מה את רוצה גם שבטח בערוץ של 24 שעות יראו לך מה קורה בבית??? מה כסף גדל על העצים ונולדת באוטובוס?
Psy Bear Well-known member 14/1/19 #158 מה את רוצה גם שבטח בערוץ של 24 שעות יראו לך מה קורה בבית??? מה כסף גדל על העצים ונולדת באוטובוס?
Maybe Mary Well-known member מנהל 14/1/19 #175 אתה כבר יודע איך זה הולך..טובות הנאה וזה. ואז אולי אשחרר אותך.
ש שם משתמש לפורום New member 14/1/19 #198 בשביל חסום אתה חופר ומאיפה הבאת את התמונה הזאת לעזאזל ולמה השאירו את הברווז?
י יונתנסקי Well-known member 14/1/19 #163 חבל שהפרידו בין אורי ושי חי ומי קבע שעדי יחזור לבית ? בכלל מי אחראי לשינויים ?
Maybe Mary Well-known member מנהל 14/1/19 #167 ממש ממש חבל :/ לפי מה שהבנתי - עדי הוא זה שהחליט על השינוי
ר רינתי77 Active member 14/1/19 #168 בינתיים הכי מעניינת בעיניי היא נרי. המועמדת שלי לזכייה היא ויקי. לאחרים אני לא ממש מתחברת, רובם משעממים. הגיע הזמן להגביר את האש שם, אחרת זה יהיה שידור חוזר של העונה הקודמת.
בינתיים הכי מעניינת בעיניי היא נרי. המועמדת שלי לזכייה היא ויקי. לאחרים אני לא ממש מתחברת, רובם משעממים. הגיע הזמן להגביר את האש שם, אחרת זה יהיה שידור חוזר של העונה הקודמת.
V Valkyrie1 New member 14/1/19 #172 האח הגדול מצייר בול מטרה על הגב של עדי וזה מה שיביא אותו לזכות לא עלינו.