וואו אדל סתמי כבר...גוש של שעמום.
T toly7 New member 23/6/18 #56 אדל מכה מכה אין דברים כאלה מאדירה דיירים ודברים שאינם קיימים במציאות היא חיה בעולם מקביל זה לא אמיתי מאיפה הקריצו אותה ראבקקקק?
אדל מכה מכה אין דברים כאלה מאדירה דיירים ודברים שאינם קיימים במציאות היא חיה בעולם מקביל זה לא אמיתי מאיפה הקריצו אותה ראבקקקק?
T toly7 New member 23/6/18 #72 ממש ככה אין מילים לתאר את היצורה הזאת סתומה בלחץ אטומי שגם זה מחוויר לעומת הריקנות והטימטום שלה.
R ronsil New member 23/6/18 #85 אולי, זה תלוי בך... בעיני היא תמיד נראית דאבה וגרוטסקית...ואהבלה בטון
א אבישג59 New member 23/6/18 #110 לא רק לך..בדיוק אומרת לבנות שלי שחשבתי שאדל יפה ועכשיו הבנתי שהיא לא.. ואיך אני שונאת להתייחס למראה חיצוני אבל העונה הזאת גמרה עלינו..
לא רק לך..בדיוק אומרת לבנות שלי שחשבתי שאדל יפה ועכשיו הבנתי שהיא לא.. ואיך אני שונאת להתייחס למראה חיצוני אבל העונה הזאת גמרה עלינו..
R ronsil New member 23/6/18 #53 יום 50 ושום כלום השתנה, שרוליק ה עדיין הפייבוריט לזכיה איזה באסה? ואל תשכחו לעדכן אם משהו ישתנה, שבת שלום לכולם
יום 50 ושום כלום השתנה, שרוליק ה עדיין הפייבוריט לזכיה איזה באסה? ואל תשכחו לעדכן אם משהו ישתנה, שבת שלום לכולם
בוייאקה מאן Well-known member 23/6/18 #66 לצופים... היא דיברה למצלמה כמו כל בוקר להראות מה היא לובשת ואיך היא מאופרת
ר רינה 157 Active member 23/6/18 #79 האח מעביר לה את זה לאינסטגרם. יש לה את הפינה היומית שלה לפאקינג מעריצים שלה....
T toly7 New member 23/6/18 #86 היא נכנסה בשביל פפינל ובשביל להגדיל את מאגר מעריציה ההזויים זה כל המטרה שלה כלום מעבר. האח הגדול הוא ספונסר הפרסום שלה נטו.
היא נכנסה בשביל פפינל ובשביל להגדיל את מאגר מעריציה ההזויים זה כל המטרה שלה כלום מעבר. האח הגדול הוא ספונסר הפרסום שלה נטו.