכון. ואחרי שדניס אמרה לה שזה יהיה מטבע אחד בהתחלה ומטבע אחד בסוף זה היה צריך להחשיד אותה.
3. היא זלזלה מדי בדניס (זה נושא שאני אכתוב עליו תכף) - אבל היא באמת חשבה שדניס לא תנסה להתהפך עליה כי לדניס יש שם של מתמודדת נורא אמינה וזורמת עם המשחק. טעות.
זה לגמרי מצחיק שבפעם הראשונה שסנדרה מחליטה לצאת מהכלים ו"להסתכן" ככה כשרוב האסטרטגיה שלה היא לעבור הצבעה הצבעה ולא להתחרפן אף פעם, היא מודחת.
עוד יותר אירוני - בעונה 20 פארווטי השתמשה באלילים שלה, בין היתר על סנדרה - וג'יי טי המטומטם הודח אחרי שעשה מהלך שסיכן את עצמו יותר מדי. בעונה 34 ג'יי טי שוב עשה מהלך מטומטם, סנדרה השפילה אותו והדיח אותו עם אליל בכיס ופרק אחרי זה כשהיה ברור שין לה שום סיכוי היא קברה את תאי במועצת השבט. היום פארווטי די עשתה לוונדל את מה שסנדרה עשתה לתאי, ומהצד של סנדרה - היא עשתה מהלך מסוכן בסגנון של ג'יי טי והלכה הביתה.
ואכן ככה קיבלנו את אחד הבליינסיידים המטורפים. סנדרה ופארווטי תמיד יהיו מלכות וזה כל כך מתאים שהסיום של הקריירה שלהן מגיע ביחד ובאותו פרק. פארווטי סיימה את זה כשבאמת לא היה לה ממש סיכוי, סנדרה עשתה טעות מטורפת למרות שהיה לה את כל הפוטנציאל להגיע רחוק יחסית במשחק באופן מפתיע. לגמרי סיום מתאים לשתי הנשים הכי חזקות שהמשחק כנראה ידע.
ואחרי שגם רוב הודח בפרק הקודם אפשר להגיד ששלושת האיומים הכי גדולים, וכנראה גם שלושת האגדות הכי גדולות של המשחק - הודחו אחד אחרי השני. זה בעצם סמלי שהעידן הישן לש הישרדות קיבל את פרקי הפרידה שלו (רוב,פארווטי וסנדרה אחד אחרי השני - כל אחד ביציאה אחרת) והם השאירו את המשחק לדור החדש והצעיר
מקווה שטנוי יצטרף אליהם לרשימת האגדות בסוף העונה.
הערה אחרונה לגבי דניס - איך אני שמח שהיא מקבלת הכרה! זה משום מה ממש מפתיע אותי שרק בפורום היא כל כך מוערכת למרות ששיחקה משחק מעולה והיה לה סטוריליין מטורף, ואיכשהו היא נתפה כחתיכת אנדרייטד. כיף שהעונה הזו היא גם מקבלת את ההוקרה לכמה שהיא שחקנית טובה.