מחכה לרגע ששני תבין שאביחי אוייב. שני VS אביחי זה יהיה ממש ממש לא נחמד
Y Yam7710 New member 17/1/17 #68 מחכה לרגע ששני תבין שאביחי אוייב. שני VS אביחי זה יהיה ממש ממש לא נחמד
S shiri249 New member 17/1/17 #76 זה יהיה קרב קשה לצפייה קשה לעיכול.. אביחי יודע להשפיל ולא תהיה לו שום בעיה להוריד את שני לריצפה ולגמור אותה נפשית. מאוד מאוד מקווה שהם לא יגיעו לזה, לטובת שני
זה יהיה קרב קשה לצפייה קשה לעיכול.. אביחי יודע להשפיל ולא תהיה לו שום בעיה להוריד את שני לריצפה ולגמור אותה נפשית. מאוד מאוד מקווה שהם לא יגיעו לזה, לטובת שני
ה הפח הגדול8 New member 17/1/17 #92 היא יודעת ועושה בכוונה? איך לא עליתם על זה? הרי בשבת נעמדה מאחוריו כשהיא מענטזת עם המגב וצרחה לו באוזן "I don't wanna be friends !!!" הוא התחרפןןןןןן הסתכל עליה במבטים רצחניים ובסוף ענה ״גם אני לא רוצה להיות חבר שלך״.
היא יודעת ועושה בכוונה? איך לא עליתם על זה? הרי בשבת נעמדה מאחוריו כשהיא מענטזת עם המגב וצרחה לו באוזן "I don't wanna be friends !!!" הוא התחרפןןןןןן הסתכל עליה במבטים רצחניים ובסוף ענה ״גם אני לא רוצה להיות חבר שלך״.
נ נועם 996 New member 17/1/17 #129 זה כי שם עמד לידו אביחי סמרטוט כשהוא לבד יודע רק ללכלך מאחורי הגב. חבל לי על מעיין היא נשאבת לכלומניק הזה ומאבדת כל זהות.
זה כי שם עמד לידו אביחי סמרטוט כשהוא לבד יודע רק ללכלך מאחורי הגב. חבל לי על מעיין היא נשאבת לכלומניק הזה ומאבדת כל זהות.
ה הפח הגדול8 New member 17/1/17 #148 מה הקשר? דובר על זה ששני לא יודעת שאביחי שונא אותה ואני אמרתי שברור שכן והיא עושה בכוונה. הסבר למעלה.
מה הקשר? דובר על זה ששני לא יודעת שאביחי שונא אותה ואני אמרתי שברור שכן והיא עושה בכוונה. הסבר למעלה.
מכורה וחבל Well-known member 17/1/17 #244 שני ממש לא טיפשה, היא מבינה טוב מאוד מההתנהגות של אביחי כלפיה שהשתנתה פלאים וגם בגלל שהוא חבר של דן שהוא שם אותה להדחה. מה שכן, אני בטוחה שהיא לא חולמת שדן שם אותה להדחה.
שני ממש לא טיפשה, היא מבינה טוב מאוד מההתנהגות של אביחי כלפיה שהשתנתה פלאים וגם בגלל שהוא חבר של דן שהוא שם אותה להדחה. מה שכן, אני בטוחה שהיא לא חולמת שדן שם אותה להדחה.
W winwin5 New member 17/1/17 #81 תגידו הראו בכלל את תאלין היום? וואלה אני מרגיש מאז העמדה העלימו אותה
ל לרונטל New member 17/1/17 #85 אני חושב שהיא היתה הרבה אצל האח היום והפסיכולוג כי בכל מוקד שבו היו המצלמות היא לא היתה, לא בחדר השינה, במטבח, בחוץ וכיו"ב. רק אחה"צ התחילה לצוץ
אני חושב שהיא היתה הרבה אצל האח היום והפסיכולוג כי בכל מוקד שבו היו המצלמות היא לא היתה, לא בחדר השינה, במטבח, בחוץ וכיו"ב. רק אחה"צ התחילה לצוץ
בוייאקה מאן Well-known member 17/1/17 #88 בגלל שמעיין בהדחה אביחי צמוד אליה אז היא התרחקה מתאלין אז ראו את תאלין יושבת קצת עם דן וכוכב וקצת פה וקצת שם אבל לא היה ממש מה לראות ממנה היום
בגלל שמעיין בהדחה אביחי צמוד אליה אז היא התרחקה מתאלין אז ראו את תאלין יושבת קצת עם דן וכוכב וקצת פה וקצת שם אבל לא היה ממש מה לראות ממנה היום
Q queenjane New member 17/1/17 #96 אוף זה ממש עצוב לדעתי היא עפה אני ממש אבכה אם זה יקרה היא מו מותק וישל ה מלא מה לספר היא פשוט לא עושה את זה
אוף זה ממש עצוב לדעתי היא עפה אני ממש אבכה אם זה יקרה היא מו מותק וישל ה מלא מה לספר היא פשוט לא עושה את זה
ה הלנה היפה 1 New member 18/1/17 #311 שני בלתי נסבלת וצריכה לעוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף עם הנעלי עקב שלה..שטנית..