דרך אגב gato זה אכן חתול בספרדית, אולם גם ג'ק להרמת המכונית זה gato
A alma fa New member 8/8/12 #7 איזה יפיוף לכבוד החג החתולי, הנה סיפור נחמד על חתול שהצטרף לבעליו במסע אופניים . זה אמנם לא לפי הספר, אבל החתולי נראה רגוע ונהנה מהחיים ותמונה שלא יכולתי לעמוד בפניה, מפורום חתולים בארץ
איזה יפיוף לכבוד החג החתולי, הנה סיפור נחמד על חתול שהצטרף לבעליו במסע אופניים . זה אמנם לא לפי הספר, אבל החתולי נראה רגוע ונהנה מהחיים ותמונה שלא יכולתי לעמוד בפניה, מפורום חתולים בארץ
B Beautifully Tragic New member 9/8/12 #11 ובכן, זו הזדמנות נהדרת לפרסם תמונות של מאנקי! האומנה שלה שולחת לי מידי פעם תמונות כשהיא חמודה במיוחד או עושה משהו מצחיק (אתם צריכים לשמוע את הסיפור, היא כל כך מצחיקה!). אז נתחיל ב-Long cat is long
ובכן, זו הזדמנות נהדרת לפרסם תמונות של מאנקי! האומנה שלה שולחת לי מידי פעם תמונות כשהיא חמודה במיוחד או עושה משהו מצחיק (אתם צריכים לשמוע את הסיפור, היא כל כך מצחיקה!). אז נתחיל ב-Long cat is long
B Beautifully Tragic New member 9/8/12 #13 מוצאת מקום לישון בו. אז מה אם היה שם שעון, זה לא אומר שזה צריך להפריע לה! "מזיזים" אותו לריצפה והוֹפ! יש מקום לנמנם בו.
מוצאת מקום לישון בו. אז מה אם היה שם שעון, זה לא אומר שזה צריך להפריע לה! "מזיזים" אותו לריצפה והוֹפ! יש מקום לנמנם בו.
B Beautifully Tragic New member 9/8/12 #14 מאנקי אוהבת כיורים. בבית היא אהבה לצפות בנו מצחצים שיניים ומנסה להבין את פשר הדבר הזה שזורם מהברז. היה מצחיק.
מאנקי אוהבת כיורים. בבית היא אהבה לצפות בנו מצחצים שיניים ומנסה להבין את פשר הדבר הזה שזורם מהברז. היה מצחיק.
A alma fa New member 9/8/12 #20 זה אבזור נכון של הבית! מתאימים את הצבע של הכורסא/כס המלכות לצבע של החתול...
B bluewolfski New member 9/8/12 #28 איזה מתוקים !!!! יואו!! גם ככה יש לי חולשה לג'ינג'ים (גם אנשים...) כואב לי הלב מגעגועים חתוליים... תודה על התמונות, מקסימים!
איזה מתוקים !!!! יואו!! גם ככה יש לי חולשה לג'ינג'ים (גם אנשים...) כואב לי הלב מגעגועים חתוליים... תודה על התמונות, מקסימים!
M MayFebruar New member 11/8/12 #34 בעיני היא הכי יפה בעולם ואין שניה לה! גם אני כמוך אהבתי כלבים עד שאחותי אימצה את קיטי. אנחנו גם רוצים חתול\ה, כשיהיה לנו בית אבל ל זה מרגיש כמו בגידה בקיטי
בעיני היא הכי יפה בעולם ואין שניה לה! גם אני כמוך אהבתי כלבים עד שאחותי אימצה את קיטי. אנחנו גם רוצים חתול\ה, כשיהיה לנו בית אבל ל זה מרגיש כמו בגידה בקיטי
B bluewolfski New member 11/8/12 #36 וואו..בגלל כל החתולים והעלאת זכרונות, היה לי חלום הכי מוזר בעולם בלילה על איזה 200 מיליון חתולים...חלום הזוי ביותר.. געגועים למילקה ואם אתם יכולים חתול, זה בסדר...זאת בגידה לא לקחת אני בטוחה שהיא תבין
וואו..בגלל כל החתולים והעלאת זכרונות, היה לי חלום הכי מוזר בעולם בלילה על איזה 200 מיליון חתולים...חלום הזוי ביותר.. געגועים למילקה ואם אתם יכולים חתול, זה בסדר...זאת בגידה לא לקחת אני בטוחה שהיא תבין
M MayFebruar New member 13/8/12 #44 וכן, אחותי אמרה לי שקיטי מאוד תשמח אם יהיה לה אח\אחות בנורבגיה. נאמץ כשנוכל.