אני מסכימה
C ClemChen New member 27/5/18 #31 אם לא שמתם לב, תמי לא מקנאה במגי. היא יודעת שלישראל אין שום דבר מיני איתה, ההפך היא מנסה להתקרב לישראל דרכה
אם לא שמתם לב, תמי לא מקנאה במגי. היא יודעת שלישראל אין שום דבר מיני איתה, ההפך היא מנסה להתקרב לישראל דרכה
G goldenn New member 27/5/18 #35 בשלב הזה, כפי שזה נראה, ישראל לא רוצה להתחייב לאף אחד, רוקד על כל החתונות(בצדק אגב) כל הכבוד על האסטרטגיה יש לו את הכלים, והוא משתמש בהם. פשוט מדלג לאישה, אישה בבית ומשתמש בצ'ארם שלו כדאי לשלוט בהם.    
בשלב הזה, כפי שזה נראה, ישראל לא רוצה להתחייב לאף אחד, רוקד על כל החתונות(בצדק אגב) כל הכבוד על האסטרטגיה יש לו את הכלים, והוא משתמש בהם. פשוט מדלג לאישה, אישה בבית ומשתמש בצ'ארם שלו כדאי לשלוט בהם.    
C ClemChen New member 27/5/18 #54 בקשר למגי וישראל רואים שהקשר שלהם אחר ומיוחד, ישראל לא משחק כשהוא איתה
Maybe Mary Well-known member מנהל 27/5/18 #32 וואי לירון מה זה אח אחות כבר התבלבלתי טרנסג'נדר! לא משנה אח או אחות תעשה לנו חושך  
ר רוק קלאסי New member 27/5/18 #37 ישראל מספר לאורלי שהוא משתעל הרבה היא מרגיעה אותו: "זה קורא לחולי סרטן הרבה".
פ פוחד מהצל1 New member 27/5/18 #47 היא כבר לא מצחיקה היא סתם מציקה אין לי כוח אליהם יותר חבורת מאוסים שום דבר טוב לא יצא מהעונה הזו ועוד חשבתי שהעונה של קותי וטעוניה היו סבל נוראי
היא כבר לא מצחיקה היא סתם מציקה אין לי כוח אליהם יותר חבורת מאוסים שום דבר טוב לא יצא מהעונה הזו ועוד חשבתי שהעונה של קותי וטעוניה היו סבל נוראי
בוייאקה מאן Well-known member 27/5/18 #44 לצלם את הגב של מירב זה באמת משהו שצריך לעשות לפחות פעם ביום
ה הלוחשת לשורות New member 27/5/18 #48 ישראל נזכר במריה כשמחובקת ע"י אליאב מסתכל ובוחן ואז: טוויטי טוויטי
N nicknick28 New member 27/5/18 #50 טוב כבר נגמרו לי המילים עם כל החיבוקים האלה מרועי לישראל לרועי לישראל לאליאב. עונת הבחורות העצובות והמתוסכלות
טוב כבר נגמרו לי המילים עם כל החיבוקים האלה מרועי לישראל לרועי לישראל לאליאב. עונת הבחורות העצובות והמתוסכלות