המירוץ הפעם מאכזב אותי קשות
איטליה נהדרת ורומא מהממת,
אבל הזוגות משעממים אותי עד מוות.
הפרקים נמתחים כמו מסטיק לעוס לעייפה וכמה זוגות מנסים להיות אטרקטיביים/מצחיקים/מעניינים וזה פשוט יוצא מאולץ ומזוייף.
אני מחבבת את שני האחים הסטלנים והעייפים, כי הם לפחות נראים לי אותנטיים
ולא משחקים איזה תפקיד שנטלו על עצמם. שון וקים נחמדים והפרק האחרון עשה
להם טוב כאשר קים עזרה לאחים ואמרה להם לחפש את טום באום. מלכה.
הזוג שהכירו באפליקציה פשוט בלתי נסבל והגיסות מרגישות לי קצת מאולצות ומנסות להמציא את עצמן כל פרק מחדש. האבא מהצמד של האב והבן פשוט מעצבן אותי כמו לואי דה פינס. תזזיתי, צעקן ולא מצחיק בכלל.
המשימות עד עכשיו היו לא ממש מאתגרות והעריכה ממש תזזיתית, התמונות קופצות במהירות ממקום למקום ובואו נגיד שלחולה אפילפסיה אסור לצפות בתוכנית הזאת. המתמודדים חוזרים שוב ושוב על אותם הסיפורים הקשורים למשימה שזה הרגע ביצעו וההסברים שלהם כבר יצאו לי מכל החורים במיוחד
כשזה מגיע דקה אחרי שהמנחה כבר הסביר את מהות המשימה.
בקיצור, טוחנים וטוחנים עד דק כל משימה ומשימה והעיקר להעביר 3 פרקים עד ההדחה הבאה וזה קצת יותר מדי בשביל הסבלנות שלי.
אני אתחיל ליהנות מהמירוץ כשיישארו רק שישה או חמישה זוגות מתמודדים.
הפרסומות מתישות אותי. המעברים ממתמודד אחד למשנהו, מהירים מדי ומעצבנים. בקיצור, צריך המון סבלנות
נ.ב. לא יודעת למה יש לי אי-סבילות לזוג היפה הזה שגם מבצע את המשימות בדרך כלל על הצד הטוב ביותר. הם יפים מדי ומזכירים לי משום מה את הזוג היפה והמאוס מהעונה הקודמת ואולי בגלל זה יש לי אליהם אנטגוניזם כזה. הכדורגלנים יבשים כמו הנגב והמתולתלות נראה לי הולכות לזכות אם לא יקרה משהו מיוחד.
בני הדודים קשקשנים לא קטנים אבל הבן מצליח להוציא ממני איזה חיוך מדי פעם. הבת בלתי נסבלת.
הצרפתים חמודים אבל בשלב מסויים הם כבר נראים מתאמצים למלא את משבצת הבדרנים או המחליפים של טום ואוריאל. הזוגות יותר מדי דומים לזוגות שלפניהם.
בקיצור, זה עדיין לא מלהיב אותי.