קוראים לזה עצלן
י יובל דנינו New member 17/2/19 #216 לא לועגים לזקנים במשימה הזאת ? זה גם כן מצמרר..זה מעלה בי זכרונות לא נעימים
ר רינה 157 Active member 17/2/19 #221 נכון. מי שחווה הורים בבית אבות ומי שעדיין חוווה... זה באמת צובט בלב.... זו ממש פארודיה כואבת על בית אבות....
נכון. מי שחווה הורים בבית אבות ומי שעדיין חוווה... זה באמת צובט בלב.... זו ממש פארודיה כואבת על בית אבות....
נ נעמיה10 New member 17/2/19 #218 איזה קטעים מה שפאות וביגוד יכולים לעשות חחח לאסף אחלה שפם בלונד חח ויקי מה זה שונה
ר רינה 157 Active member 17/2/19 #224 מסכן אסף ... לא יכול להתבלט... כיסו לו את כל השרירים.... ההתרפסות שלו: די די די.... אני רעב.... די אל תעשו לי את זה.....בבקשה... די.... כבר יצא מכל החורים.....
מסכן אסף ... לא יכול להתבלט... כיסו לו את כל השרירים.... ההתרפסות שלו: די די די.... אני רעב.... די אל תעשו לי את זה.....בבקשה... די.... כבר יצא מכל החורים.....
בוייאקה מאן Well-known member 17/2/19 #226 היום בערב הזקנים האלה יכנסו אחד אחד לחדר האח לעמיד להדחה בשידור חיי זה יהיה קטעים
בוייאקה מאן Well-known member 17/2/19 #233 הם לא יחזיקו עד ההדחה בלי אכול ויאכלו את עדי אבל אם עדי ימשיך ככה כולם יתנו את השם שלו בערב
הצודקת11 Well-known member 17/2/19 #240 היא באמת בסדר,לירן נעשה נוראי,השתן עלה לו לראש אחרי שעבר את שתי ההדחות האחרונות.
N nicknick28 New member 17/2/19 #235 האמת מסכנים...הרעיבו אותם ,לא אכלו מהבוקר אני מניחה בצד את אסף שאוכל כמו מיקסר ובשבילו זה עינוי, גם לאדם עם מערכת עיכול ותאבון רגילה זה כבר מעיק לא לאכול מהבוקר. ועכשיו הם צריכים לחכות עוד שעה עד שאורלי ועדי יכינו.
האמת מסכנים...הרעיבו אותם ,לא אכלו מהבוקר אני מניחה בצד את אסף שאוכל כמו מיקסר ובשבילו זה עינוי, גם לאדם עם מערכת עיכול ותאבון רגילה זה כבר מעיק לא לאכול מהבוקר. ועכשיו הם צריכים לחכות עוד שעה עד שאורלי ועדי יכינו.