סיכום מאי וקבלת יוני

shirush3

New member
אוי. לא.

האמת שעם העונות היא הצליחה לשעמם אותי וגרום לי להרבה -
אז...

מצטרפת

שם/כינוי: נעה
אזור מגורים: הצפון
דמות אהובה: רג'ינה, סנואו בימיה המוקדמים בסגנון הבד אס
דמות שנואה: גולד(רק גולד, לא ראמפל), בל
אובססיה טלוויזיונית מלבד עד עצם היום הזה: מכושפות, הארטלנד
הדבר הראשון שאני חושב/ת עליו כשאני מתעוררת בבוקר הוא: איזו עייפות!
הדבר האחרון שאני חושב/ת עליו כשאני נרדמת בלילה הוא: איזו עייפות!
הויכוח המיותר ביותר שאי פעם ניהלתי: בטח משהו על נינט טייב, בתקופה שהערצתי אותה
אם לאורורה ופיליפ אי פעם יוולד התינוק שהיא סוחבת כבר עונה שלמה, איך יקראו לו, ומי ת/יהיה בן/ת הזוג שלו? מולאן או משהו :) ואם בן אז שם נסיכי כזה, כמו וויליאם או משהו.
מחשבות להפגת השעמום בזמן הפגרה: לראות מההתחלה את כל הסדרה, למצוא סדרות חדשות לראות(הארט אוף דיקסי) לחכות לעונה החדשה של ריזולי ואיילס.
להתחיל לעבוד בחווה!

רק כי הוזכרתי פה..

שם/כינוי: סהר
אזור מגורים: סטוריברוק..
דמות אהובה: רג׳י

דמות שנואה: שני האידיוטים (לב אחד שנאה אחת!)
אובססיה טלוויזיונית: האישה הטובה כמובן..

הדבר הראשון שאני חושב/ת עליו כשאני מתעוררת בבוקר הוא: למה קמתי/בא לי למות וכל אלה..
הדבר האחרון שאני חושב/ת עליו כשאני נרדמת בלילה הוא: אני חייב להתפטר?! וכל מיני מחשבות כאלה..
הויכוח המיותר ביותר שאי פעם ניהלתי: יווו היו הרבה, אבל החזה של שירי מימון תמיד הביא איתו ויכוחים..
אם לאורורה ופיליפ אי פעם יוולד התינוק שהיא סוחבת כבר עונה שלמה, איך יקראו לו, ומי ת/יהיה בן/ת הזוג שלו? רמפל והבת זוג מליפיסנט,
מחשבות להפגת השעמום בזמן הפגרה: מזל שיש שידורים חוזרים של האישה הטובה! אלבום חדש של לאנה דל ריי החודש! וההופעה באוגוסוט!!

אני מחכה לבת דוד שלי..

שאלה אותי רגיל או vip אמרתי vip ומאז כלום.. מחכה..

Shiri from the block

Active member
החזה של שירי מימון דווקא?
למה?
מילא החזה של בריטני באמת לא מוסבר. פעם גדול, פעם קטן, בסרט ככה, בקליפ ככה... תלוי כמה אוויר היא מכניסה במשאבה כל בוקר

בגלל מה שהיא לבשה בארוויזיון..

והיו גם את כל השמועות שהיא עשתה הגדלה וזה..

עונה נה נה

הפורומים המעודפים עלינו? מה זה אומר? אך מגיעים לזה? ארוויזיון?! הארי פוטר? מתי דיברנו על זה?

שם/כינוי: קסם מעשית

אזור מגורים: ארה"ב

דמות אהובה: אלישה פלורק, סנאו וויט, כרסטינה יאנג, מק'דרימי

דמות שנואה: מרדית' גריי

אובססיה טלוויזיונית מלבד עד עצם היום הזה: האנטומיה של גריי

הדבר הראשון שאני חושב/ת עליו כשאני מתעוררת בבוקר הוא: אם הבנות לא מעירות אותי - למה הן לא מעירות אותי, אולי קרה להן משהו. אם הן כן מעירות אותי - מקללת את כל סוגי האלוהות שהן עדיין קמות בשש בבוקר, מקווה שהן יתחילו לקום בשעות נורמליות, ומאחלת להן שהילדים שלהן יעשו להן אותו הדבר.

הדבר האחרון שאני חושב/ת עליו כשאני נרדמת בלילה הוא: בד"כ דאגות מהיום, מתכננת את מחר.

הויכוח המיותר ביותר שאי פעם ניהלתי: אי פעם?! האם גופי הוא כלב? למה דונלד לובש חולצה ולא תחתונים. איזה סוג כלב פיט? למה גופי וקלרה בל הפכו לזוג, היא פרה והוא.... כלב?!

אם לאורורה ופיליפ אי פעם יוולד התינוק שהיא סוחבת כבר עונה שלמה, איך יקראו לו, ומי ת/יהיה בן/ת הזוג שלו? אורורה מי?!? אחת הדמויות המאכזבות והמיותרות ביותר!! לא הקדשתי לזה מחשבה עד שקראתי את השורה הזו, ואני לא אקדיש מחשבה אחרי שאני אלחץ אנטר לשורה הבאה.....

מחשבות להפגת השעמום בזמן הפגרה: למי יש זמן לחשוב? חופשת קיץ התחילה, יש לי מבחני קבלה לתעודת הוראה, ואני שוב רואה באנטומיה של גריי.....

הפורומים שרשומים זה פורומים

שהחברים פה נכנסים אליהם במהלך החודש.

הרסת אותי עם הוויכוחים המיותרים

למעלה