שרשור לילה 2 - היום ה56 ב

MIC83

New member
מעניין מה גילי אמר על העזיבה של פלורי? או על המכות לברק?

או לא מעניין

ronsil

New member
כמו גדולים הם ישדרו את פלורי בשיא עליבותה, רייטינג רבותיי!

צמד הדבילים שרלוק את ווטסון יקבלו אולי 2 דקות מכל התוכנית, האקשן האמיתי היה בין החברה בחדר המתים לפלורי ואור...ומסיבת הסיאנס ורגע החזרה לבית רגעי השיא, זיקוקים!

waspaloy

Member
מישהו יכול בבקשה לעדכן אותי קצת בנוגע למה קרה?

אני קורה את התגובות ואני מבין שיש הרבה דברים שלא ראיתי, אני יודע באופן כללי שפלורי לכלכה על שי חי ודודו אבל לא הבנתי בדיוק מה היא עמרה. אני שומע פה גם דיבורים על איזה תקרית אלימה שלה עם ברק, מה קרה בדיוק? מישהו ראה את זה או שזה סתם שמועה?.
&nbsp
אני מרגיש שאני לא רואה כמעט שום דבר מהתוכנית המרכזית, אני צופה בערוץ 26 מידי פעם אבל ברוב המוחלט של הפעמים לא יוצא לי לראות שום דבר מעניין או משמעותי

hericane

New member
2 דברים לא קשורים

דודו ושיחי ראו את פלורי בפלזמה מתנהגת כמו פלורי והתעצבנו עליה. תכננו לקבור אותה באדמה (ציטוט עד כמה שזכור לי) כשהם חוזרים.

מצד שני, לפני שהם חזרו - היה צנזור. ממה שהאנשים אמרו אחרי הצנזור - היה ריב בין פלורי וברק. ברק התחיל לעצבן אותה כמו ברק, פלורי נשבעה באחיינים שלה, ברק אמר לה שכבר נמאס לו ושתפסיק להשבע באחיינים, פלורי התעצבנה ונתנה לו 2 סתירות וצביטה.

היום בבוקר (אני חושבת, זמנים אחרי 3 לילות לבנים זה קשה) אמר לו משהו על זה שרואים את הסימן הסגול ליד העין ומייד צונזר. דוגרי, אני לא ראיתי סימן כחול, אבל דברים נראים אחרת מכאן.

mikasch

New member
קסניה עוד שניה מגמרת. כל המסז׳ים

של עומרי היו רק משחק מקדים לעומת אסתר לי והמסז׳ים שלה

מעניין אותי אם האח הגדול מצטער עכשיו על הסיאנס

הרי בתכלס הסיאנס הזה היה די מיותר, ונתן לדיירים בעצם "פרומו" למה שקורה בחדר המתים.
הרי בלי הסיאנס פלורי לא הייתה מקבלת את כל האמת בפרצוף מארבל, לא הייתה נכנסת לאטרף ולא הייתה מגיעה לאלימות פיזית מול ברק.
&nbsp
בלי הסיאנס היא הייתה בשוק כמו כולם לראות את דודו ושי והיה לנו עימות מילולי לתפארת.
&nbsp
ועכשיו במקום סיימנו עם דיירת ש"פורשת", פרק שאולי צריך לערוך מחדר כדי להוריד קטעים שהיו די משמעותיים, וכניסה מחדש שאיבדה חלק מהפאנץ' בגלל שהאדם שהכי עורר סערה בחדר לא היה שם בשביל הריקושטים.
&nbsp
&nbsp

זק לחץ על המשימה יותר מדי.. היה צריך להוציא את שי חי ודודו

ישר כשהם עצבנים אחרי יום וחצי.. לא כשהם עייפים מפיוסים..
ואכן דחף את זה עם הסיאנס הטיפשי הזה והיבש

Yam7710

New member
כבר הפרסומת של YOLO תנובה יותר מעניינת ממה

שקורה בבית...איך שזה נראה...ומתקדם...בקרוב גם שי חי יעשה מסאז' לדודו..

דף המעריצים של פלורי בפייסבוק הפך אותה לפולניה

שיזהרו שלא יצא לה המרוקו מעצבים לראות שאפילו את השם שלה לא יודעים לאיית

חחחח, אגב יש את החבר ממרץ והקיבוצניק: הנרי אלקסלסי

למרות שהוא שמלאני וקיבוצניק ,

אדם מדהים!!

זה אומר שאסור להתסכל על הדעות הפוליטיות של האדם,

גם אם הן קיצוניות

הכי חשוב זה הבן אדם

MOKE13

New member
מי היה מאמין שנראה תמונה כזו שי חי תני ועומרי באותה מיטה ..

בסבבה
בשעה טובה הלכה הפלורי

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
זו הפעם שהכי קשה לי להעריך מי יעמיד את מי

אני מניחה שארבל תני ושי חי יככבו

לדעתי גם מייקי יככב..

כי עומרי, קסניה שי מיקה למשל - לא יכולים לשים את תני כי היא ממש התחברה אליהם "את כמו אחותי" לשי מיקה... "בחיים לא נריב" לקסניה.. ועומרי -שאיחל לעצמו חברה כזו...
אז את מי יעמידו? עזבי שעומרי גם לא יכול להעמיד את שי חי (אולי רק בטענה ש"הוא יינצל גם ככה.)
אבל מייקי בטוח יככב הוא "קל" מדי
&nbsp

למעלה