האח מת על תקוה.....לא ZZ ממנה....
כ כוכבית מכסף Well-known member 4/4/20 #143 כן, האח אוהב את תקוה (מאד) גם אם היא לא תנצח את העונה, אין ספק שהיא הניעה עלילות, ויצרה תוכן! כן, האח אוהב אותה!    
כן, האח אוהב את תקוה (מאד) גם אם היא לא תנצח את העונה, אין ספק שהיא הניעה עלילות, ויצרה תוכן! כן, האח אוהב אותה!    
ח חתול שחור רגל New member 4/4/20 #196 תקוה מחזיקה בחלק מאריח בבריכה אומרת שנשבר ורוצה לשמור לניר למזכרת
א אילנה בת רבקה New member 4/4/20 #218 תקוה חברה נאמנה קבלה מכה די קשה תוך שבוע וחצי 3אהובים לאבד רק מתברר שאחד מהם הוא פאלש. יצא מהבית וכבר לא איכפת לו ממנה
תקוה חברה נאמנה קבלה מכה די קשה תוך שבוע וחצי 3אהובים לאבד רק מתברר שאחד מהם הוא פאלש. יצא מהבית וכבר לא איכפת לו ממנה
י יונתנסקי Well-known member 4/4/20 #211 תקווה מחזיקה את ניר בבטן כל הזמן לא יודעת אם זה בטבעי, או שזה לעצבן את אסיף. את אריח הבריכה הזכרנו. עכשיו, אסיף קובע שכל מי שהגיע לגמר אלו אנשים שלא החליפו מקום שינה, ואז תקווה אומרת לו "לא נכון, גם ניר לא החליף והוא לא הגיע לגמר..." היא לא מוותרת.
תקווה מחזיקה את ניר בבטן כל הזמן לא יודעת אם זה בטבעי, או שזה לעצבן את אסיף. את אריח הבריכה הזכרנו. עכשיו, אסיף קובע שכל מי שהגיע לגמר אלו אנשים שלא החליפו מקום שינה, ואז תקווה אומרת לו "לא נכון, גם ניר לא החליף והוא לא הגיע לגמר..." היא לא מוותרת.
ה האחות הגדולה 1234 New member 4/4/20 #197 הרגה אותי אודליה, חחח   אם אני והיא נמצא עבודה, מאת תעשי פה?        
א איסי מיאקי New member 4/4/20 #206 דאגוש, כתבה בשבילך דומינה שלי תרבות | מגזין תרבות עם מעט דמיון ותושייה, גם בהסגר ניתן להמשיך לנהל יחסי BDSM https://www.haaretz.co.il/gallery/galleryfriday/.premium-1.8724336
דאגוש, כתבה בשבילך דומינה שלי תרבות | מגזין תרבות עם מעט דמיון ותושייה, גם בהסגר ניתן להמשיך לנהל יחסי BDSM https://www.haaretz.co.il/gallery/galleryfriday/.premium-1.8724336
מ מורבידי New member 4/4/20 #214 בוא אולי תשים לינק ישירות לצ'ט "הכלוב" ונגמור עם זה או לפחות שים בכותרת משהו כמו "עוד פנינים מבית היוצר של אסיף" כדי שאני לא אכנס לתוכן
בוא אולי תשים לינק ישירות לצ'ט "הכלוב" ונגמור עם זה או לפחות שים בכותרת משהו כמו "עוד פנינים מבית היוצר של אסיף" כדי שאני לא אכנס לתוכן