פרק 7 - אבודים באיטליה

גםצופה

Member
מנהל
מצד שני....

לפי דברי הבת שלי- המירוץ האמריקאי רצים שם יותר מידי מהר... (גם שם יש לעתים חזרות על המשימה...) - ובאיזה מקום היא צודקת - יש פרקים שם שאני כבר לא זוכרת בכלל מה היה שם...

פרארי1

New member
קיצוניות לצד השני

שם (כמו גם בהישרדות האמריקאית) יש החלטה שבכל פרק תהיה הדחה ולכן הקצב הרבה יותר מהיר.
יכול להיות שזה קשור לאילוצי זמן שיש לרשתות עבור כל עונה או סיבות אחרות, אין לי מושג.
יש כאלה שזה מהיר מדי עבורם, מה שבטוח, שהגרסה הישראלית איטית מדי ונמרחת בלי סוף ללא הצדקה.
אין שום בעיה שיהיו מלא פרקים, זה יכול להיות מאד כיף, אם יהיה בהם תוכן מעניין ולא את אותו משפט בעשר וריאציות והסברים ברמה של גן - רון שחר אמר שצריך להגיע לויטרבו, אז הבנו שצריך להגיע לויטרבו. וואו, גאונים!

הגרסה האמריקאית גם מדגישה הרבה יותר את התחרות - הרבה יותר ברור מה ההפרש בין הזוגות, בכל הזנקה מראים בדיוק מה הפרש הזמנים בין הזוגות, אם מגיעים יחד לשטיח אז מראים את זה, אם רצים כתף לכתף מראים את זה, אבל לא מנסים ליצור מתח מלאכותי כשבפועל המרחק בין הזוגות הוא קילומטרים, מה שמאד נפוץ בגרסה הישראלית.
אני עדיין זוכר סיום לג בסכר הובר ליד לאס וגאס (בעונה שזכה הזוג הדביק, סליחה על שיכחת השמות...), כשכל הזמן הראו שהזוגות ממש שניות זה מזה ואז זוג אחד מצולם על השטיח באור יום מלא וזוג שני אחרי רדת החשיכה - ממש הפרש של שניות. כמובן שאחר כך תירצו את זה בכל מיני תירוצים לא ממש משכנעים.

אצלינו זה הרבה פחות תחרות והרבה יותר תכנית בידור, לכן יש אינסוף טסטות וכשלזוגות אין משהו מצחיק להגיד, אז הם מקשקשים סתם או מנסים להצחיק בכל מחיר.

גםצופה

Member
מנהל
גם בTAR יש פרקים

ללא הדחה - או לגים שהם 2 פרקים....
&nbsp
לגבי הקטע שנראה שכביכול יש מירוץ בין הזוגות למרות שהם מגיעים בהפרשים די גדולים - זה בעיקר כדי ליצור מתח...
&nbsp
גם לי זה מציק שלא מראים את שעת היציאה של הזוגות במירוץ... לדעתי זה נובע בארץ - משיקולי עריכה (ממה שהבנתי, בעיקר בקטעי המירוץ הראשונים, בגלל שאין מספיק צוותי צילום, יש משימות שמצולמות בנפרד ורק בסוף זה נערך כמשימה אחת...)
&nbsp

פרארי1

New member
יש הבדל משמעותי

בין "פעם ב..." לגים שנמשכים שני פרקים, לבין סטנדרט של 3 פרקים ללג.
אמנם במירוץ הישראלי יש יותר משימות כל לג, אבל עדיין המריחה מורגשת ברמות מוגזמות, לטעמי.
&nbsp
ברור שמנסים ליצור מתח, אבל כשעושים את זה בכל מחיר זה מאבד אמינות ומעצבן.
&nbsp
&nbsp

Rain04

New member
קים שיחקה אותה עם העזרה לאחים

אני ממש לא אוהבת אותה ורציתי שהם בכלל יעופו עוד בארץ, אבל שיחקה אותה עם העזרה הענקית שנתנה לאחים כשאמרה להם לחפש את טום באום.
&nbsp
לא מובן מאליו איך שהיא בחרה לנהוג. גם אהבתי מאוד ששון לא חלק עליה ולא אמר מילה ולמעשה הסכים להחלטתה. זה לא שהיא שאלה את דעתו יותר מידי, היא רק הודיעה לו שהיא רוצה לעזור להם, אבל זה מספיק והוא הסכים בשתיקה (לפחות זה מה שרואים בעריכה).

Rain04

New member
המשימה עם הזיתים והשמן הייתה סופר מצחיקה

המשימה כללה רגעים מצחיקים ביותר ובידוריים לצפייה.
&nbsp
המשימה עם הכביסה הייתה קלה למידי. כולה לתלות כביסה ולמצוא פריט מסומן אחרת.
&nbsp
המשימה עם טום באום הייתה קשה, מכיוון שהם לא ידעו מה עליהם לחפש.

למעלה