That's not the idol
Then what is it?
IT'S A FUCKING PODIUM!
פרק שהוא רכבת הרים להדחה מאוד צפויה, האמת
נתחיל במציאת היתרון בהכחדה - למה הם עדיין הולכים בקבוצות?! דני הצליחה לפענח את הרמז (כל הכבוד) ופארווטי, תוך 2 שניות, יודעת איפה זה כאילו ראתה את הפרק אתמול. איך?! אם תגידו לי עכשיו להזכר בשמות של השחקנים ששיחקו בעונה לא אזכר בכזו מהירות, אז לדעת גם איפה הוחבאו היתרונות? מקסים בעיניי ששוב כולם מוכיחים שהם מעריצים
היא מוצאת את זה (זה חייב להיות אחד היתרונות הכי גרועים אי פעם, אגב) והדבר הראשון שעולה לה לראש זה למכור אותו תמורת 4 מטבעות ממישל. התגובה הראשונית שלי "פארווטי יא אהבלה, מי יקנה יתרון שאפילו לא מבטיח חסינות ב4 מטבעות?! 2 אולי יהיה מחיר נורמלי, this is the worst trade deal in the history of trade deals ever, ממש הונאה, מישל לא כזו סתומה--"
מישל: ואוו קיבלתי פה מטבע 50/50 והפתק שיצא לי בעוגיית מזל אמר שאולי אני צריכה ללכת על זה אז אני אלך על זה!
מה, ברצינות, זה עבד?! פארווטי עשירה שוב?!? HELL YEA--
פארווטי, כמה שניות לאחר מכן: "רציתי לשמור את המטבעות לעצמי אבל אני רוצה לעשות טוב לאנשים פה בהכחדה אז אגלה להם ואקנה חמאת בוטנים כי האמהות דפקה לי את השכל ואני חמודית"
שוב התגובה הראשונית היא מה לעזאזל, אבל זה לא שיכולים להדיח אותה כי היא נחמדה מדי (בניגוד לשרה שהמעשה הטוב שם עליה מטרה) אז אולי זה לא רעיון כזה נורא? קורע אותי שכולם פחדו שהיא תבוא לשסף להם את הגרון וקרקרו כמה היא מסוכנת ובסופו של דבר היא קרן אור חמדמדה. VILLAIN NO MORE! אני רק מקווה שהיא שמרה כמה מטבעות בצד
אדם -
ריספקט! כן עשו ממנו מטומטם אבל חייבים להעריך שהוא עדיין נלחם וניסה כל דבר כדי להשאר גם כשכל האחרים ליטרלי זרקו אותו מתחת לאוטובוס. גם צריך לתת נקודות לניק שעשה בלאגן gettin' rewards on his fucking birthday (למרות שנראה לי שאדם היה המטרה הראשית גם לפני המועצה למרות כל השמות שזרקו לאוויר), לקים שחזרה לקבל זמן מסך, לג'רמי שפשוט יושב לו על ספסל ומקבל את כל האינפורמציה... פרק כייפי וקורע.
מאוד מקווה שנתחיל לראות את קווי הבריתות בקרוב, בנתיים ההדחות היו פשוטות. רוצה קצת אקשן. אה, ועוד משהו: אם אדם היה זוכה העונה יכל להיות לו את אחד הסיפורים הכי יפים שיש. מעריץ שחלם להכנס לסדרה, מצליח, זוכה, נכנס לעונת מנצחים עם כל האלילים שראה כל השנים ואז גם מקבל את הקולות שלהם? הוא לא המתמודד האהוב עלי הייתי מקבלת ניצחון שלו בחיוך.