שרשור בוקר 2
היום ה-78 ב

שיבא 78

Well-known member
בקיצור - אור שונאת את כל מי שלא אוהב אותה חחחחחח

והבעיה שאין מה לאהוב בה

חגית 11

New member
תניה

מתחילה להחלש ולהחליש את שי חי בקשקושים וברגישות יתר-אולי זמנה עבר וצריך להוציא אותה החוצה כדי שתתמוך בחוץ????

אורקנט

New member
תניה הורסת אהבה גדולה במו ידיה

תני אומנם בת 23
אבל עדיין לא נפרדה מאמא
"אני בוכה והתפקיד שלך לעודד אותי.."..
"תחשוב שאני הבת שלך ואני בוכה, ככה אתה צריך להתייחס אלי"
אפילו ילדים לא אמורים לקבל פרס על כל בכי
והורה רגיש צריך לדעת לא לעודד בכי כדי שלא יהפוך לכלי סחיטה
בכי זה לא אמצעי לקבלת תשומת לב מגבר שהוא אהוב שלך
ואם את מעניקה מתנה כלשהיא , ריגשית או אחרת ,לא לגיטימי לבקש תמורה
יחסים מושתתים על הדדיות על נתינה ועל קבלה
אי אפשר לתבוע. שיתנו לך, הנתינה ניתנת מרצון, וכנל הקבלה.
אי אפשר לתת או לקבל או להיות ביחסים כלשהם כשכל הזמן חרב תלויה על הצוואר:
אם לא תתנהג כמו שאני רוצה, אני אבכה, אני אהיה בדיכאון, אני עשיתי למענך ואתה חייב לי.....
עצוב לי בשביל תניה , שהיא פגשה גבר כמו שי חי, כשהיא עדיין לא מעוצבת כאישה
היא חסרת ניסיון ועדיין מתנהגת כילדה מפונקת שנענו לכל גחמה שלה
היא צריכה להתבגר ואולי ללמוד דבר או שניים על זוגיות דרך האקדמיה
כי היא עושה טעויות שבדכ הורסות נישואים גם אם הבסיס שלהם התחיל באהבה
אהבה נהרסת כשלא יודעים לטפח אותה
בן זוג בהתחלה הוא זר והחיבור יכול לנבוע מרגש של אהבה, אבל צריך זמן ואפילו שנים עד שהופכים לאחד
מילים ותובענות כמו ששמעתי היום מתניה כלפי שי חי עדיף שלא יאמרו לעולם
המחוייבות ההדדית נבנית אבן על אבן לאט לאט
וחשבונאות הורסת כל חלקה טובה בזוגיות
עכשיו רצתה להכין לו אוכל ולמרות שהוא לא אכל כל היום אמר שהוא לא רוצה
מסקנה שלי שנימאס לו שהיא מחשבנת לאחר מעשה

renzz

New member
סוד הקסם של שי חי

אז מה סוד הקסם של שי חי? מה יש בו, בבחור הצעיר בעל אלף הקעקועים, שאינו מרבה בדיבור ורוב שיחותיו הן דרך העיניים, שגורם לאלפי מעריצים בגילאי 20-60 להניח את חייהם האישיים בצד ולהתגייס לצבא האמת שלו? בעידן בו גלגלי האנושות נעים על צירו של האגו, בימים בהם החברה שלנו קורסת מעומסו של הלחץ החברתי וזרעי הרס עצמי מופצים ברוח ונטמנים בקרקע – נדיר לפגוש אדם שערכיו הבסיסיים נשארו נטועים עמוק באדמה. שי חי מזכיר לנו מה אנחנו כל כך אוהבים בעצמנו וחוששים לאבד - האחריות הבלעדית על חיינו ומעשינו– כמה מאיתנו מאשימים את כל העולם ואשתו בכל מה שקורה לנו בחיים? (אור) הכבוד העצמי – כמה מאיתנו איבדו "את זה" בדרך למטרה? (רינת, ברק) הענווה והצניעות – כמה מאיתנו נוטים לפאר את עצמם על היותם מנהיגים ומוצלחים ומנצחים ומדהימים ? (עמרי) היכולת להיות עם עצמנו לבד – כמה מאיתנו עסוקים רוב היום בדיבורי סרק רק כדיי לא להישאר רגע אחד עם עצמנו בשקט? (דודו) השלום הפנימי – היכולת להכיל את כל הבחירות שעשינו בדרך ולהלך בעולם מתוך מודעות , חמלה והכלה. לא סתם שי אמר שאנחנו חיים בעולם של מראות. הנוכחות של שי בכל (בכל !!) סיטואציה חברתית בבית האח הגדול מציבה מראה גדולה לזה שעומד מולו ומאירה באור גדול את נשמתו של זה ונשמתה של זו. אם אחד מכל חמישה אנשים ברחוב יעידו בכנות שההתבוננות בשי חי גרמה להם להתחיל לומר את האמת בלי פחד אז ייתכן מאוד שהמילים מההמנון הלאומי "עוד לא אבדה תקוותנו" מקבלות ב- 2016 תוקף חדש. אם שי חי יגרום לאחד מתוך חמישה אנשים ברחוב להתחיל לקבל אחריות על חייו ומעשיו אז אנחנו בדרך לשלום מסוג חדש. גם אם ינצח וגם אם לא, ישראל צריכה להגיד תודה לשי חי על שהניח לרגליי החברה הזדמנות גדולה ומשמעותית לחולל שינוי אמיתי!

שרי48

Well-known member
למה רק 20-60? יש גם יותר מבוגרים ואני ביניהם וגם בעלי

ranvio

New member
אין בשי חמלה והכלה אלא שיפוטי וביקורתי ומתנשא לעצ

webguy

New member
הסוד כוחניות ומנהיגות - התוכן את מי זה מעניין

זה הטיפוס של ביבי שמעליב שמאלנים וערבים והציבור שלו אוהב את זה
את הכוחניות ...

בכלל הציבור בישראל ברובו מסורתי שמרני שאוהב כוחניות .

גם הארה"ב נוהרים השמרנים הרבולקנים אחרי אדם מתלהם ומעליב .....

VaTית

New member
אני מתחלחלת מטרימינולוגיה כה מופרכת ואף מופרעת

והמונית, כמו: "צבא האמת",
ומפרשנות כה מעוותת למה שמונח לפני עיננו, ברורות!
אין כאן שאלת "הביצה והתרנגולת" ו"מי התחיל?",
הכרונולוגיה מאד עובדתית ובהירה:
שי, מהרגע הראשון, לא השתתף בפעולות הנקיון,של הלכלוך שגם הוא שותף לחוללו. נקודה.
ולמי שלא הבין: גם סיר שבו בושל האוכל שהוא אכל, יש לו אחריות לנקות אותו.
אלו כללים אלמנטאריים שבין אדם לזולתו
ומי שלא מקיים אותם, איננו "מיוחד" או "אמיתי" או "לא זומבי כאחרים" -
אלא, הוא סתם 'חרא'. נקודה.
הרי אין כללים במשחק הזה למי ראוי. אבל זה מאד בסיסי ש'חרא' לא ראוי.
כעבור זמן מה, כשאי-נטילת חלקו, כבר הייתה בוטה ופנו אל שי בעניין -
לא רק שהוא לא התמלא בושה,
אלא אף אמר בתוקף והחלטיות שלא ישטוף כלים, ותייג את מי שכן נוטל חלק בכך כ'קוף'.
לאחר מכן, הדיירים הציעו בהוגנות - תורנות ש'זרמה'.
זו עונה ראשונה שדי מלכתחילה סידרו תורנות שעבדה יפה, והדיירים ראויים להערכה על כך שמיד 'משכו ידיהם' מ-שי, אמרו "איך שאתה רוצה" והמשיכו בפעולותיהם, בלעדי שי.
הפעמים שבהם ראינו איך הוא מסיים להשתמש בכלים וזורק אותם לכיור ותו לא, לא הותירו מקום לספק.
סוציומאט!
בו במקביל, שי לא ניסה לרגע לפתח אינטרקציה עם מי משותפיו לתכנית.
(אם היה לו קשר זה תמיד היה ביזמה של בן השיח השני)
הוא פרש באופן חד-צדדי, ולא הועילו הניסיונות בהם פנו אליו שיצטרף לכללל,
ישב בצד תדיר ולא השתתף בשום דינמיקה קבוצתית.
לא רק שהחרים את הקבוצה, אלא בינו לבין סלים ובפרצוף של דיירים שונים, חיווה עליהם את דעתו.
מר 'שופוני' [-תראו אני 'יקוזון' מקועקע, צבוע שיער ג'לטיני-] ירד לגופם של אנשים ופגע בהם:
ממתי אמירת "אמת" רדודה וסובייקטיבית כזו - היא ערך נעלה?
מכיוון שלא אני ולא אתם ו...אופס, גם לא שי -לא חיים בבדידות מזהרת,
אלא בין אנשים, בטח ובטח שבתכנית כזו -
הרי שהערך של התחשבות בזולתנו, הוא-הוא שצריך להיות נר לרגלנו.
מרגע הפגנת הסוציומאטיות, האגואיזם, שאליהם התווספה ההתנשאות ("שתי אנשים"... "חשבתי שבית שאן זה בדרום", "איפה זה גדרה?") -
מאותה רגע, הבחור בעיני ובעיני מי שבז לתכונות הרעות הללו - הוא מחליא.
לזה התווספו היוהרה (איזו צניעות ואיזו ענווה) שהוא חותר ועושה כל יום 'סקס וסקס' עם בחורות מתחלפות,
במהרה, נראה גם על מרקענו, הסדיזם שהוא ניחן בו:
במשימת אכילת עוגות הגועל, כשבינם לבינם הם ניסו להתגבר, הוא ישב ותיאר לה בסיפוק כמה זה מגעיל.ניחא, פעם אחת בשביל ההומור - אבל לא הניח להם.
אתמול, או שלשום, תני הייתה מאד עצובה ונשכבה עליו, בעת שהותם בחצר, והעזרת חוד כלשהו הוא דקר אותה (אמרה "אייי!!!") והמשיך.
ואיך אפשר היה להתעלם מסצנות הטירוף ב"חדר הצתים", כשההתנהלות של תני לא הייתה לרוחו:
עיניו יצאו מחוריהן והוא דפק בחזקה באגרופו.
ולא פחות, מפריע לי, שהבחור, בור בהכרת הארץ והמורשת,
לא תרם בשירות צבאי או אחר, והרשה לעצמו בשיחות עם סלים להשמיץ באופן מעוות את המדיניות ואת צה"ל (למשל, טען שמתנהגים לא יפה לערבים, שצה"ל אלים כלפיהם. כשאגב, שבוע לאחר מכן, יצא המפגע בדיזינגוף מכפרו של סלים. נכון, לא כלם 'כאלה').
הפריע לי, שתמר הטובה והמקסימה, ניסתה להבין לליבו, והוא טען (ועדין טוען) שהיא באה לרגל ועוד ועוד...
הכי מפחיד שהמונים ממליכים טיפוס כ"כ שלילי -
כבר ראינו בהסטוריה העולמית לאן זה מוביל...

ilgraf

New member
וואייייייי,,,,תני,,,,בחייייתת, דיי כבר הרסת את הבן אדם

navi322

New member
תני ירדה מהפסים

דיייייי...נמאס לי ממנה ברמות, לא להאמין לאיזה רמה של עצבים הביאה אותי עכשיו איזה טעות עשה שי שהציע לה נישואים, היא פשוט הופכת לנטל ולבלתי נסבלת, חייבים לצעוק לשי שיהיה חזק ולתני שהגיע זמנה לצאת. מהרגע שהגיע תקועה לו בישבן לא מניחה לו לשניה, הורסת כל דבר טוב ומעבירה אינפורמציה ליריבים שלו, מחלישה אותו ובפירוש מוקיעה אותו מהחברה. כשהיה לבד ובחרם עדיין ישב בחוץ יחד איתם היה חדור מוטיבציה למשימות וחיי בצורה הרבה יותר טובה ורגועה עם כל המגבלות שהיו. דיי בבקשה אל תצביעו לתני שילחו אותה הביתה ותנו לשי
לסיים את העונה שלו לקבל מפתחות לדירה ולהמשיך בחייו.

renzz

New member
שי חי

שי חי מנתח את האישיות כאילו הוא רואה את ערוץ 26, מדהים!

למעלה