שאלות, חדשות, בקשות

sunrize1

New member
מה?!?!

הזוי לגמרי.
כמה פעמים כבר שידרו את זה,נמאס.
כאילו שחסרות טלנובלות חדשות וטובות.
אוף.

Renat Zeitune

New member
כנראה לכבוד זה שנטליה אוריירו הייתה אמורה לבוא להופעה

אבל זה נדחה בשל מחלתה. זה באמת מרגיז שזה תופס משבצת של פריים טיים במקום משבצת של ש.ח מקווה שלא תהיה ש.ח אחרי בדרך לאהבה אחרת זה יהיה חוצפה 3 ש.ח ועוד עם טלנובלה כל כך ארוכה. בקרוב אשלים את אדמה פראית ויש לי את הברזילאית החדשה הכח לאהוב. חוץ ממשפחתו של בעלי אין מקסיקנית כרגע וחבל כי בדרך כלל אני מעדיפה דרמות על פני קומיות הן תמיד משובחות אצל טלויסה. חבל שכרגע נהיה בתקופת בצורת.

שלום

אני כבר שנים לא רואה ויוה אבל במקרה יצא לי לראות שמשדרים בובה פראית (בדיוק בדקתי מה משדרים בערוץ E שביס נמצא סמוך לערוץ ויוה)

דווקא שמחתי לראות שמשדרים אותה למרות שלא ראיתי אותה או שאני מתכוונת לראות
אבל אולי אתם פה יודעים אם זה אומר שהם ישדרו עוד טלנובלות ארגנטינאיות מפעם או שסתם היה משהו חד פעמי?

evglev1

Well-known member
מנהל
בובה פראית היא לכבוד הביקור שהיה אמור להיות של נטליה אורירו

בארץ. אני אישית מקווה שזאת יריית הפתיחה לפינת נוסטלגיה וויוה יתחיל לשדר משבצת של טלנובלות ישנות, לא בהכרח ארגנטינאיות, אם כי הייתי שמח לאנטונלה ופנינה שחורה, שיצאו לי לראות רק המלודרמטיות של סלסטה וזינגרה ולא יצא לי להיחשף להומור ואופטימיות של אנטונלה ופנינה שחורה ודווקא מחופן של יהלומים נהנתי, כך שהייתי אוהב את פנינה שחורה, אבל רוב הסיכויים שזה רק לכבוד הביקור. וגם אם מדובר בפינת נוסטלגיה זה ייקח זמן, בובה פראית זה 270 כך שאם זאת משבצת נוסטלגיה אז היא תפוסה לשנה +.

אוקי תודה רבה על התשובה

ואוף בכלל לא לקחתי בחשבון שמדובר במשבצת שידור אחת

את אוהבת את אנדריה דל בוקה ?כי כל הסדרות שציינת הן שלה אם זכרוני לא מטעה אותי

למעלה