רביעי- מכירות והחלפות

L i n t u

New member
סווצ'רט עטלפים

מH&M בברלין, מידה S, לא נלבש מעולם.
מוכרת ב100

L i n t u

New member
גופיות מH&M מלונדון

מידה 40, לא נלבשו מעולם. הצהובה יצאה ממש זוהרת והיא בכלל לא!
שתיהן חצי שקופות (אבל לא יותר מדי, לא צריך ללבוש משהו מתחת).
מוכרת כל אחת ב20 ש"ח.

למכירה- דמוניה!

היי... מעניין אם זוכרים אותי פה.... נעלמתי.... הלימודים אוכלים לי את החיים... ובלי קשר אופנה תופסת פחות מקום בחיים שלי היום...לפעמים אני עוברת שבועיים בלי להביט
במראה.. ולא שמה לב לזה אפילו... אבל אני לא הנושא, הנושא זה הדמוניה האלה שהן במצב טוב ולמכירה ב200 ש"ח!
אין לי גרוש על התחת תעזרו לי לחיות....
מתאימות לבנות במידה 37-38

וגם- סקיני פאייטים מנומר מזארה

מתאים לבנות מידה 36-38 לפי דעתי.. [כתוב עליו מידה 38] אני לא חושבת שלבשתי אותו אי פעם... אולי פעם אחת אבל גם זה אני בספק... 150 ש"ח!
נמכר כי החשבון בנק בוכה וכי אני לא הולכת איתו.......

וגם.....חצאיות! =)

מי שזוכר את NO LOGO שהיו מוציאים חצאיות מעטפת מגניבות כאלה....
בגלל שזה מעטפת זה מתאים לכל המידות! חצאית מגניבה, שחורה עם פס לבן וכתוב בורוד זוהר barbie is a slut
נמכרת ב40 ש"ח...

וגם יש חצאית מיני בגוון כחלחל-סגול מידה 40 של TNT שנמכרת ב30 ש"ח, גזרה יפה =) הנה תמונה שלה...של השניה אעלה יותר מאוחר...
ויש גם נעליים מגניבות! גם יעלו אחר כך....

Nofar Davidi

New member
למכירה שמלה מהממת!!!

היי לכולם,

אני מוכרת שמלה מגניבה שנרכשה לפני יומיים ב"NOX" בתל אביב לצורך צילומים (עדיין יש עליה תוית),
ונלבשה אתמול ע"י הדוגמנית לשעה אחת בלבד!!!!!

השמלה שחורה מבד שהוא מעין לק, מידה 1 עם רוכסם באמצע לכל האורך,
עם אבזמים בכתפיות - שמלה שווה וסקסית!!!!

השמלה תימכר במחיר הרבה יותר זול מהמחיר בו נקנתה...לפרטים יש לפנות אליי :)

נופר.

שובר קנייה

קיבלתי מתנה שאין לי שימוש בה . אז חשבתי אולי אחת מכן תרצה לעשות שימוש בה .
זה בעצם שובר של מעל קנייה ב 250 ש"ח ברשת לוצ'י או CRAZY LINE , מקבלים 100 שח' מתנה .
מי שמעוניינת , שתיצור איתי קשר במסר , אשמח למכור אותו .

OnlyLeigh

New member
(אהיה מחר בעולמות, אגב)

למקרה שמישהי מעוניינת לנסות/למדוד פריטים

sugar field

New member
שמלת ערב מדהימה

למכירה

שמלת ערב שחורה אלגנטית עם מחשוף משובץ אבנים עדינות בחזה וגב חשוף עם קשירות איקסים עד למטה.
נלבשה פעם אחת. מחיר גמיש:)

לפרטים במסר

N o k i

New member
פירסינג למכירה

מתנצלת מראש על העיצוב המפגר של התמונv

החלטתי לדלל קצת את אוסף הפירסינג שהתהווה עם השנים, חלקם הגדול משומש (ולא שומש כבר שנים
), אבל אפשר לנקות עם אלכוהול או לבקש מפירסר להעביר באוטוקלייב, כשהוא עושה את הסיבוב שלו. בכל אופן, הם נקיים ושמורים למראה.

שורה ראשונה: טאנלים עם הברגה סטיינלס סטיל (50 ש"ח שניהם), טאנלים עם שפה דקה מקדימה וגומיה מאחורה (למרות שאפשר ללכת גם הפוך, 40 ש"ח שניהם), פלאגים דאבל-פליירד (40 ש"ח שניהם). כולם 14 מ"מ
שורה שנייה: אני לא כל כך יודעת איך למדוד את קוטר החישוק, אבל אני יודעת שהראשון נראה מעולה בספטום 2.5 מ"מ (15 ש"ח), השני פיצפון ומתאים לסמיילי 1.2 מ"מ (הגולה שחורה, לא כמו בתמונה)- עם שתי הגולות 15 ש"ח, והשלישי 4 מ"מ גדול למדי ונראה מצויין בתנוך או בתוך טאנל. (30 ש"ח)
שורה שלישית: לברט ביופלקס ממש מגניב אבל היה קצר מדי במדוזה שלי (15 ש"ח), לברט ארוך יותר עם גולה שחורה בקצה (15 ש"ח), ריטיינר נוח לספטום בצבע שחור מבלקליין 2.5 מ"מ (15 ש"ח)
שורה רביעית: שני לברטים קטנטנים 1 מ"מ וקצרים, מתאימים למישהו/י עם שפתיים דקות במיוחד או לאף (כל אחד 30 ש"ח, חדשים לגמרי), בננה פשוטה לפופיק סטיינלס סטיל 1.6 מ"מ (10 ש"ח)
שורה חמישית: זוג טאנלים 12 מ"מ נסגרים בגומיה, שפה עבה (50 ש"ח), claw 8 מ"מ (חסרה גומיה אחת) 5 ש"ח.

אם תרצו לקנות כמה, אוכל להוריד קצת במחיר.

אפשר להפגש באזור השרון או ת"א, אבל רק במידה ותקנו כמה.
בודדים אשמח לשלוח בדואר (אם תשלחו לי מעטפה מבויילת), אלא אם כן תרצו להגיע עד אלי.

צרו קשר במסרים של תפוז או במייל [email protected]

alice miau

New member
שמלה של ADERLASS מידה S

לא נלבשה מעולם, עלתה כ-500 ש"ח בזמנו.
מאחורה שרוכים מחוכיים, מקדימה רוכסן. תחרה עדינה בשוליים.
מצורפת תמונה.
מוכרת ב-200 ש"ח.
אפשר לפנות בתיבת המסרים.

למעלה