פרק לא פחות ממעולה!
נתחיל מההדחה בכחולים - היה לי ברור שפארווטי תודח עוד מהרגע שהם הגרילו את השבטים, וכל סיפורי וונדל-מישל היו סתם הטעיות והוא לא באמת היה בשום סכנה (וגם מישל כנראה ידעה שפארב עפה כי היא גם בפרימייד עם ניק).
פארווטי כמו שרשמתי לסאוסי לא עשתה מספיק בהתחשב ביתרונות שהיו לה, היא יכלה להציע אותם או אפילו כבר לתת לניק ו3 מטבעות + מבטל אלילים זה דיי משמעותי, לא בטוח שזה היה עובד אבל תמיד שווה לנסות גם בשביל הסיכוי הקטן, וזה ההבדל בין שחקן מבריק אסטרטגית לשחקן טוב אסטרטגית(וסורי אבל פארווטי לא בקטגוריה הראשונה לדעתי ואני ממש אוהב אותה).
ניק בעמדה מצוינת ועשה גם את ההחלטה הנכונה, הוא בברית עם מישל (פרימייד) בברית עם יול (פרימייד) ובברית עם וונדל, הוא כנראה יכול להחליט מי עף בפרק הבא.
ונעבור לשבט האדום - וואו כמה שהייתי בסטרס מהם!
טוני מתרוצץ כמו משוגע ועושה לי התקף לב (למה טוני למה?), סנדרה ממשיכה עם העריכה הגרועה שלה ודניס פשוט עושה הכל נכון מתחילת הקטע ועד סופו.
סנדרה ניסתה לעשות מהלך גדול ואני מעריך את זה, אבל כמו קלי הפוסטמה מהעונה הקודמת - זה היה המהלך הלא נכון.
למה לך לתת אליל למישהו שאין לך קשר איתו רק בשביל שידיח מישהו שאת כן בקשר איתו (טוני) ? איפה ההגיון סנדרה איפה? הבאת את זה על עצמך לגמרי ואני שמח שאת חטפת את זה ולא טוני או קים שממש לא הגיע להם.
דניס שינתה את ההצעה מ2 מטבעות למטבע אחד (וכביכול אחד נוסף אחר כך) גאוני - וזה שהדיחה את סנדרה זה עוד יותר טוב כי היא לא צריכה להתמודד איתה אחרי ההדחה.
השימוש שלה באליל על ג'רמי היה המהלך הנכון כדי להבטיח שתשיג את מה שהיא רוצה, וגם לי ברור שעכשיו ג'רמי יסמוך עליה וכנראה אם השבט הזה יפסיד לצערי טוני יודח.
אז פארווטי וסנדרה הן אגדות, אבלי עם קשר ובלי קשר לעונה הזו - הן לא השחקניות הכי מבריקות שראיתי , שיקחו כמה שיעורים באסטרטגיה מקינג ראסל.
בקצרה לגבי השבט הירוק - סופי מוכיחה שהיא מעולה , בן פורח ואדם כנראה יהיה בסכנה - אני אוהב את אדם אבל אין לי בעיה שיודח אם זה יבוא על חשבון הדחה של טוני בפרק הבא.
מהמר שוונדל/טוני/אדם עפים, תלוי איזה שבט יפסיד.