בוייאקה מאן Well-known member 15/2/20 #53 שומע הקפה החזיר לך את החדות בקצב הזה באמת מחכים לי חיים קשים איתך
בוייאקה מאן Well-known member 15/2/20 #70 אם לא כניסת החדשים מחר עוד 3 הדחות הגמר אולי עדיף שהחדשים לא יכנסו
י יונתנסקי Well-known member 15/2/20 #48 יוסי בהתקף קנאה. ניר בוגד בו. אידיוט. אם ניר היה בוגד בי איך הייתי שמחה. הייתי אומרת "ברוך שפטרני"...
יוסי בהתקף קנאה. ניר בוגד בו. אידיוט. אם ניר היה בוגד בי איך הייתי שמחה. הייתי אומרת "ברוך שפטרני"...
בוייאקה מאן Well-known member 15/2/20 #65 את מבינה שעשית לי עכשיו תסבוכת בראש אני חוזר אחורה לחפש איפה יוסי מדבר עם ניר על בגידה מגיע לך עונש לראות שיחה שלמה של גדי ויוסי אה אופס זה כבר קרה
את מבינה שעשית לי עכשיו תסבוכת בראש אני חוזר אחורה לחפש איפה יוסי מדבר עם ניר על בגידה מגיע לך עונש לראות שיחה שלמה של גדי ויוסי אה אופס זה כבר קרה
י יונתנסקי Well-known member 15/2/20 #89 הייתי מפצה אותך בדבר הטעים הזה שאכלתי אבל חיסלתי אותו. כוללללה 40 גר'.. אז לפיצוי.
י יונתנסקי Well-known member 15/2/20 #54 אלוהים כמה שזה טעים.... התגלמות החטא. מתנחמת בזה בשעות של סבל. ולא איכפת לי מידבקות אדומות...