פרק 7 - אבודים באיטליה

JAMES DEAN

New member
פרק 7 - אבודים באיטליה

הזוגות יתלו כביסה בסימטאות, ויתחפשו לצלמי פפראצי.
ובנוסף לזה תהיה משימה רטובה בין מטעי הזיתים.

חברים צדיקים ויקרים, אודה למי שישלח לי את הפרק של היום

בקישור להודעות שלי, ושאני לא אצרך לפתוח ולראות את הקישורים וספויילרים

תודה רבה

אני לצערי לא אוכל לראות היום ואצפה בהמשך השבוע

המירוץ הפעם מאכזב אותי קשות

איטליה נהדרת ורומא מהממת,
אבל הזוגות משעממים אותי עד מוות.
הפרקים נמתחים כמו מסטיק לעוס לעייפה וכמה זוגות מנסים להיות אטרקטיביים/מצחיקים/מעניינים וזה פשוט יוצא מאולץ ומזוייף.
אני מחבבת את שני האחים הסטלנים והעייפים, כי הם לפחות נראים לי אותנטיים
ולא משחקים איזה תפקיד שנטלו על עצמם. שון וקים נחמדים והפרק האחרון עשה
להם טוב כאשר קים עזרה לאחים ואמרה להם לחפש את טום באום. מלכה.
הזוג שהכירו באפליקציה פשוט בלתי נסבל והגיסות מרגישות לי קצת מאולצות ומנסות להמציא את עצמן כל פרק מחדש. האבא מהצמד של האב והבן פשוט מעצבן אותי כמו לואי דה פינס. תזזיתי, צעקן ולא מצחיק בכלל.
המשימות עד עכשיו היו לא ממש מאתגרות והעריכה ממש תזזיתית, התמונות קופצות במהירות ממקום למקום ובואו נגיד שלחולה אפילפסיה אסור לצפות בתוכנית הזאת. המתמודדים חוזרים שוב ושוב על אותם הסיפורים הקשורים למשימה שזה הרגע ביצעו וההסברים שלהם כבר יצאו לי מכל החורים במיוחד
כשזה מגיע דקה אחרי שהמנחה כבר הסביר את מהות המשימה.
בקיצור, טוחנים וטוחנים עד דק כל משימה ומשימה והעיקר להעביר 3 פרקים עד ההדחה הבאה וזה קצת יותר מדי בשביל הסבלנות שלי.
אני אתחיל ליהנות מהמירוץ כשיישארו רק שישה או חמישה זוגות מתמודדים.
הפרסומות מתישות אותי. המעברים ממתמודד אחד למשנהו, מהירים מדי ומעצבנים. בקיצור, צריך המון סבלנות

נ.ב. לא יודעת למה יש לי אי-סבילות לזוג היפה הזה שגם מבצע את המשימות בדרך כלל על הצד הטוב ביותר. הם יפים מדי ומזכירים לי משום מה את הזוג היפה והמאוס מהעונה הקודמת ואולי בגלל זה יש לי אליהם אנטגוניזם כזה. הכדורגלנים יבשים כמו הנגב והמתולתלות נראה לי הולכות לזכות אם לא יקרה משהו מיוחד.
בני הדודים קשקשנים לא קטנים אבל הבן מצליח להוציא ממני איזה חיוך מדי פעם. הבת בלתי נסבלת.
הצרפתים חמודים אבל בשלב מסויים הם כבר נראים מתאמצים למלא את משבצת הבדרנים או המחליפים של טום ואוריאל. הזוגות יותר מדי דומים לזוגות שלפניהם.
בקיצור, זה עדיין לא מלהיב אותי.

Piglet77

New member
מסכימה

המירוץ באמת פחות תופס אותי העונה. לדעתי את כולם כאן.
אחרת איך ניתן להסביר את הפורום המאוד פסיבי כאן, שאין דיונים או הודעות.
אלא אם כן, בהמשך הדרך יהיו פרקים מעניינים יותר וכתוצאה גם דיונים פורים יותר כאן בפורום

pynokyo

New member
הקיצר, הצרפתים הומואים?

חוץ מהפרסומות המרובות יופי של מירוץ - משימות משעשעות, האבא הקיבוצניק מצחיק אותי, כל כך ישראלי, כל כך קיבוצניק.
דווקא ההדחות פחות מלהיבות - אף פעם לא נהניתי מהדחות, למרות שזה שם המשחק.
לא כייף להיפרד מאף זוג.
וטוב שלא מתמהמהים יותר מדי על כל הזוגות בכל המשימות - זה משעמם לראות את אותה משימה, טוב שעורכים את הקטעים ומראים את החלקים המשעשעים כמו למשל החלקה על השמן

אני לא יודעת אם הצרפתים הומואים

אם אני זוכרת טוב, הם הבהירו מספר פעמים שהם סטרייטים וחברים טובים.
אבל לכי תדעי.
בקטע ההחלקה לא הבנתי למה הם הולכים עליו ולא רצים. היה רק אחד שתפס את הפרנציפ ופשוט רץ על המשטח וככה הוא לא החליק. הצרפתי החליק ונפגע בצלעות וזה באמת כואב הלב. זה כמו על גחלים. לא הולכים. רצים.

pynokyo

New member
כשיושבים על הספה בבית נראה שדי קל לרוץ על משטח שמנוני

שנמצא בשיפוע - כנראה שזה לא כל כך קל כמו שזה נראה.
הצרפתי שנפל באמת כאב לראות - הוא חשב שנשבר לו משהו, אבל כנראה רק קיבל מכה חזקה והצלעות נשארו שלמות - נראה בפרק הבא מה שלומו.
לפעמים לוקח זמן להתרגל לטיפוסים חדשים - גם בגלל שלחלקם יש דימיון כלשהו למשתתפי המירוץ הקודם - זו טעות של ההפקה כי זה מיד גורם להשוואות.
לדעתי צריכים כל מירוץ לשנות קצת את פורמט הדמויות - זה יוצר יותר עניין אצל הצופים.
למרות שאני די נהנית לצפות בדינמיקה של המשתתפים - לא קל לעמוד במתח ובלחצים בלי להתעמת.

זה לא קל בכלל. המירוץ למיליון לא אמור להיות קל

בשביל מיליון צריך לעבוד קשה.
גם אני חושבת שהוא לא שבר צלע. בתור מי ששברה צלעות בתאונת דרכים,
אין מצב שממשיכים לתפקד אחרי זה. בכל אופן, זה כואב נורא גם אם מדובר בחבלה קשה או סדק. מסכן, זה באמת לא נעים. כאב לי הלב עליו. אבל אני בטוחה שהוא יתאושש. בחור צעיר וחזק. יהיה בסדר.

pynokyo

New member
צודקת, בשביל מיליון צריך להזיע - הם במשך שעות על הרגליים

גם במשימות שונות וגם בניווטים לפעמים אנחנו רואים שתי תוכניות עם משימות והם ביצוע אותם בפועל ביום אחד ללא הפסקה - גם לא תמיד יש זמן לאכול או לשתות משהו.
לפעמים אני חושבת מתי הם מתפנים לשירותים

כן, גם אני חושבת על זה לפעמים

אבל ברור לי שמאחר והתוכניות ערוכות, אז מן הסתם יש להם את הזמן לאכול ארוחות, להתפנות ובלילה הם ישנים בבתי מלון ומתקלחים. ככה שזה לא נורא בסך הכל.

pynokyo

New member
לא נורא - גם אם קשה לפעמים - המיליון מנצנץ בסוף

לאלה שמצליחים להתקדם לשלב הבא

מה אמרו לגבי מוצאי שבועות (יום א') תהיה תוכנית?
נדמה לי שבפרומו אמרו שבתוכנית הבאה יש הדחה - מסקרן מי יודח (למרות שלא כייף להיפרד
)

הפרק הבא יהיה בשלישי

אגב הסתכלתי על לוח משחקים של יורו הרבה משחקים נופלים על ימי א' וג' וערוץ 22 משדרים אותם אז תתכנו להרבה הפסקות בין הפרקים או לפרקים מבני שעה כי משחקים מתחילים בשעה 22:00

pynokyo

New member
נשמע שהולכת להיות עונה עם הרבה עצירות

או שיקצרו זמן פרסומות - הלוואי

אז נצטרך להמתין בסבלנות ליום שלישי.

JAMES DEAN

New member
בקשר לשירותים אז במירוץ האמריקאי היו אחיות בסין

דווקא כמה שניות לפני הגעתן לשטיח אחת מהן היתה צריכה ללכת ובעקבות זה הודחו.
אבל איכשהו ריחמו עליהן ופיצו אותן בעונת VIP

Rain04

New member
לפי מה שהם טוענים הם לא

אבל זה כל כך מצחיק לראות את היחס והאהבה שלהם אחד לשניה.
לפעמים הם מדברים ואז יוצא במשתמע שהם כאילו זוג ואז הם קולטים פתאום שאולי בגלל איך שדיברו יש סיכוי שנחשוב שהם זוג רומנטי והם נלחצים וממהרים לוודא אצלנו שהם לא זוג חחחח או שתמיד שג'וזי מדבר אלכס עושה תנועות עם הגבות ומרים אותם כאילו משהו "זדוני" קיים מתחת לפני השטח.
&nbsp
אותי הם מדליקים וקורעים

disturbedZ

New member
מעצבן שלהפקה שלנו אין תקציב

כמה פרקים אפשר להיות באותה מדינה?? די כבר!

גםצופה

Member
מנהל
בכל העונות במירוץ הישראלי

פרק ההדחה הוא רק הפרק השלישי של 'קטע המירוץ'... גם בשאר העונות הם נשארו באותה ארץ ל2 אפילו 3 'לגים' (קטעי מירוץ...)
&nbsp
כך שזה לא שונה מהמירוצים שהיו קודם...

פרארי1

New member
נכון, וזה הופך למעיק מעונה לעונה

אם רק יקצצו את הכפילויות בהקראת תיאור המשימה בשטח והסברתה באריכות בטסטות על ידי כל הזוגות, שכל אחד אומר את אותו דבר במילים קצת אחרות, יחסכו בקלות פרק שלם בכל לג.
הבעיה שאין להם רצון לקצר, הם רוצים דווקא להאריך כדי לדחוף כמה שיותר פרסומות ותוכן שיווקי...
&nbsp

למעלה