הישרדות פלוס מינוס : עונה 34

אורישקי

New member
פלוס לקווין, ביי לשרה

טוני 8
קיילב 1
מלקולם 13
ג'יי טי 1
סנדרה 7
אנדריאה 5
מיקאילה 1
סירי 5
אוברי 5
בראד 6

NP23

New member
פלוס לסירי מינוס מיקיילה

טוני 8
קיילב 1
מלקולם 13
ג'יי טי 1
סנדרה 7
אנדריאה 5
סירי 6
אוברי 5
בראד 6

סטילהוק

New member
פלוס למלקולם, מינוס לסנדרה

טוני 8
קיילב 1
מלקולם 14
ג'יי טי 1
סנדרה 5
אנדריאה 5
סירי 6
אוברי 5
בראד 6

sapir aloud555

New member
מינוס מלקולם פלוס סנדרה

שרה אוברייטד(?!) בעונה שזכתה בה ושלטה אסטרטגית, סירי מלכת על למרות שלא הייתה בשום מועצה עד המיזוג? היגיון
סירי שחקנית מדהימה ואחת שמגיע לה הטייטל Game Changer (בניגוד לשרה או בעצם ל90% מהשחקנים בעונה הזו), אבל הפורום הזה מגזים לפעמים וזו לא הפעם הראשונה (אם אני לא טועה היא ניצחה או כמעט ניצחה פינה בHVV... ועדיין יש כאלו שכותבים שהיא הייתה מנצחת כל עונה שהשתתפה בה מול כל מתמודד "אם רק הייתה מגיעה לגמר")
&nbsp
טוני 8
קיילב 1
מלקולם 12
ג'יי טי 1
סנדרה 6
אנדריאה 5
סירי 6
אוברי 5
בראד 6

Bar EL

New member
דעתי

אני מסכים שהפורום אוהב להגזים בהרבה דברים, את שרה אישית לא אהבתי כדמות אבל בתכלס מאוד מתחבר למשחק הזגזוגים שלה (אי שם לפני 9 שנים היו משחקים וירטואליים ושיחקתי בדיוק כמוה) . הבעיה שלי איתה היא שבפיינל 6 סירי הצליחה לארגן עליה מהלך ממש מוצלח והיא הייתה עפה, הלגסי לגיטימי אבל בראיונות איתה היא אמרה שלא רצתה להשתמש בלגסי (כנראה משחצנות) ולשמור כמזכרת, אבל בגלל שתאי השתמש ב2 האלילים שלו(!!!!) היא החליטה ללכת על זה ובגלל זה גם אמרה שהיא לא צריכה מזכרת.
מבחינתי סירי שחקנית מאוד טובה וגם הוכיחה בעונה הזו למרות שהיא אגדה והייתה במיעוט הרבה שהצליחה במשחק ויכלה להגיע לפיינל 4, לגמר לא הייתה מגיעה בשום סינריו אלא רק פיינל 4. היא לא שחקנית מושלמת בטח בעונות של היום כי איו לה את הקילר אינסטינקט ולא יקחו אותה לגמר היא תמיד גלגל שלישי, אני חושב שהיא כן ראויה לגמר כאן למרות שהיא לא השחקנית המושלמת כי תכלס מי שיחק טוב חוץ משרה ואולי אולי אנדראה וקצת בראד? (אני אישית גם אוהב את המודחים הראשונים אבל הם לא היו הרבה).

אורישקי

New member
מסכים

בכל מקרה היא מנצחת ראויה מאד בעיני אבל היו כמה טובים ממנה, ואם אני מצביע גם מבחינת פופולאריות היא דמות די אנמית ומשעממת

sapir aloud555

New member
כל ניצחון בא עם קצת מזל

לא נראה לי שיש מנצח עם 0 טעויות, שרה השתמשה ביתרון וניצלה
מסכימה לגבי סירי. אף אחד לא יתן לה להגיע לגמר, אף פעם

Bar EL

New member
ברור .

מה שמפריע לי זה לא הלגסי אלא העובדה שחשבה שלא להשתמד בלגסי למרות שהוא תקף רק בשלב הזה ... לדעתי זה טמטום (מזכיר לי את טייסון בפיינל 6 בעונה שניצח שם אחרי כל
הסקראמבלינג לא שלף אליל בשחצנותו).

B R A Y E R

New member
מנהל
שחקנית בינונית מינוס

ואת מה שאמרת על סירי בפרה-מרג' אפשר להגיד בדיוק את אותו הדבר על שרה
מה בעצם ההבדל בין סירי שהתמזל מזלה להיות בכל הערבובים בשבט המנצח לבין שרה, שב2 ערבובים הייתה בשבט המנצח ובפעם השלישית הייתה בשבט שאומנם הפסיד פעמיים, אבל היא נמצאת בו בייתרון של 6-2 ולא באמת הייתה צריכה להתאמץ?
לעומת סירי היא לא הגיעה בתור שום סוג של איום, כי כמו שאמרת - סירי היא גיים צ'יינג'ר אמיתית לעומתה ולעומת רוב הקאסט, ולכן שרה לא הייתה צריכה לעשות שום דבר מיוחד חוץ מלצוף מתחת לראדר. ואכן, לא עשתה כלום כל העונה חוץ מלמצוא ייתרונות (שכמעט התפוצצו לה בפרצוף פעמיים)
&nbsp
לא זוכר מה היה בפינות של עונה 20, אישית אני התבאסתי מאוד בהדחה שלה בתחילת העונה, אבל זה לגמרי המופע של ראסל האנץ

Bar EL

New member
בעונה 20 במדליקים לפידים

גייטי אפילו עקף את סירי ... נראלי הודחה בפיינל 5 או 6

sapir aloud555

New member
לא עשתה כלום?

היה לה פיינל 3 עם כ"כ הרבה מתמודדים, סללה את הדרך שלה לגמר
היא הרוויחה יתרונות בעזרת משחק חברתי ואסטרטגי
את נאום הגמר שלה היא תכננה מהיום הראשון, כנראה
&nbsp
שרה לא אוברייטד, היא אנדרייטד. אני לא אומרת שהיא עילוי או משהו, מבחינת דמות היא שיעמום אחד גדול ולא אופתע אם היו צופים שנרדמו כששמעו אותה בוידויים, אפילו אני שוכחת מקיומה מדי פעם. אבל היא שיחקה משחק נהדר ו-וואלה, מגיע לה, אם משווים אותה לזוכים בשנים האחרונות היה לה משחק מאוד אגרסיבי שמותאם "לרמה" החדשה של הישרדות. לא הפתיע אותי לקרוא שטוני נתן לה עצות לפני שהעונה התחילה
&nbsp
ואם כבר הזכרת את ראסל, אפשר להגיד שפארווטי באה עם המטרה הכי גדולה עליה מבין שלישיית הגמר ב20, עם סירי עוד רצו לשחק, אף אחד לא רצה להתקרב לפארווטי

פלוס לסירי מינוס לבראד

טוני 8
קיילב 1
מלקולם 12
ג'ייטי 1
סנדרה 6
אנדריאה 5
סירי 7
אוברי 5
בראד 4

Bar EL

New member