איזה מזל שאתה כאן להאיר את עינינו ואתה עוד מדבר על מגלומנים?
הצודקת11 Well-known member 30/12/15 #116 נכון מאוד יחפה,שיחי לא יותר ובצדק,הוא אמר לקוקו ולקסניה מספר פעמיים שהוא ימשיך להגיד לאנשים את האמת על ההיתנהגות שלהם, שאף אחד לא ישתיק אותו כי הוא לא יכול אחרת.
נכון מאוד יחפה,שיחי לא יותר ובצדק,הוא אמר לקוקו ולקסניה מספר פעמיים שהוא ימשיך להגיד לאנשים את האמת על ההיתנהגות שלהם, שאף אחד לא ישתיק אותו כי הוא לא יכול אחרת.
A AC324 New member 30/12/15 #158 הפורום הזה הוא טיפה בים ובכלל הציבור המלך שלכם הוא שנוא ומתועב וכמו כל פייבוריט של הפורום הזה הוא יפסיד ואני זה שיחגוג בסוף. את הכסף סופרים במדרגות ונראה מי יצחק אחרון
הפורום הזה הוא טיפה בים ובכלל הציבור המלך שלכם הוא שנוא ומתועב וכמו כל פייבוריט של הפורום הזה הוא יפסיד ואני זה שיחגוג בסוף. את הכסף סופרים במדרגות ונראה מי יצחק אחרון
Maybe Mary Well-known member מנהל 30/12/15 #163 ואתה שוב לא מבין שהפורום או הגולשים הם לא נושא לדיון פה הדיירים בבית האח כן.   הוזהרת מספיק פעמים להבא תחסם ללא אזהרה.
ואתה שוב לא מבין שהפורום או הגולשים הם לא נושא לדיון פה הדיירים בבית האח כן.   הוזהרת מספיק פעמים להבא תחסם ללא אזהרה.
הצודקת11 Well-known member 30/12/15 #130 יש להם קודים את מי מעמידים,הם אמרו שמותר להגיד את האדם אני שונא,כלומר שיבינו אותו הם שמים.
S shouldistay Active member 30/12/15 #150 האח בעונתו האחרונה מנסה למצוא עוד מקרה ש"צ לכן לא בולם אותם בינתיים
N Nimial New member 30/12/15 #106 הדיבור של פלורי, המתבכיין, המתמסכן, הטון המקופח, זה טבעי? כאילו, זה היא היא או שהיא משחקת אותה? יש אנשים כאלה? ככה באמת אנשים חיים ומדברים?  
הדיבור של פלורי, המתבכיין, המתמסכן, הטון המקופח, זה טבעי? כאילו, זה היא היא או שהיא משחקת אותה? יש אנשים כאלה? ככה באמת אנשים חיים ומדברים?