הסטירה

A לוןA

New member
הסטירה

והיום בפינתנו "לאלון בא לזין ת'שכל ואתם סובלים"- הסטירה.
אולי האקט הבדסמי שנכנס הכי הרבה לרשימת הגבולות ויוצא ממנה באותה קלות בה הוא נכנס אליו
לא חושב שפגשתי הרבה נשלטות שהחליטו לחקור את הבדסמ מתוך הונילה שסטירות לא היו ברשימת הגבולות שלהן, ומשפטים כמו "בחיים לא!" ו"מי שיעיז..!!!" ואחרי מספר (כזה או אחר) של סשנים נהיה האקט הכי מחרמן.
אז למה הרתיעה ואיך היא מתפוגגת לה?
סטירה, מעבר לאקט הפיזי שלה, היא קודם כל אקט פסיכולוגי. הוא אקט של ענישה, אקט שנתפס משפיל, מחנך. אקט ש"מעמיד במקום" את הנסטר וקובע, מיידית, יחסי כוחות של שולט ונשלט.
וזו גם סיבת הרתיעה ממנו.
יש נשלטות שההתנגדות שלהן לסטירה היא פשוט חוסר חיבור לסוג הכאב הזה, אבל אצל הרוב, הרתיעה מהאקט היא פשוטה- הן לא מוכנות לסוג ההשפלה, החינוך וההתמסרות הזו.
מנסיוני, אצל מי שהגיעה לרצון להתמסר, הרצון להתכופף (נפשית, לא רק פיזית), הרצון לקבל מרות- הסטירה הפכה להיות מאקט שהוא גבול, למשהו שמתחיל את הסשן, ומסמל את המעבר שלה מהאישה החזקה והעצמאית של "בחוץ" לנשלטת שלי, כאן בפנים.
לבסוף- המדריך לסוטר. שיהיה.
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/507/178431966

ExLibris499

New member
הוניליה של הסטירה

סטירה אף פעם לא היתה ברשימת הגבולות שלי.
אני מסכימה איתך שהיא בעיקר אקט מנטלי (כי באופן כללי, היא לא בהכרח מכאיבה באופן פיזי)
ושהיא מתקשרת פסיכולוגית לחינוך והשפלה
אבל אני חושבת שבאופן לא מודע הרבה אנשים מקשרים אותה לשליטה אלימה של גברים על נשים. תחשוב על זה, בכל פעם שאתה נחשף לסצנה שכוללת סטירה כזו ואיננה קשורה באופן ישיר לבדסמ, אתה רואה גבר מתעלל או גבר כועס או סתם גבר רכושני. זה קיים בעולם הונילי כאקט של הנמכה והשפלה (בלי להיכנס כרגע לדיון על כך ששם זה בהסכמה וכאן זה אלימות) כך שההתנגדות הראשונית של נשלטות נובעת, לדעתי, מהחיבור הזה, שלא ניתן להתעלם ממנו, בין האקט למשמעות הונילית שלו וחוסר יכולת ראשונית להפנים שמשמעות הסטירה במערכת יחסים בדסמית אולי זהה (השפלה, רכושנות, הנמכה) אבל מאוד שונה.

BeSweet

New member
ראית פעם אישה זועמת?

ברורה לי ההבחנה בין גברים לנשים בעולם הונילי
יחד עם זאת
יש אחוז מסויים של גברים מוכים (לא במסגרת משחקי שליטה)
ואני חושבת שיש להבחין בין מערכת יחסים אומללה בה יש אלימות הכוללת בתוכה מגוון רחב של התעללויות כולל סטירות וכדומה
לבין מערכת יחסים נורמטיבית בה יכולה להיווצר סיטואציה בה זעם וכעס נקודתיים יתפרצו ויבואו לידי ביטוי בסטירה מצלצלת (ולא זה לגמרי לא לגיטימי)
ולזה קוראים איבוד שליטה

ExLibris499

New member
נשים זועמות

יכולות להיות קטלניות באותה מידה כמו גברים. הזעם שלהן מתבטא בדרכים פחות אלימות.
(לא סתם אומרים שגברים רוצחים בדקירות ובנשק ואילו נשים רוצחות ברעל ובתככנות)

ולדיון שלנו, שימי לב שכתבתי במפורש שאני לא נכנסת לדיון על אלימות. ברור מאליו שכשגבר מכה אישה במערכת ונילית, זה איבוד שליטה, זאת אלימות וזה לא לגיטימי בכלל! זה לא משנה את העובדה המצערת שזה קיים ושכולנו, באופן לא מודע, מקשרים אקט של סטירה לכך.

DogsPCI

New member
אמממ... נגיחה אחת לפנים, והיא נופלת כמו בול-עץ. רק-אומר

&nbsp
&nbsp
חחח. OMG.
איזה רוע לב... חחח.
&nbsp
&nbsp
אני קצת במצב רוח שטות היום.
אז לקחת בהומור

&nbsp
&nbsp

BeSweet

New member
#רקאומרת1

אתה ממש ממש לא רוצה להתעסק עם אישה זועמת
אבל ממש לא

מנסיון #רקאומרת2

הכל ברוח טובה

DogsPCI

New member
O M G !!

&nbsp
איזו אדירה !!
&nbsp
&nbsp
ואני לאורך כל הקליפ דווקא חושב לעצמי - זו אישה זועמת?
... דווקא נראה חמוד :). בפרט עם המקל של ה - Pimps. חחח.
&nbsp
&nbsp
אבל אתן אשכרה מופרעות לגמרי, אה?
פחד...

&nbsp
&nbsp
וסליחה שהתחצפתי...
.
ותודה על השיעור

&nbsp
&nbsp

BeSweet